anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

CEO-ul Huawei, ironii fine la adresa Apple si despre discutiile cu Biden

FaraUnID
Campion certificat

Ren Zhengfei, CEO și fondator Huawei, cunoscut drept admirator al companiei Apple, nu a ratat ocazia să laude cel mai nou smartphone al companiei americane dar și să pună în contrast acest model cu tehnologia 5G dezvoltată de Huawei. Acesta a spus că iPhone 12 este „cel mai bun smartphone din lume”, cu mențiunea că acesta justifică existența rețelelor 5G construite de Huawei:

 

„Clienții de pe segmentul high-end din Europa iubesc Apple. Din moment ce Huawei nu mai are telefoane premium, telefoanele Apple ne-au ajutat să demonstrăm că tehnologia 5G de la Huawei este bună.”

De asemena Ren Zhengfei, CEO și fondator Huawei, își dorește să discute cu Joe Biden despre restricțiile asupra companiei

„Aș primi cu plăcere apeluri telefonice [de la președintele Biden], iar mesajul ar fi în jurul dezvoltării comune și succesului ambelor părți. SUA își dorește creștere economică și China dorește de asemenea creștere economică”, a declarat Zhengfei, conform South China Morning Post.

„Dacă producția Huawei poate fi mărită, ar însemna mai multe oportunități pentru furnizorii de componente din SUA. Cred că asta va aduce beneficii ambelor părți. Cred că noua administrație vor lua în calcul aceste interese de afaceri odată ce vor începe să ia decizii despre noile lor politici. Încă sperăm că vom putea cumpăra cantități mari de materiale americane, componente și echipament ca să putem cu toții beneficia de pe urma creșterii Chinei.”

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/business/ceo-ul-huawei-iphon...

 

Mi-a placut maxim!

Adica: Ok Apple, ati ajuns in postura in care sunteti cei mai buni iar noi recunoastem asta, doar din simplul fapt ca noi nu mai producem telefoane premium, iar telefoanele voastre ne-au ajutat să demonstrăm faptul că tehnologia 5G de la Huawei este bună. - SUPERB!

Nu stiu daca treaba asta a fost spontana, daca a gandit-o Ren Zhengfei sau a fost pusa in scena de catre PR-ul Huawei, dar e buna rau de tot. Daca eram posesor Apple si citeam declaratia asta, incepea sa mi se exfolieze marul de pe carcasa.

2 Răspunsuri 2

Jay
Campion certificat
Chiar amuzanta faza.. indiferent cine a gândit-o.. Ar putea sa fie si o tatonare a terenului, poate iese vreo colaborare.. Nu cunosc suficiente despre cele doua companii, sa-mi dau seama, daca este o posibilitate asta.. dar, gluma e memorabila.. ma întreb dacă a primit, sau va primi și răspuns..

FaraUnID
Campion certificat
Destul de putin probabila o colaborare Huawei - Apple, data fiind rivalitatea dintre ei. In mare parte produsele Apple sunt dezvoltate "in house" fara a depinde prea mult de colaboratori externi. In linii mari Joe Biden a spus ca va mentine restricțiile impuse de administratia Trump asupra companiilor chinezesti, doar ca nu vor fi aplicate atat de agresiv.