anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tesla investeste 1,5 miliarde USD in Bitcoin si accepta criptomoneda ca metoda de plata

FaraUnID
Campion certificat

Anunțul Tesla vine după două săptămâni în care Elon Musk i-a încurajat pe investitorii mici să cumpere Bitcoin dar și Dogecoin, o altă monedă virtuală, a cărei valoare s-a dublat în urma tweet-urilor lui Musk. Acesta a precizat într-un tweet postat săptămâna trecută că bitcoinul este „pe punctul” de a fi acceptat mai larg în rândul investitorilor.

 

”În ianuarie 2021, ne-am actualizat politica de investiții pentru a ne oferi mai multă flexibilitate, pentru a diversifica și maximiza randamentele din fluxurilor noastre de numerar suplimentar”, a precizat compania.

 

Analiștii chestionați de Reuters consideră că decizia Tesla de a investi în criptomonede ar putea schimba această piață.

 

„Cred că vom vedea o accelerare a companiilor care doresc să aloce Bitcoin, acum că Tesla a făcut prima mișcare”, a declarat Eric Turner, un specialist în piața criptomonedelor. „Una dintre cele mai mari companii din lume are acum Bitcoin și, prin extensie, fiecare investitor care deține Tesla (sau chiar doar unități de fond S&P 500) are expunere și la acesta.”

 

Imediat după anunț, valoarea Bitcoin a crescut cu 16% și a ajuns la aproape 45 de mii de dolari. Acțiunile Tesla au crescut cu 2%.

 

Sursa - https://www.biziday.ro/tesla-investeste-in-bitcoin-si-cum...

 

Cam asta diferentiaza un invetitor de un blogas / vlogaras / youtuber / influencer mioritc si care se lauda cu faptul ca are 0,00000000002 Bitcoin in portofelul sau electronic si ca usor este sa faci bani.

4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Mie mi se pare ciudata, chestia asta cu criptomonedele, probabil pentru ca mi-e necunoscuta.. e un mod de scoate banii din piata, insa, ca si in privinta tehnologiei, multi vor ramane pe dinafara.. Nu stiu daca sau in cat timp se va reusi, dar, cu sigurnata, sunt putini cei care invart lumea pe degete.. nu stiu daca sunt vizionari, sau se plictisesc..

FaraUnID
Campion certificat
E precum invetitia pe bursa! Nu poti sti ce aduce viitorul plus ca orice semnale din piata afecteaza bursa. In cazul acestor tip de investitii, specialistii recomanda sa investeti atat cat iti permiti sa pierzi. Se pare ca Tesla nu are o probleme cand vine vorba de 1,5 miliarde USD. Elon Musk a mentionat cate ceva pe Tweeter si despre Dogecoin dupa care si valoarea acestei criptomonede a "bubuit" peste noapte.

mihai_13
Maestru
exact FaraUnID este o chestie de bursa , stai sa vezi cand se va prabusii - capitalismul are la baza o "criza" ciclica eu stiu (nu numai eu) ca orice moneda Trebuie sa aiba acoperire in aur cel putin teoretic ... - discutia este ampla si deschisa pe viitor.

FaraUnID
Campion certificat
Absolut, criptomoneda este o "chestie" nepalpabila si extrem, extrem de volatila. Plus ca a inceput sa fie folsita ca moneda de schimb pe dark web, in randul traficantilor, interlopilor, etc. In momentul in care un Stat va interzice tranzatiile pe baza de criptomoneda pe teritoriul sau, aceste monede virtuale se vor prabusi. Daca acel Stat se intampla sa fie din EU / SEE atunci lucrurile nu vor sta deloc bine pentru criptomnede.