anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] voucher de 25 lei Tazz by eMag la activarea YOXO

svetalex
Senior certificat
Până la 28 februarie primești un voucher de 25 lei reducere în aplicația Tazz by eMAG la activarea unui abonament YOXO.
https://www.yoxo.ro/oferta-tazz/?gclid=EAIaIQobChMIwNaImvvV7gIVxgh7Ch2kWgmSEAAYASAAEgJskfD_BwE
Cum vi se pare campania? Personal mi-ar plăcea să primesc astfel de vouchere de la Orange 🙂
4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember
Orice "ofertă" în care clientul este "cumpărat" (cu sume modice) doar pentru a fi prins în mirajul necunoscutului (în acest caz, Yoxo) nu arată altceva decât disperarea prestatorului de servicii de a nu pierde măcar partea din plăcinta de piață pe care o mai are. Să nu uităm că și Vodafone Flex se "bucură" din acest tort. @svetalex: Înțeleg că optezi pentru Yoxo. Aștept să revii să împărtășești impresiile experienței tale cu Yoxo, aici în comunitate.

FaraUnID
Campion certificat
Tazz nu este disponibil in toate orasele = impact zero. Adica zero farama de creier pentru echipa de marketing de la Yoxo. Flex-ul Vodafone ofera internet national nelimitat, posibilitatea portarii din aplicatie, acces 5G si, in anumite conditii, un voucher de 100 euro pentru achizitie de telefon Samsung dintr-o lista predefinita. Cum vi se pare campania Yoxo vs Flex?

mihai_13
Maestru
( ca o gluma , am cautat "flex" pe gogu si normal ca stiti ce mi-a aratat in primele x cautari un flex mecanic ;)) ) - ca nume "yoxo" in cautari pe google este primul fata de "flex" care inca nu se regaseste ca produs vodafone - yoxo te duce imediat pe orange . +1 orange - dupa care am studiat oferta si am luat ca referinta suta de gb - la ce pret se vinde 100 de gb - portocala yoxo =39 lei = 100gb + nelimitat in retele nationale si EU voda flex= 9euro =100gb+nelimitat national si numai 400 min EU cu o precizare 100 de gb "cica" ar fi 5G - flex "pare" mai scump cu un euro , numele flex mi se pare mai inspirat decat yoxo cu toate ca flex nu prea are cum sa apara primul in cautare google care este un lucru important zic eu - orice lucru care se da bonus este bine venit din partea (orange-voda) si nu cred ca orange isi face probleme deocamdata pentru clienti , are cei mai multi deocamdata - eu am pe numele meu un abonament orange si trei de rds pe care nu le folosesc , am avut si o cartela prepay de la voda dar la care am renuntat datorita vitezei mai mici decat la orange - am avut cum sa fac comparatie - sunt multe de discutat despre orange-voda-rds rcs sau telekom - discutia va ramane deschisa tot timpul .care este mai bun 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Desi este putin mai scump, Flex-ul Vdafone este peste Yoxo Orange pentru ca: - in primul rand Flex ofera posibilitatea portarii numarului de telefon direct din app; - promotional ofera 30 zile gratuit daca inrolezi un SIM in aplicatie (adica sa nu optezi pentru un numar nou); - ofera intenet mobil nelimitat pentru 12 euro lunar fara obligatii contractuale; - promotional ofera acel voucher de 100 euro pentru achizitia unui telefon din gama S21; - optiunea Roaming World Wide la Flex costa 15 euro (cca 73 lei) vs Yoxo unde costa cca 25 euro (adica 125 lei); Nu stiu cum sunt altii, dar eu unul daca este sa aleg intre un Sandwich sau o Shawarma de 25 lei si un voucher de 100 euro fara obligatii contractuale, prefer varianta 2. Cu toate ca nu sunt fan Samsung.