anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicații Android dezvoltate în România cer sute de dolari pentru funcții anterior gratuite

FaraUnID
Campion certificat

Este vorba de aplicațiile de personalizare a interfeței Android, realizate de compania românească Treydev Inc. ai care au fost cumpărate de curând de către ZipoApps.

 

Utilizatorii se plâng însă că la scurt timp de la achiziție, toate aplicațiile au început să afișeze reclame agresive și au introdus acces pe bază de abonament lunar sau anual, de zeci de dolari, pentru a primi acces la funcțiile complete ale aplicațiilor.

 

Dezvoltatorul român Treydev a vândut mai multe aplicații către ZipoApps în luna martie:

  • Mi Control Center
  • Material notification Shade
  • Material Status Bar
  • One Shade
  • Power Shade

 

Aceste aplicații sunt folosite pentru a modifica anumite elemente ale interfeței de Android, cu acces la multiple opțiuni de culoare, fundaluri și multe altele.

 

ZipoApps a introdus însă rapid reclame intruzive peste tot în aceste aplicații și permite utilizarea într-o versiune „free” cu reclame și funcționalitate limitată, cât și posibilitatea de a te abona pentru a primi funcțiile complete ale aplicațiilor, cu abonamente de la 99 USD până la 360 USD pe an !!!!

 

Conform Android Police, nici ZipoApps, nici Treydev nu au răspuns la întrebări referitoare la această situație.

Important este să fiți însă atenți dacă foloseați anterior oricare dintre aplicațiile menționate. Există riscul de a apăsa pe butonul de „Start Free Trial” pentru a folosi aplicațiile cu funcționalitate completă pentru șapte zile, după care aplicația să taxeze valoarea abonamentului anual sau lunar.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/aplicatii/aplicatii-de-andro...

1 Răspuns 1

mihai_13
Maestru
Pentru toate aceste "neplaceri" exista doua solutii...cea de-a doua este gratis. - 1 platesti bani - 2 "root+AdAway"