Activitatea utilizatorului

Probleme cu telefonul. Nu am semnal deloc nici voce și nici internet. Nu pot fi sunat, cei care vor să o facă primesc mesajul " neînregistrat în rețea" . Postez de pe wifi Digi . Soluții va rog? 
Buna ziua . Am prelungit pe doi ani acest abonament și nu apare acel bonus promis în ofertă . Se promite 25 GB plus inca 25 bonus, mi s-a actualizat in my Orange dar apar doar 25, fara acel bonus din pictograma .Oare de ce asta? 
Târgul meu, reședința de județ, este flancat de orașe cu rețea 5 G . Daca de Bacău, Iași, Târgu Mureș nu zic nu, reședințe și ele, merită, suntem oarecum frustrați că un cătun secuiesc ca Miercurea-Ciuc beneficiază de noua  rețea înaintea noastră. Ci...
In My Orange in locul opțiuni active scrie null opțiuni active. Am dezinstalata aplicația dar nimic nu am rezolvat . Eu am doua opțiuni active și până acum apăreau acolo .

HD

Buna seara colegii și la mulți ani! Întrebare, cine știe, in rubrica din agendă, convorbiri recente, îmi apare în dreptul apelurilor efectuate un dreptunghi cu un înscris, HD. Ce înseamnă asta? Mulțumesc .Știu că HD e de domeniul TV și înseamnă high ...
Aprecieri acordate către