anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot să vizionez niciun program TV cu Orange tv go în Ungaria

Dani-me
Junior
Nu pot să vizionez niciun program TV cu Orange tv go în Ungaria eroare S004.Vreau sprijin pentru remadiera problemei.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut! În acest moment unii clienti Orange aflați în roaming SEE nu pot accesa aplicația Orange TV Go dacă sunt conectați la Internet prin intermediului WI-FI. Aplicația poate fi folosită momentan doar prin intermediul rețelei de date mobile.
Colegii de la Departamentul Tehnic fac demersurile necesare pentru remedierea problemei într-un timp cât mai redus.
Mulțumim pentru înțelegere.

 

Update 03.03.2022 - incidentul a fost remediat, serviciul este din nou funcțional în roaming SEE

Vizualizare soluţie în postul original

65 Răspunsuri 65

Adrian_de
Începător
@flo1 vorbim de drepturi contractuale călcate, ce îmi recomanzi aici, e ca și cum cineva îmi fura telefonul și nu are rost sa ma plâng, ci rezolvarea e sa numai îmi cumpăr ca asa numai are ce fura, mai repet odată... la cumpărarea TV go box Orange îmi spune inclusiv în reclama de pe site-ul lor ca FUNCȚIONEAZĂ ÎN UE! ceea ce numai e adevărat... după ce am cumpărat produsul!!!

FLo1
#StarMember
@Adrian: Sunt oameni și... caractere. Pentru unii a se lamenta atunci când nu le convine ceva este un sport național. Personal, dacă am o problemă, o analizez și decid. Nu aștept că poate.... poate. Au trecut anii când soluțiile unicat și furnizorii monopoliști făceau legea. E valabil și în energie, nu doar comunicații. Dar, cum spuneam, când nu au mașină, unii decât să "încalece" preferă să aștepte taxiul. Nu judec, am descris inclusiv în mesajele anterioare, ce ar fi bine de făcut în lipsa unor acțiuni concrete.

NicoM
Începător
Salut, am citit cu atentie raspunsurile voastre si am doua observatii: 1. daca TVGO e facut sa mearga in UE, atunci trebuie sa mearga in UE, fara VPN sau alte artificii, asa cum a mers pana acum cateva saptamani. Doar de asta se cheama GO, ca sa poti sa il iei cu tine oriunde si oricand. 2. daca Orange a restrictionat (sau a fost obligata sa o faca) accesul doar pentru Romania si daca totusi merge prin VPN din restul lumii, mi se pare o ipocrizie enorma. Pentru ce sa faci asa ceva cand oricum toata lumea va folosi VPN? Ca sa adaugi o complicatie in plus sau niste bani care oricum nu merg la ei? Sau ca sa superi cativa care nu stiu ce e un VPN? (nu cred ca mai exista multi) E trist ca exista aceasta "zona gri" unde lucrurile nu sunt clare si se fac tot felul de improvizatii.

Adrian_de
Începător
Problema are deja doua saptamani, folositi aplicatia pe date mobile...dar TV GO BOX pe ce date mobile sa il folosim?, de cumparat l-am cumparat,pe Samsung acceasi problema, desi e RESTRICTIONAT INAFARA Romaniei,stimate doamna Moderator, scrieti-ne va rog realitatea sa stim ce avem defacut, sunt curios daca Orange in Franta ar avea curajul sa restrictioneze fara informare serviciile,va mai spu doar asa ca sunteti cica in UE, IN lata tara cu adevarat in UE, Vodafone ma instiinteaza pe sms cand face lucrari la reteaua de Internet sau cablu TV, in UE!!!!

David_1123
Începător
Inca nu functioneaza!

Dinu_C
Junior
Bună seara! Așteptăm rezolvarea din partea Orange, nu artificii ce putem face, contra cost, pentru a viziona programele tv. Orange are in momentul acesta gadgeturi și aplicații nefuncționale din vina lor. Nu noi trebuie să plătim in plus, ci Orange trebuie să asigure serviciile pe care încă le promovează și susține că le asigură pe site-ul www.orange.ro. O seară frumoasă!

Geo10
Junior entuziast
In sfârșit.... Au rezolvat.. Sper pe viitor sa fie mai atenți la clienți...Si o mai buna comunicare...

Ileana_1
Junior entuziast
Da! Funcționeaza Tv Go Box si in Spania.Multumesc Geo10 pentru ca m -ați anunțat.Eu nici nu am mai pornit aparatul de cateva zile, mi-am luat gândul de la Orange că v-a mai funcționa! Sper sa nu mai apară probleme de acest gen!

Vio73
#StarMember
Mă bucur că s-a rezolvat și acum totul este in regulă. Sper să nu mai fie probleme nici în viitor!

FLo1
#StarMember
E bine că problema conservei a fost remediată. Speranțele sunt deșarte pentru că istoria, unul dintre cei mai buni profesori ai timpurilor, ne-a învățat că PRECEDENTUL odată creat se va repeta CU SIGURANȚĂ și pe viitor. Alternativa în schimb este întotdeauna o rezervă sigură.

verneri
Junior
Merge. Multumesc!

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Confirmăm și noi că incidentul a fost remediat. Serviciul este din nou funcțional în roaming SEE. Mulțumim încă o dată pentru înțelegere și răbdare.

Dani-me
Junior
S-a rezolvat problema. Mulțumesc tuturor!

Ileana_1
Junior entuziast
Buna Ziua! Astazi 18 martie 2022 din nou nu mai functioneaza TV Go BOx-ul in Spania. Aceeasi eroare S004, identica cu cea de acum 2 saptamani.Daca mai este cineva cu aceeasi problema , anuntati va rog.Multumesc!

verneri
Junior
Imi pare rau sa aud. Speram ca data asta stiu ei cum sa rezolve mai repede.