anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZVON Seria Huawei P50

FaraUnID
Campion certificat

După lansarea seriei Mate 40 de luna trecută, compania pare să lucreze de zor la următoarea serie de smartphone-uri high-end: Huawei P50.

 

Planurile de lansare par să fie la fel ca în anii trecuți, cu o prezentare în primăvară. Se pare însă că Huawei pare să dețină stocuri destule pentru chipset-ul Kirin 9000, întrucât zvonurile sugerează că și P50 va beneficia de acest hardware la interior.

Dupa cum se stie deja, Huawei nu mai poate produce noi modele de chipset-uri Kirin încă din septembrie, când TSMC a încetat livrările către companie.

 

O gura de oxigen pentru Huawei este data din faptul ca unele companii precum Qualcomm și Samsung au primit licențe pentru a putea vinde componente către Huawei, însă există câteva limitări în această privință. De exemplu, Qualcomm poate să ofere doar procesoare cu 4G către Huawei, nu și modele cu 5G.

 

Astfel, vestea că MODELELE HUAWEI P50 de anul viitor VOR FI LIVRATE CU cel mai recent PROCESOR proprietar Huawei, KIRIN 9000, este surprinzătoare.

 

Chiar și Huawei a anunțat la lansarea seriei Mate 40 că aceasta va fi cel mai probabil ultima serie de smartphone-uri high-end a companiei echipată cu procesoare proprietare.

 

Conform The Elec, Huawei se pregătește de lansarea P50 pentru prima jumătate a anului 2021, iar printre partenerii care vând componente către producătorul chinez pentru acest model se numără LG și Samsung pe lista de furnizori de ecrane OLED.

În timp ce ne așteptam ca Huawei să anunțe modele noi din seria P50, ne-am fi așteptat ca acestea să fie ori lansate „pe hârtie”, adică prezentate dar nu și aduse oficial pe piață, fie să folosească chipset-uri Qualcomm sau MediaTek din gamele superioare, dar fără 5G.

 

Faptul că există destule procesoare Kirin 9000 pentru a oferi și trei noi modele P50 sugerează că Huawei a produs mai puține modele Mate 40 decât în anii precedenți. Ultimele zvonuri sugerau că Huawei are doar 8 milioane de cipuri de acest gen pe stoc, după ultimele livrări din fabricile TSMC.

 

Desigur, telefoanele companiei, chiar și echipate cu procesoarele Kirin 9000 pe 5nm, tot fără serviciile Google vor fi lansate în 2021, compania promovând în continuare alternativa sa software: Huawei Mobile Services cu magazinul App Gallery.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/seria-huawe...

 

O surpriza placuta din partea Huawei si venita de nicaieri, in conditiile in care foarte multa lume canta deja prohodul acesteti companii si spuneai ca seria Mate40 va fi ultimul model produs de Huawei.

 

Dat fiind faptul ca discutam despre un model flagship mai mult ca sigur nivelul de echipare va fi pe masura. Evident ca telefoanele nu vor beneficia de pachetul Google, dar in mod cert Huawei va compensa acest aspect plusand puternic la alte capitole, precum: camera, spatiu de stocare, memorie RAM, chipset grafic, partea audio, display.

9 Răspunsuri 9

RafaHelper
#StarMember
Daca Biden modifica ce a facut Trump, poate o sa vedem GMS pe viitoarele telefoane Huawei, poate chiar si pe cele care nu au acum. 😄

FaraUnID
Campion certificat
Biden a spus ca va continua politica lui Trump cand vine vorba de Entity List, doar ca traseul ca fi ceva mai lin. Din moment ce Qualcomm, MediaTek, LG, Samsung au primit cate o licenta prin care pot relua colaborarea cu Huawei, de ce nu ar primi si Google o astfel de licenta!

FaraUnID
Campion certificat
Un tipster chinez cunoscut pentru zvonurile Huawei a susținut că viitoarea serie Huawei P50 va veni cu o îmbunătățire a revizuirii designului industrial și a unui sistem de imagistică îmbunătățit semnificativ. Seria Huawei P50 va fi echipată cu o nouă generație de super-sistem de imagistică și va continua să aibă camere sport proiectate de Leica. Tipsterul nu a împărtășit nicio informație concretă cu privire la specificațiile gamei Huawei P50. La sfârșitul lunii decembrie, tipsterul de încredere Steve Hemmerstoffer a distribuit o redare CAD a părții frontale a Huawei P50 Pro. Imaginea vagă a dezvăluit prezența unei singure camere. Luna trecută, leakster Teme a dezvăluit că telefoanele P50 / P50 Pro+ au un ecran de 6,6 inci / 6,7 inci, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. El a împărtășit în plus că ambele telefoane vor ajunge cu un design mai subțire din sticlă / ceramică, suport pentru gesturi noi, Android 11 OS bazat pe EMU 11 și obiectiv quad / penta marca Leica cu noul super zoom care poate oferi zoom digital de până la 200x. Telefoanele din seria Huawei P50 sunt asteptate să vină cu chipset Kirin 9000, acumulator de 4.200mAh pentru P50 si de 4.300mAh pentru P50+, respectiv suport de încărcare rapidă de 66W pentru P50+ si de 50W pentru P50. Sursa - https://www.connect.ro/2021/02/17/huawei-va-lansa-seria-p50-cu-schimbari-de-design-si-camera-vezi-alte-detalii/

FaraUnID
Campion certificat
Noi zvonuri legate se seria P50 de la Huawei..... Conform Teme, un leaker cunoscut de pe Twitter, ne putem aștepta la o lansare a seriei Huawei P50 spre sfârșitul lunii martie. Seria P50 va include trei modele, așa cum ne-am obișnuit din ultimii ani: un P50 standard, un P50 Pro și un P50 Pro+. Spre diferență de anii trecuți însă, modelul P50 nu va mai fi un adevărat flagship, ci va integra componente mai modeste, spun zvonurile din prezent. De exemplu, Huawei P50 va fi bazat pe chipset-ul Kirin 9000E, o versiune puțin mai modestă, care folosește un procesor neural cu un nucleu în minus și un cip grafic cu două nuclee în minus. În utilizare normală și chiar și în multe aplicații pretențioase, aceste modificări nu vor aduce diferențe mari de performanță. Totuși, acest chipset ar putea oferi modelul P50 standard la un preț mai mic. Modelele P50 Pro și P50 Pro+ beneficiază de chipset-ul „complet” Kirin 9000, același pe care l-am întâlnit și pe modelele Huawei Mate 40 din toamna anului trecut. P50 Pro va ocupa locul pe care se regăsește actualul P40, în timp ce P50 Pro+ va înlocui P40 Pro. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/zvonuri-seria-huawei-p50-va-include-trei-modele-se-lanseaza-la-finalul-lunii-martie-19168251/

FaraUnID
Campion certificat
Huawei P50 ar putea folosi un senzor foto Sony IMX800 de 1″ pe seria P50. Adica acelasi senzor folosiț pe camere foto compacte performante precum Sony RX100 Mark VII sau Sony ZV-1, care sunt recomandate pentru vlogging. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-p50-ar-putea-folosi-un-senzor-foto-sony-de-1-cel-mai-mare-de-pe-un-smartphone-19168693/

FaraUnID
Campion certificat
Un teaser video cu noul Huawei P50 https://www.youtube.com/watch?v=fS7Md63uVeY

FaraUnID
Campion certificat
Apar si primele fotografii de tip leak cu modulul de camere de pe seria P50. Teme/@RODENT950, un leaker de pe Twitter care a mai publicat imagini reale cu dispozitive înainte de lansare, a publicat acum două imagini cu ceea ce pare a fi spatele modelului Huawei P50. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-p50-in-primele-fotografii-oficiale-scapate-pe-internet-19173116/

FaraUnID
Campion certificat
Noi zvonuri legate de seria Huawei P50 - ZVON 1: Gama P50 de la Huawei ar putea fi lansata pe dara de 29 iulie 2021. Data de lansare ar fi fost facuta publica prin intermediul codului binar 1011011001 => 729, adica 29 iulie. - ZVON 2: Conform caruia, prin prisma lipsei de componente, Huawei va lansa in prima faza un model P50 4G tractat de un Kirin 9000 la un pret ceva mai accesibil, urmand ca ulterior sa lanseze si variantele 5G ale lui P50. - ZVON 3: Conform caruia senzorul de pe camera de ultra-wide va fi unul de 1/1.18-inch, iar senzorul de pe camera principala va fi un Sony IMX800 de 1-inch. Sursa - https://www.gsmarena.com/huawei_p50_series_possibly_coming_on_july_29_with_huge_ultrawide_sensor-news-49691.php

FaraUnID
Campion certificat
Desi acest modelul P50 de le Huawei este in zvonuri de cca 7 luni, cele mai recente dintre acestea ne spun faptul ca Huawei va folosi doar procesoare fără 5G pentru acest model. O parte din modele vor fi echipate cu procesorul Kirin 9000E, același pe care îl vedem și pe cele mai recente dispozitive ale companiei, precum Mate 40 Pro 4G și Nova 8 Pro. Restul de modele vor folosi procesoare Snapdragon 888 de la Qualcomm, dar modificate. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-p50-pro-apare-in-noi-imagini-seria-de-telefoane-va-fi-lansata-fara-capabilitati-5g-19175758/