anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei P30 Lite Dual Sim - Pareri pro/ contra

LidiaRoca
Începător
Pareri pro/contra pentru acest model
34 Răspunsuri 34

Vio73
#StarMember

Nu am acest telefon, dar îți recomand să citești părerile altora de pe site-urile dedicate. Uite, de exemplu, pe Emag:

 

https://www.emag.ro/telefon-mobil-huawei-p30-lite-dual-sim-128gb-4gb-ram-32mp-4g-black-p30lite/pd/DBT5C1BBM/

 

Eventual și o descriere de pe site-urile dedicate:

 

https://www.gadget.ro/huawei-p30-lite-detalii-oficiale-si-pret-de-comercializare/

Razvan
#StarMember
S-a lansat de curând pe piața din România. Am fost într-un Shop și l-am văzut live, ca să zic așa. Ca dimensiuni e asemănător cu P20, slim, culori frumoase, spațiu de stocare generos de 128 Gb, 3Gb RAM, 3 camere foto, acu nu știu cât sunt de performante. Meniul e fluent, pe parte radio, e același chipset ca și la Mate 20 lite, însă nu știe 3CA. De asemenea vine cu suport 4G dual, servicii Volte/Vo-wifi active pe rețelele de la noi din țară. De asemenea vine cu încărcător 5V/2A pentru încărcare rapidă. Posibil sa fie mai reușit dpdv al performanțelor foto acest P30 lite comparativ cu omologul lui Mate 20 lite, însă la preț mult mai mare. Dacă te interesează sa cumperi acest telefon, mergi într-un magazin, vizualizează-le și analizează pe cele 2 și te hotărăști apoi.

LidiaRoca
Începător
Hmmm, stiam ca are 4 GB RAM. O sa ma uit si eu in magazin la el 🙂

Vio73
#StarMember
Descriere generală: display IPS LCD FHD 6.15 inchi camera 48MP f/1.8 + 8MP-13mm + 2MP f/2.4 4G+, Wi-Fi, Bluetooth, GPS 4 GB RAM Dual SIM Ai modelul descris mai jos, în link: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p0-lite-128gb-dual-sim-black

TheSpecialist
Maestru
Dar de ce varianta Lite și nu Pro? E adevărat, prețul e mai piperat la Pro dar și dotările sunt mai bogate. Ram-ul și memoria interna sunt la dublu, display mai bun, camerele sunt mai puternice și multe altele. Oricum ar fi, Huawei este o alegere buna, eu am avut un P10 iar acum am un P20 Pro și sunt foarte mulțumit de el. Dacă Lite-ul îți place, ia-l cu încredere ca nu o sa regreți.

Vio73
#StarMember
Da, într-adevăr, varianta Pro este una pe cinste. L-am avut în teste și este un super telefon.

teacher_
#StarMember
P30 lite e tipul de telefon pe care vrei să îl ai. Are de toate, o camera buna spre foarte buna, spatiu de memorare foarte bun, are android 9,baterie de 3300 mA, și încărcare rapida. Într-adevăr, P30 Pro este mai bun, dar nu toată lumea are bani pentru așa ceva. Daca poți să cumperi, ia-ți, fara regrete P30 lite.

Anonim
Neaplicabil
De obicei varianta Lite e mai slabă, e pentru cei care nu au bugetul pentru celelalte modele din serie. Dacă îl vezi în magazine și îți place, cumpără-l! 😉

Sufletistul
Junior
Este un telefon bunicel dar nu poate depăși performantele unui P20 pro

Vio73
#StarMember
Mai slab decât P 30, dar pentru pretenții mediocre și buget redus, este foarte bun.

teacher_
#StarMember
Un coleg de-al meu îl are.... Face niste super poze! Are caracteristici bune, doar bateria îl trage puțin în jos. Daca sunteți pasionați de fotografii, e telefonul ideal luat pe bani putini...!

Vio73
#StarMember
Am comandat și eu Huawei P 30. Mi s-a părut super telefon!

Dani_2
Începător
Telefonul merge super, recomand

Robert_Teodores
Începător
Raportul calitate preț este unul bun, dacă vrei un smart la un preț relativ mic este bun. Este pentru cei care nu vor sa dea mulți bani dar sa aibă caracteristici cât de cât.