anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Clever Media Network lanseaza PrimaPlay.ro

FaraUnID
Campion certificat

In cursul sedintei CNA de astazi a fost discutata solicitarea venita din partea companiei Clever Media Network pentru modificarea avizului de furnizare servicii media audiovizuale la cerere denumit LookSport, urmand ca numele serviciului sa fie modificat in Prima Play.

 

De asemenea, s-a solicitat modificarea tipului retea/serviciu din CATV (Akta, DCS, Orange, RCS & RDS) in CATV (Orange, Telekom, Vodafone), telefonie mobila (Orange, RCS & RDS, Telekom) si DTH (Orange si RCS & RDS).

 

Nu exista informatii daca vor exista modificari de continut ale serviciului la cerere Prima Play insa avand in vedere ca nu se va mai numi LookSport, probabil nu va mai fi difuzat continut sportiv la cerere.

Momenta platforma PrimaPlay.ro este in lucru, iar data estimativa mentionata pentru inceperea serviciului a avansata ziua de 1 iunie 2021.

 

Sursa - https://www.media-max.ro/serviciul-looksport-la-cerere-de...

 

In momentul de fata Clever Group are in portofoliu: Prima TV, Look Sport + , Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, Profit.ro, Agro TV, Cinemaraton, COMEDY EST, CINE EST.

Pe langa aceste Clever Media detine si urmatoarele platforme Pay-Per-View: LookSport PPV1, LookSport PPV2, LookSport PPV3, LookSport PPV4.

 

La toate acestea trebuie mentoinat si faptul ca tot Clever Media a achizitionat Telekom Sport. In momentul de fata toata redactia de sport din cardul Telekom este in ograda Clever Media, iar pe canalele Look Sport sunt retransmise competitii si evenimente sportive de top.

 

Daca derulati in spate cu aproximativ 1 an de zile, o sa gasiti mesaje in care subsemnatul a mentionat faptul ca nu ar fi exclus ca pe viitor cei de la Clever Media sa vina cu propria platforma Pay-Per-view si VOD, pe modelul Voyo si Antena Play, profitand de disparitia Telekom de pe piata din Romania.

 

Ce distractiv va fi pentru abonatii retelei #1 care pe partea de continut propriu de platforma este undeva sub nivelul marii.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Sunt și eu curios ce mișcări vor face și cei de la Orange după această mutare, că altfel vor avea ceva probleme!

FLo1
#StarMember
Atât timp cât Orange va alerga prin paradisul telecomunicațiilor având ca reper competițional Vodafone-ul nu e nici o problemă. Motivul? Vodafone de mai puțin de 1 an învață ce e aceea ”televiziune”. În plus, acesta nu oferea mai mult decât servicii de voce și internet nici măcar înainte de achiziția UPC. Dar dacă Orange alege să se compare cu insectele junglei... va ajunge asemeni lor, un fluture cu viață scurtă.

FaraUnID
Campion certificat
Pentru reteaua #1, in materie de televiziune, nu Vodafone / UPC ar trebui sa fie reperul, deorece UPC nu avea nimic nici in momentul in care era entitate de sine statatoare si nici acum cand au devenit Vodafone nu au cu ce se lauda pe parte de continut tv. In materie de televiziune si investitia in continut propriu de platforma dublat de achizitii drepturi TV pentru cele mai importante competitii sportive, reperul este RDS si Telekom. Daca lansarea PrimaPlay.ro va fi dublata de o retragere canalelor Grupului Clever Media din platformele DTH, CATV, IPTV, WebTV si includerea lor intr-o extraoptiune pay-per-view gen Voyo sau Antena Play...... e grele rau pentru abonatii DTH Orange pasionati de sport. Dupa disparitia Telekom, va fi si mai complicat daca nu se gaseste o solutie de compromis.

FaraUnID
Campion certificat
Platforma PrimaPlay.ro a fost lansata si ofera acces la competitii sportive live precum Liga 1, La Liga, Formula 1, F2, tenis, judo, MotoGP prin intermediul celor 5 canale tv dispoonibile momentan: Prima, LookSport+, LookSport, LookSport 2 si LookSport 3. Probabil ca este o chestiune de timp pana cand si restul canalelor tv detinute de Clever Media Network vor fi adaugate in platforma PrimaPlay.ro In ceea ce priveste continutul propriu, PrimaPlay.ro ofera acces la emisiuni precum: Starea Natiei, Poezie si delicateturi, Exclusiv VIP, Insider politic, Cronica carcotasilor, Darul cartii, Talc Talk, Focus, Focus la prima ora, Fotbal All Inclusive, Legendele olimpienilor, Sanatate cu stil, Flash Monden, Fotbal Look, Alege reteta nationala, Notele lui Banciu, Hai cu fetele!, Look Motors, Tradati in dragoste, Academia lui Horia si Mondenii. Pretul abonamentului este de 30 lei lunar cu posibilitatea renuntarii oricand. Exista si sectiunea "Continut Gratuit" unde oferta este extrem de limitate si se rezuma la cateva meciuri de fotbal, cateva editii ale emisiunilor Legendele Olimpienilor, Focus, Cronica Carcotasilor sau Fotbal All Inclusive. Ca orice platforma de web TV anumite transmisiuni nu vor putea fi vizionate online <<>> ele putand fi vizionate doar pe TV. Practic dai 30 lei lunar pentru 5 canale TV online si unde te lovesti de mesajul "Din motive de copyright, acest program nu poate fi vizionat online"