anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ancheta Consiliul Concurenței! Posibile înțelegeri de fixare a prețurilor practicate la vânzarea produselor Samsung

FaraUnID
Campion certificat

Inspectorii Consiliului Concurenței urmăresc să determine dacă pe piața de electronice și IT&C din România există o înțelegere cu privire la fixarea prețurilor pentru produsele Samsung, încălcând astfel prevederi din legea concurenței.

 

Inspectorii au ridicat mai multe documente pe care urmează să le analizeze. Controalele sunt autorizare de Curtea de Apel București.

 

”Inspecțiile s-au derulat în cadrul unei investigații privind posibile înțelegeri și/sau practici concertate de fixare a preţurilor de vânzare în cadrul politicii comerciale implementate de Samsung Electronics România SRL pe piața produselor electronice și IT&C din România.

 

Astfel, investigația vizează relația dintre compania Samsung Electronics România SRL și partenerii acesteia, printre care Altex România SRL, Flanco Retail SA și Dante Internațional SA. Investigația a fost declanșată pe baza informațiilor primite pe Platforma Avertizorilor de Concurență”, a transmis Consiliul într-un comunicat de presă.

 

Sursa - https://www.biziday.ro/consiliul-concurentei-controale-in...

 

Mai bine mai tarziu decat niciodata! Daca ar demara o ancheta pe piata telecom, ancheta care sa vizeze acordurile tacite intre provideri, ar fi si mai bine.

1 Răspuns 1

Romeo_
Senior certificat
Dacă prin astfel de anchete preturile vor fi si pentru buzunarul mic si rupt al românului atunci mă bucur de aceasta stire.De fapt m-as bucura mai mult sa vad în practica ceva rezultate nu doar în stiri.Multumesc FaraUnId!