anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A apărut Huawei P40 Lite! Ce părere aveți?

Anonim
Neaplicabil

Vă place noul Huawei P40 Lite?

La precomandă, 1299 RON.

Cadou: căști Huawei FreeLace + 15GB de stocare pe Cloud timp de 1 an de zile.

Sursa:

https://gadget.ro/huawei-p40-lite-sau-ce-specificatii-primesti-la-1299-lei/

14 Răspunsuri 14

Jay
Campion certificat
Pret ok, pentru caracteristicile pe care le are.. baterie ok, spațiu stocare și memorie ok.. imi place ca e si puțin colorat.. si mai primești si cadou ☺... Dacă era Samsung.. :))) Glumesc.. Cred ca e un raport bun calitate-pret..

Vio73
#StarMember
Citisem chiar ieri despre el și pot spune că e destul de în regulă, la prețul acesta. Are cam tot ce vrei pentru un telefon din gama de mijloc ( baterie mare, 6 GB ram, spațiu mare de stocare, modem și procesor în regulă, etc) și un preț bun, care sunt convins că va mai scădea. Mulțumim de prezentare!

Razvan
#StarMember
Prețul de lansare este mult mai mic ca cel de anul trecut pentru P30 lite (1799 lei), chiar atât de mare să fie diferența, între cu/fără serviciile Google (aproximativ 100 euro).

Ciucuras
Cunoscător certificat
Mi se pare un pret cam mic fata de ce a aparut pana acum. Eu vreau sa imi schimb telefonul insa stau in dubi daca sa imi mai iau huawei. E foarte tentant pretul si teoretic cu un plus fata de modelul anterior.

Razvan
#StarMember
Dacă nu ești utilizatoare de gmail, YouTube, hărți, aplicații bancare care depind de serviciile Google, pare o alegere foarte bună. Oricum, în App Gallery apar zilnic noi aplicații, așa că este binevenită concurența.

Vio73
#StarMember
Oricum se vor adapta din mers. Dar prețul e foarte bun pentru ceea ce oferă!

Miha_Z
#StarMember
Mie chiar imi place. Mai ales cel pe pink. :) Pretul e bun la ce caracteristici are. Dar vorba lui Jay ... " daca era Samsung" ;) Oare sa dau Samsung-ul S9 plus lila si sa iau acest mobil pe pink? 😉

Razvan
#StarMember
Cred că este mai frumoasă culoarea lila față de pink.

Vio73
#StarMember
Problema la ele este lipsa google play!

Anonim
Neaplicabil
Aplicațiile Google se pot instala dar cu riscurile de rigoare. Sunt foarte multe tutoriale pe net cum poți face asta. @MihaZ, mergi în magazine și butonează-l înainte să îl cumperi.:) Sau așteaptă să mai scadă prețurile la S20/S20 Plus/S20 Ultra (Ultra e prea mare și nu merită prețul, fiind un S20 Plus cu ecranul mărit) 🙂

FaraUnID
Campion certificat

Acest Huawei P40 Lite nu este altceva decat un Nova 6 SE rebranduit si cu foarte mici diferente dupa cum se poate observa si aici https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9989&idPhone2=9996#diff-

- 8GB RAM Nova 6 SE vs 6GB RAM P40 Lite

- NFC pe P40 Lite

- giroscop pe Nova 6 SE

- 280 euro Nova 6 SE vs 300 euro P40 Lite

In schimb, la precomanda unui Huawei P40 Lite se ofera gratuit acele casti si tind sa cred ca acest cadou nu fost aruncat intamplator si a venit sa faca oarecum diferenta in luarea unei decizii de achizitie. Daca esti dispus sa renunti la 2GB RAM si giroscop in detrimentul unor casti si a unui chip NFC, Huawei P40 Lite poate fi considerat un chilipir.

Personal prefer Nova 6 SE, chiar si fara chip NFC, care NFC pe mine unul nu ma ajuta foarte mult in activitatea de zi cu zi.

Vio73
#StarMember
Oricum, e destul de ok la prețul acesta în raport cu ce are !

Razvan
#StarMember
Cel mai bine îl iei prin toamna, prețul ajunge pe 8-900 lei, până atunci probabil vor apărea mai multe aplicații în marketul propriu.

Ascary
Campion certificat
Asa este,trebuie sa ai rabdare vreo cateva luni (of,ce greu) de la lansare si apoi achizitionezi telefonul mult dorit la un pret mai aproape de realitate.