anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Campanie portare Digi – Hai si tu in reteaua nationala

FaraUnID
Campion certificat

Digi a demarat o campanie extrem de agresiva atragere de noi abonati in reteaua Digi Mobil sub numele de "Hai si tu in reteaua nationala"

 

 

In cadrul acestei noi campanii de portare Digi ofera reducere de 50% din pretul de lista al abnamentului, timp de 4 luni, dupa cum urmeaza:

 

01. Abonamentul Digi Mobil Optim 2 – 2 euro / lunar;

    • NELIMITAT Min + SMS in retea
    • 200 minute naționale și internaționale
    • net nelimitat 3G / 4G / 5G
    • -> in lunile de contract 7 - 10 se plateste 1 EURO / LUNAR

 

 

02. Abonamentul Digi Mobil Optim 3 – 3 euro / lunar

      • NELIMITAT Min + SMS in retea
      • 300 minute naționale și internaționale
      • net nelimitat 3G / 4G / 5G
      • -> in lunile de contract 7 - 10 se plateste 1.5 euro / lunar

 

 

03. Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat – 5 euro / lunar

        • NELIMITAT Min + SMS in retea
        • 3000 minute naționale și internaționale
        • net nelimitat 3G / 4G / 5G
        • -> in lunile de contract 7 - 10 se plateste 2.5 euro / lunar

 

 

*Nota: - Pe o conexiune 4G ai viteze de până la: 100 Mbps download cu 10 Mbps upload iar pe o conexiune 5G ai viteze de până la: 600 Mbps download cu 40 Mbps upload.

 

In cadrul acestei oferte sunt promovate si telefoanele oferite de Digi in sistem de achizitie in 24 de rate cu avans 0. Printre modelele de telefoane intrate in aceasta campanie se regasesc:

          • Motorola G30, avans 0 si 33 lei rata / lunara
          • Motorola G50 (telefon 5G) avans 0 si 41.5 lei rata / lunara
          • Oppo A15, avans 0 si 22.5 lei rata / lunara
          • Oppo A53, avans 0 si 33 lei rata / lunara

 

Oferta destinată consumatorilor este supusă unor termeni și condiții și e valabilă în perioada 05.07 - 31.08.2021 pentru consumatorii care se portează din altă rețea la un abonament DIGI și care sunt abonați DIGI pentru minimum un serviciu fix, fiind disponibilă în limita stocurilor disponibile, în magazinele DIGI și pe DIGI.ro.

 

Reducerea de 50% din valoarea abonamentului este de 4 luni, se aplică în lunile 7-10 de abonament și nu se cumulează cu oferta de achiziție telefoane în 24 rate. Oferta de 24 rate se aplică pe telefoanele active din ofertă, cu valoarea sub 1200 lei.

 

Contractele aferente acestei campanii se încheie pe o perioadă de 24 luni.

 

Sursa - https://www.digi.ro/reteaua-nationala

 

Ca tot intreba cineva pe un topic dedicat ce oferte bune sunt la portare. Doar ca trebuei sa te portezi din reteaua #1 in reteaua nationala.

Daca esti in cautarea unei oferte bune la portare impreuna cu achizitiea unui telefon la pretul corect si gasesti aceasta informatie utila nu uita sa apeși ❤

24 Răspunsuri 24

Neaplicabil
Eu nu pot sa zic decat atat: super oferta, sper sa atraga foarte multi clienti de la Orange. Poate in felul asta, ii motiveaza sa faca si ei ceva. Daca nu, speranta moare ultima, dar moare si aia pana la urma. :)) Am impresia ca sunt unii operatori care s-au culcat pe urechea aia si au uitat de competitie. Iar asta este felul celor de la Digi de a le aduce aminte ca sunt si ei pe piata, si vin din spate cu viteza mare. Daca la abonamente de 2 (chiar 1) EUR ai acces la 5G (nu zic acoperire, dar ACCES in primul rand)...cred ca e momentul si pentru ceilalti operatori, inclusiv Orange, sa faca ceva in sensul asta.

FaraUnID
Campion certificat
In trecut, Digi au mai bubuit piata in momentul in care au lansat nelimitat la 2 euro. Dupa care a urmat Telekom cu nelimitat la 29 lei si fara perioada contractuala. Citisem unele rapoarte ANCOM care spuneau faptul ca la cca 1 an de zile din momentul in care fusese lansat acel nelimitat la 2 euro, operatorul francez cu sigla portocalie a piredut cca 700.000 de numere de telefon care au fost poratate fie in Telekom, fie in Digi. Pentru cine nu reusetse sa proceseze informatia la nivel macro: 700.000 de numere de telefon inseamna 7 orase cu o populatie medie de 100.000 locuitori in conditiile in care fiecare locuitor detine cel putin 1 numar de telefon mobil. Prin urmare, Orange a fost reteaua #1 la capitolul numere de telefon pierdute prin portare.

VasT
Explorator entuziast
Slab de tot la semnal. De viteza să nu mai vorbim. Și calitatea rețelei lasă mult de dorit. Ex. In municipiu ieși pe balcon să vorbești Netul de 300 in cealaltă cameră are 15 cu routerul lor cu wifi 6. Deci după bani și calitate. Nu as trece la ei nici dacă ei mi-ar plăti. Am testat toate rețelele din Ro. In zona mea Orange a fost și va rămâne cea mai tare rețea. Adevărat, și cea mai scumpă. Dar prefer sa plătesc că sa pot folosi când am nevoie. Desigur fiecare alege. Sunt zone unde Digi e ok. Acolo merită.

Neaplicabil
La ora actuală Orange pe partea de telefonie mobilă nu are concurenta in Romania . La aceeași oră actuală Digi pe partea de tv și internet fix nu are concurenta in Romania . Această stare de fapt este cat se poate de nocivă pentru client, și este specifică țării cu lucrul prost făcut. Iar viitorul apropiat nu are nici un semn că mai devreme de 20 de ani se va schimba ceva la capitol .

Costyro1
Junior entuziast
Asa este , bine punctat. RCS RDS are infrastructura pe parte de fix net si tv pentru ca a fost prima companie care a intrat in forta pe piata si a dezvoltat reteaua investind masiv in dezvoltare . de aceea acum sunt cei mai mari , cat pe parte de mobil reteaua fixa iau ajutat foarte mult neffind fortati sa inceapa de la 0 au avut un avantaj mare, dar pana sa ajunga la capacitatea orange sau vodafone , sau telekom trebuie sa faca aceeasi investitie masiva ca la creearea retelei fixe. Numai ca nu e asa am si eu digi mobil si nu sunt prea multumit am chiar unul din numere care nul folosesc chiar deloc. Operatorii de telefnoe mobila au investit numai in infrastructura specifica orange a fost cel mai serios operator de mobil eu am avut vodafone de pe vremea cand sa infiinta CONEX daca va aduceti aminte unii dintre voi iar dupa 12 ani in reteaua lor mau dezamagit grav la o prelungire de contract cu 2 numere nu au fost capabili sa ofere niciun buget avantaos pentru pastrarea clientilor asa ca am plecat de la ei la Orange cu 2 numere si de atunci sunt multumit de Orange ...

FLo1
#StarMember
@Costy: Tu ai investi într-o infrastructură de rețea fixă doar pentru garanția că vei fi cel care oferă serviciile în rețea, nu cel care deține rețeaua? Digi a procedat astfel. Aceștia la aproape toată fibra și echipamentele de la "subteran" (unde au fibră subterană) nu au acces, gestionarul fibrei fiind primăria, nu furnizorul. Digi deține doar ce se vede la "suprafață". În schimb, gestioneză și controlează întreaga rețea, atât subteran cât și la suprafață.

Costyro1
Junior entuziast
FLo1 asta se intampla acum, tu vorbesti de netcity retea care a fost creata de baietii cu banii pentru a trage in subteran toata rereaua de fibra optica , acolo sunt alte interese , de principiu magistrala subterana a fost gandita bine pentru comunitate si ca infrastructura , sa nu mai cada stalpii de pe strada sub greutatea fibrei optice si a nodurilor de conectare a magistralelor . Este bine de stiut ca netcity este controlata de baietii cu banii , daca vrei access la magistrala platesti chirie aevarat mai scump decat sa atarni pe stalpi dar mai sigura ca nuti mai taie oricine vrea sa faca rau fibra .. Inainte cand era pe stalpi reteaua digi era lider absolout .

Costyro1
Junior entuziast
aici nu e vorba de mine . Digi chiar dear fi vrut nu i sar fi permis sa faca asta fara sa fie controlata , digi are un anumit procent de control dar nu tot daca nu ar fi cazut cu ceva timp in urma faza cu actiunile si vanzarea lor tiaduci aminte prietenul codrutei director in RCS de acolo sa impartit digi in mai multi investitori care au bagat bani in actiuni, nu mai e ce era inainte ....

Blue12
Senior

Au acum si o noua reclama, spun ca au acoperire 98% din teritoriul Romaniei, fiind reteaua numarul 1 ca acoperire.

Poate pentru ei acoperire in 98% din localitati inseamna sa ai o antena in fiecare sat sau oras si sa prinzi semnal numai in centru sau la gara. Au oferte bune, intr-adevar, dar semnalul e praf. Si Orange are oferte bune, mai ales daca avem vechime si solicitam o cerere de retentie, in plus, are si semnal bun. 

Pai nu zic ca reteaua orange nu este buna, eu am testat toti cei patru operatori,problema este ca sunt zone unde digi are semnal mai bun ca orange am si testat sa vad care merge mai bine si intradevar digi a mers mai bine ca orange in Varghis de exemplu ,digi are antena acolo in comuna, orange nu ,in Ozunca bai la orange este lipsa semnal am testat am fost in localitate ,digi are 4g semnal full acolo ,veniti acolo sa va convingeti daca nu credeti nu degeaba se lauda digi ,digi nu mai este ce a fost acum 3 sau 4 ani cand intradevar semnalul era praf