anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Alcatel 3X și Alcatel 1SE

FaraUnID
Campion certificat

 

TCL, compania din spatele cunoscutului brand Alcatel, lansează pentru piața europeană două noi telefoane accesibile cu Android: Alcatel 3X și Alcatel 1SE.

Încadrate la gama accesibilă, Alcatel 3X și Alcatel 1SE vor putea fi comandate la prețuri de 150 și 100 euro.

 

Modelul mai bine dotat vine cu ecran HD+ de 6,5 inch și se face remarcat prin designul cu raport ecran-carcasă de aproape 90% și o mică crestătură în V, aplicată în dreptul camerei frontale. Telefonul este motorizat de un chipset MediaTek MT6762 octa-core, ajutat cu 4 GB RAM și 64 GB stocare internă expandabilă (până la 256 GB). Alcatel 3X mai dispune de sistem quad-camera cu cameră principală de 16MP, cameră super-wide e 5MP, cameră macro de 2MP și senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret. Deasupra ecranului protejat sub sticlă Gorilla Glass cu margini curbate găsim o cameră frontală de 8MP. Configurația este susținută cu un acumulator de 5000mAh și rulează versiunea Android 10.

 

Țintind direct gama de telefoane accesibile, Alcatel 1SE păstrează rezoluția HD+, dar întinsă pe un ecran de 6.2 inch. Telefonul oferă sistem triple-camera în configurație 13M+5MP super-wide + 2MP DoF, cameră frontală de 5MP, 3GB memorie RAM și 3GB stocare internă. În ciuda încadrării la gama low-cost, Alcatel 1SE vine cu un acumulator de 4000mAh care promite autonomie decentă și versiunea Android 10.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/componente-pc/tcl-alcatel-te...

Sursa 2 - https://www.phonearena.com/news/Alcatel-3X-Alcatel-1SE-20...

 

Alcatel nu mai reprezinta de foarte multi ani un nume pe piata telefoanelor (fie ele inteligente sau nu). Sincer, nu stiu care este publicul lor tinta, pentru ca telefoanele Alcatel nu se regasesc in topuri, nici la vanzari si nici la capitolul performanta.

5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
Pe mine nu m-a atras niciodată această gamă.. N-as putea să spun de ce.. nici acum nu m-ar putea convinge..

Cathy
Explorator entuziast
Sincer eu nu stiam ca mai exista firma asta.Din toti cunoscutii n am auzit la nimeni sa mai aiba asa ceva

Ascary
Campion certificat
Telefoanele Alcatel exista,doar ca voi nu dati 70 de lei pe un Alcatel ci vreti numai highend-uri de la 4000 de lei in sus. :))) Poate totusi un Alcatel Pop 4 va face cu ochiul cu niste petformante bune la doar vreo 2000 de lei. Stiu,nu dă bine pe masă un Alcatel dar cand bugetul e redus merge si unul la 200-300 de lei.Sa mai coborâm de pe norisoarele nostre si sa traim in lumea reala unde nu toata lumea da 700-800,1000 de euro pe un telefon.

Vio73
#StarMember
Până la achiziția televizorului TCL, eram și eu la fel de circumspect, dar acum nu mai sunt. Poți să-ți faci o imagine clară când vezi și ai în folosință un produs. Mai ales că nici alte mărci consacrate nu mai sunt nici pe departe ce au fost odinioară!

FaraUnID
Campion certificat
Ca si in cazul telefoanelor Blackberry cu android, actualele telefoane Alcatel nu prea mai au nimic in comun cu telefoanele Alcatel produse prin anii '90 si inceputul anilor 2000. TCL a primit dreptul de utilizare a brand-ului Alcatel (cum s-a inatmplat si cu Blackberry) nume pe care l-au plantat pe niste telefoane din zona mediocru. Din punctul meu de vedere...... Alcatel, Allview, E-boda, Vonino, Myria sunt aceeasi mancare de peste, dar impachetat si servita usor diferit.