anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vodafone România lanseaza aplicația GP Tom care transformă telefonul mobil în dispozitiv POS

FaraUnID
Campion certificat

Vodafone România în parteneriat cu Global Payments lansează o ofertă integrată pentru digitalizarea încasărilor prin aplicația GP Tom, ce permite comercianților acceptarea plăților cu cardul prin intermediul unui smartphone, în locul unui dispozitiv clasic POS. Aplicația de plată GP Tom este compatibilă cu orice smartphone cu sistem de operare Android 8.x, prevăzut cu tehnologia NFC, potrivit unui comunicat de presă.

 

GP Tom permite comercianților să încaseze pe loc, de oriunde, transformând telefonul mobil în dispozitiv de plată, fără a mai fi necesare echipamente suplimentare. Astfel, soluția GP Tom este ideală pentru firmele care desfășoară activități cu un grad ridicat de mobilitate, precum taximetrie, curierat, restaurante cu livrare, cafenele etc, precum și celor cu unități de vânzare mobile în cadrul târgurilor, festivalurilor, evenimentelor, piețelor și altor zone dedicate sau cu magazine mici.

 

Aplicația GP Tom poate fi descărcată din Google Play Store. Imediat după activare, comercianții pot accepta plăți contactless efectuate cu orice tip de card, rapid și în siguranță. Tranzacțiile prin intermediul GP Tom se vor face în deplină siguranță, respectând standardele de securitate din industria plăților. Aplicația GP Tom asigură procesarea rapidă a tranzacțiilor și oferă informații în timp real despre încasările efectuate. Odată realizată plata, chitanța poate fi trimisă clientului prin email, SMS sau QR code.

 

Sursa - https://financialintelligence.ro/vodafone-romania-in-part...

 

Multumim Orange rrRomania pentru faptul ca, in anul de gratie 20-21, aplicatia Orange Money este perfect nefunctionala in Huawei AppGallery!

4 Răspunsuri 4

RafaHelper
#StarMember
@FaraUnID, ce legătura are concluzia cu subiectul?

FaraUnID
Campion certificat
Ce legatura are mesajul tau cu subiectul?

RafaHelper
#StarMember
@FaraUnID, te invit sa recitești ghidul comunității Orange, găsești acolo mai multe informații care iți vor răspunde la întrebarea ta. :) https://comunitate.orange.ro/pages/ghid ‏‏‎ ‎ Nu uita, daca vrei sa semnalizezi o eroare sau o nefuncționalitate poți folosi pagina de contact Orange Romania. https://www.orange.ro/contact/

DanielaH
Moderator
@FaraUnID și @rafa.helper, sunteți printre cei mai activi membri ai Comunității și apreciem constant contribuția voastră aici și vă mulțumim. Haideți, va rog, să rămânem la a dezbate topicurile propuse și să nu ne abatem de la subiect. Vă mulțumim pentru că ne ajuți să păstrăm Comunitatea prietenoasă și vă rugăm să continuați, așa cum ne-ați obișnuit, să postați răspunsuri valoroase, care să ajute membrii Comunității.