anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei AirPON a fost premiat cu distincția ”Cea mai bună soluție de acces fix”

FaraUnID
Campion certificat

Huawei AirPON a fost distins ca cea mai bună soluție de acces fix la Forumul mondial de bandă largă 2020 (BBWF 2020). Realizarea marchează al doilea an consecutiv în care Huawei a primit acest premiu, câștigând anterior pentru soluția sa SingleFAN Pro.

 

În februarie 2020, în urma unei analize aprofundate a tendințelor de afaceri de convergență fix-mobil și construcție accelerată a rețelei de fibre, Huawei a lansat oficial soluția AirPON la Londra.

 

Soluția are trei inovații cheie: zero achiziții de site, zero îmbinare a fibrelor și zero înghețare a cadrelor. Poate ajuta operatorii să abordeze provocările cheie, cum ar fi construirea lentă a rețelei de fibră și experiențele instabile ale utilizatorilor.

 

1. ZERO ACHIZITII DE SITE: inovatorul Blade OLT poate fi instalat pe stațiile de bază wireless existente pentru a refolosi sursa de alimentare a site-ului și a resurselor de fibră backhaul. În consecință, nu este necesar un nou site, distanța de acces a fibrelor este scurtată de la 5 km la mai puțin de 1 km, rețelele pot fi construite mult mai rapid, iar CAPEX este redus cu 27%.

 

2. ZERO IMBINARE A FIBRELOR: caracteristica DQ ODN acceptă preconectarea cap la cap fără îmbinarea fibrelor, îmbunătățind eficiența construcției cu 70% și scurtând timpul de introducere pe piață (TTM) cu 30%. În plus, tehnologiile AI sunt utilizate pentru gestionarea digitală a resurselor ODN pasive, realizarea vizualizării topologiei rețelei, gestionarea precisă a resurselor, localizarea precisă a defecțiunilor, furnizarea rapidă a serviciilor, precum și o reducere a costurilor ODN cu 20%.

 

3. ZERO INGHETARE A CADRELOR: primele produse din seria ONT încorporate în AI din industrie pot identifica în mod inteligent tipurile de servicii, inclusiv jocuri online, educație și teleconferințe. Motorul inteligent de accelerație poate reduce latența anumitor servicii cu mai mult de 50%, permițând operatorilor să lanseze pachete de servicii cu valoare adăugată cu accelerare a serviciilor.

 

Jeffrey Zhou, președintele liniei de produse Huawei Access Network, a declarat: „Convergența fix-mobil a devenit un consens al industriei, iar fibra este cea mai importantă infrastructură. Soluția Huawei AirPON poate ajuta operatorii de telefonie mobilă să construiască rețele cu fibră completă eficient și economic și să ofere o experiență optimă de bandă largă FTTH.

Este o mare onoare să câștigi Premiul pentru cea mai bună soluție de acces fix de la BBWF. Huawei așteaptă cu nerăbdare o cooperare mai extinsă și inovații comune, pe măsură ce continuăm să ajutăm operatorii globali să obțină un succes mai mare în afaceri. ”

 

La doar 6 luni de la lansarea oficială, soluția Huawei AirPON a fost recunoscută pe scară largă de către industrie și adoptată de peste 45 de operatori din întreaga lume, acoperind peste 1 milion de gospodării.

 

Articol complet - https://financialintelligence.ro/forumul-mondial-in-banda...

 

Clipul cu lansarea oficiala a solutiei AirPON poate fi vizualizat pe pagina de Facebook Huawei, la adresa

 

 

@Orange Voi, tot pe Nokia mergeti https://comunitate.orange.ro/questions/2478269-huawei-pierde-batalia-5g-inima-ue-nokia ????

0 Răspunsuri 0