anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange și-a schimbat numele de operator pe telefoane cu hashtag-ul #stamacasa

dnz
Explorator entuziast
În aceste zile vedem o mobilizare că niciodată pentru a ne proteja de Coronavirus şi într-un fel... de noi înşine. După multe zile de auto izolare sunt persoane care nu mai suportă şi vor să iasă la o plimbare, care ar putea provoca răspândirea de Covid-19. Vodafone şi Orange România au pornit o campanie pe cât de simple pe atât de genială.
Am descoperit în această seară ca afişajul de semnal şi nume de reţea care indică de obicei "Vodafone" sau "Orange" este acum "VDR #StamAcasa" şi respectiv "Orange #StamAcasa".
Sursa:
https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/stamacasa-vodafone-si-orange-si-au-schimbat-numele-de-operator-pe-telefoanele-noastre?fbclid=IwAR0Xj5iTiwTfx_ZrJBYBQ1lxfnYlzDfwZYnA5I7wxRBsqR2rkDSs4Etex3Q
27 Răspunsuri 27

Jay
Campion certificat
Sa speram ca va avea un impact si mai mare, impreuna cu toate instituțiile si televiziunile si prietenii si rudele care spun #stamacasa.. : )

Ascary
Campion certificat
Am vazut si unele promo-uri Orange sub sloganul "stam acasa". Foarte bine fac,poate lumea va intelege in ceasul al 12-lea cata nevoie este sa respectam acest lucru.Nu "autocarantizarea" este o problema ci "autoconstientizarea" asupra pericolului care ne paște este marea problema.

Jay
Campion certificat
Autoconstientizarea chiar este o problemă pentru multi.. cum devii mai conștient dacă n-ai un gram de conștiință?!.. Ca dacă ai avea n-ar fi nevoie de atatea campanii să stai acasa, mai ales daca esti bolnav, ca să nu fie nevoie sa stam toți.. 😞

Vio73
#StarMember
E un indemn foarte bun pentru toată lumea, de care trebuie să ținem cont!

Miha_Z
#StarMember
La mine inca nu apare si am dat si restart la mobil. Sa inteleg ca nu ma vrea si pe mine acasa? :)) Lumea inca nu realizeaza cat de serioasa este aceasta problema. Zilnic vad pensionari care stau linistiti pe banci la povesti, desi ei sunt primii afectati. Mai rationali suntem noi tinerii, care ne izolam si ne dorim cu adevarat sa treaca aceast virus. Ca o masura de precautie mi-am luat si eu o saptama de concediu, sa "stau acasa". Deci voi respecta si eu indemnul, chiar daca inca nu-mi apare pe mobil.

Vio73
#StarMember
Din păcate, confirm și eu că am văzut mulți pensionari care iau în glumă tot ce aud la TV! Și sunt categoria cea mai vulnerabilă!

Razvan
#StarMember
Logo-ul este disponibil, momentan, doar celor cu iPhone, pe Android nu s-a modificat 😄

Ascary
Campion certificat
Al meu (Note) nici nu are logo. Stiam ca se poate activa,dar sincer nici nu mai stiu de unde 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
E adevărat că bătrînii sunt cei mai vulnerabili, dar nu-i poți ține în casă. Trebuie ei să vadă ce fac vecinii lor și să fiarbă mărgica împreună. Dacă le zici ceva spun că au trăit multe pînă acum și nu-i sperie un virus. Sunt încăpăținați și foarte greu se lasă lămuriți unii dintre ei. Să sperăm că totul va reveni la normal cît mai repede posibil, iar această pandemie va putea fi controlată.

Miha_Z
#StarMember
Merci @Razvan de precizari. Totusi mi-ar fi placut si mie sa-mi apara acel mesaj.

Vio73
#StarMember
Nici mie nu-mi apare, dar va apărea cu siguranță. Important este că cei de la Orange transmit un mesaj important.

Gianni
Cunoscător certificat
Mie nu mi-a apărut , în schimb soției și copiilor le-au apărut deja. Probabil depinde și de calitatea telefoanelor sau de zonele cele mai expuse, și datorita acelora care se întorc din străinătate si dau declarații false din zona din care vin.

Vio73
#StarMember
Lasă că apare și la noi. Vom sta oricum acasă!

Gianni
Cunoscător certificat
Mi-a apărut și mie astăzi. Credeam că nu primesc, acum nu sunt bucuros de sunetul pe care îl scoate. A început să mă cam deranjeze, sper să nu mai dureze mult această stare de urgență.