anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cea mai rapidă rețea fixă, cea mai rapidă rețea mobilă și cea mai rapidă rețea 5G din România

And04
Senior
Ești pe Orange, ai cea mai rapidă rețea fixă, cea mai rapidă rețea mobilă și cea mai rapidă rețea 5G din România. Din nou.
Conform analizei Ookla® a rezultatelor Speedtest Intelligence®, din a doua jumătate a anului 2021.
Detalii oran.ge/certificare
Sunteti de acord cu cei de la Ookla? 🙂
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember
Eu sunt "de acord" doar cu mine. Nu am jucărelele lor, nici timpul lor, dar pentru mine e suficient ca o relație clădită în ani de zile să fie zdruncinată (chiar dacă nu dărâmată) de o "încercare" lipsită de fairplay. Deci ne plimbăm împreună, dar la prima baltă ori sărim peste ea împreună, ori ne udăm amândoi. Sper c-am fost suficient de clar în detalii. :))

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, folosesc servicii Orange pe toată linia și confirm că sunt cele mai bune pe unde îmi desfășor activitatea. Am două pachete Love prin fibră, în două locații și 4 abonamente de voce mobilă. Încă mai am un abonament de net fix prin fibră de la Digi, pe care îl voi închide peste 2 luni. Deci am făcut și comparație, având în trecut pachet și de la RDS și știu ce este și una și alta. Mă declar foarte mulțumit de Orange!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
In conditiile in care la Orange inca sunt zone cu semnal slab sau deloc, banuiesc ca e doar o chestie de “la ceilalti se poate si mai rau”, altfel nu vad cum ar putea sa fie “nr 1”. Nu ai cum sa ai rezultate exceptionale in testele de viteza daca tu n-ai semnal. Dar cum ziceam, probabil ca in majoritatea cazurilor si localitatilor (probabil masurat doar urban, pentru ca pe rural, lucrurile stau cu totul altfel), stau mai bine decat concurenta. Din nou, nu stiu cum si unde au testat. Experienta mea pe partea de internet mobil (si acoperire in general) nu e tocmai una extraordinara. Dar probabil ca sunt in minoritate. 🙂 Si da, nici concurenta nu sta mult mai bine. Dar asta nu e motiv de culcat pe o ureche. E motiv de facut diferenta. Dar momentan, prioritatile companiei par sa fie altele in momentul asta. Asa ca nu pot decat sa sper ca la un moment dat se vor rezolva si problemele astea.
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Pe 5G nu stiu, dar in ultima perioada cel putin la mine in oras Rds incepe sa recupereze destul de mult. Orange nu am gasit pe fibra, ci un abonat preluat de la telekom dar nu prea m-a dat pe spate, iar cel mai bun in toate mi se pare usor cam prea mult. Desi sunt abonat Rds de la inceputul lor, pot spune ca sunt mai multumit de relatia cu orange. In rest la mai mare.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Atunci când vine vorba de internet pe telefonie mobilă, da Orange este pe primul loc, însă când vine vorba de internet, nu aș schimba RDS niciodată, Am 1 gb/s și e cel mai bun net din România, neavând o competitițe directă pe acest produs.

Vio73
#StarMember
Eu tot ce spun este în cunoștință de cauză. Am avut și telefonie mobilă de la Digi plus net fix și tv ( am net fix și acum). Pe partea de mobil, cea mai proastă experiență posibilă, cu goluri mari de acoperire rurală sau cu viteze demne de edge-ul Orange de acum 15 ani. Pe partea de net fix și tv, multe întreruperi, iar la intervențiile dese veneau angajați plictisiți, care spuneau singuri că folosesc aparatură foarte slabă și ieftina și că de aia sunt probleme tehnice frecvente. La Orange, altă viață! Am avut în vreo 4-5 ani vreo două mici întreruperi, de maxim 10-15 minute și și-a revenit singur, doar pe partea de tv. La RDS, am și acum net fix de 300 în rural, care prin ruterul lor are momente când merge și cu 20-30 Mbps, iar de 120 n-a sărit niciodată. De picat, nici nu mai știu numărul. Bine că a venit Orange de curând și acolo, ca să scap de el. Ei spun că dau net de 300 sau 1000, dar merge cu 100 și trebuie să iei alt ruter. La Orange, merge măcar ai net de calitate, care merge cu 650/450 pe wifi și cu 850-900/ 450 pe fir și e și mai ieftin. Viteze destul de ok și stabilitate, plus că ai un bonus de vechime și aparatură inclusă. Sper că Orange se va extinde în curând peste tot ( la mine în Argeș stau foarte bine) și să devină un concurent serios și pe partea de servicii fixe, mai ales că au cumpărat și Telekom fix. Nu știu cum este la alții, dar eu am avut și am servicii de la RDS și Orange în două locații, care sunt cam la 60 km una de cealaltă și cam așa stau lucrurile, cum le-am descris mai sus. În rest, crede fiecare ce vrea!

Andrei416
Junior entuziast
Sunt multumit de orange, sunt intr-un oras mai mic dar am viteza 200Mbps down si 60Mbps up. In blocul vecin pe partea opusa antenei 4G+ e 5Mbps up si down. Tine de sansa unde bate antena. Asta se intampla pe banda 3 si 7 care sunt de viteza mare. In zona rurala pe banda 20 poti scoate 60Mbps down si 20Mbps up, tot in functie de cum e antena. Asa ca probleme sunt si in orase, mici si mari in functie de pozitie fata de antena 4G. Daca nu ai noroc sa ai acasa viteza atunci instalezi fobra optica daca nu ai optiune de fibra atunci incerci altceva. Fata de Germania si Italia avem noroc ca fibra e disponibila in multe zone. La digi am incercat si in zona mea nu am viteza pe 4G e 5Mbps up si down, dar in unele zone chiar si rurale, probabil nu e trafic poti prinde 60Mbps up si 20Mbps down. Parerea mea e sa faci teste de viteza cu diverse cartele si sa alegi furnizorul cu cea mai buna oferta semnal si cost lunar. Eu folosesc cu mare succes orange pentru semnal bun acasa si la servici, si am oferta best la 4e lunar 150GB net 4G+.