anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Resetarea listei de canale CI, tv lg

Manu8388
Începător
Buna ziua, am tv de la orange, prin fibra de aproximativ 30 de zile. Televizoarele sunt LG. După ce caut canalele, se actualizează lista de canale dupa modulul ci+, începând cu canalul nr 110 sau 111, după ceva timp, uneori in aceeasi zi, lista de canale actualizata dupa modul dispare si apar canale de la 1 la 69. Trebuie sa intru in meniu din nou si sa modific listarea canalelor dupa ci+. De ce se dezactivează singură listarea după ci+????
39 Răspunsuri 39

Singura problema e ca pentru Orange astia cu tv LG nu conteaza, si eu ma gandesc serios sa ma intorc la Digi.

 

SilviuC7
Începător

Nu cred ca mai este cazul de vorbit cu producatorul atata timp cat se intampla si la LG (webos) si la Sony (Android). Cred ca am fost destul de clar ca am 3 bucati CI+, 2 x SMiT_1660 si una SMiT_1670 inlocuita acum cateva zile tot  cu SMiT_1670.  Am permutat CI+-urile intre televizoare de m-am saturat. SMiT_1660 functioneaza perfect si nu cere actualizarea listei, pe cand SMiT_1670 da. Singura diferenta este acel meniu de Profil operator ce apare in plus la SMiT_1670 setat pe DA. 

si ce contine acest Profil Operator

dany90
Începător

Ce apreciez eu cel mai tare, e ca noi ne dam cu parerea iar cine ar trebui sa se implice se face ca ploua "cainii latra, ursul trece"

Orange.....solutii?

 

Cred ca ar trebui sa deschidem un topic nou cu problema nooastra. Acesta este marcat ca avand deja o solutie oferita si nu cred ca se mai uita nimeni de la Orange peste el.

Solutia: " recomandarea noastra este varianta cu STB in loc de CI+" Ha Ha Ha

Serios Orange, ne intoarcem in secolul 20?

Salut, aceeasi recomandare am primit si eu. Raspunsul meu: "De ce sa imi dati un STB in conditiile in care eu am 3 CI+? In 2023 imi mai dati inca un dispozitiv, inca o telecomanda, ocup inca o priza, iar in era degitalizarii facem downgrade?!"

Am nenumarate sesizari, inclusiv la Philips, eu folosind un astfel de TV smart cu Android, acestia confirmand ca ei stiu ft bine aceasta problema si ca nu este din cauza lor, ba mai mult si cei de la Orange stiu dar nu fac nimic in aceasta privinta. V-as spune prin ce am trecut eu si cat timp am pierdut, dar va fi o postare mult prea lunga si mi-ar irosi mult timp sa o scriu. Pe scurt am incercat totul, inclusiv sa cumpar un CI+ mai vechi de pe piata dar nu poate fi activat pentru ca nu este in baza lor de date. Am incercat escalare la management, nu este posibil intrucat totul se termina la nivelul de relatii cu clientii. Am fost vizitat inclusiv de managerul de zona, nu s-a rezolvat nimic. Baietii de la tehnic de pe teren au aceeasi problema cu LG, Samsung (m-au rugat sa ii sun sa ii ajut si pe ei daca cumva rezolv eu altfel aceasta problema). Imi raman 2 optiuni: reziliez contractul sau gasesc un "meserias bun" si le hack-uiesc mizeria de card (inca il caut). Daca reusesc ceva va anunt aici. Pana atunci va doresc multa rabdare!

E acea mizerie de "profil Operator" care e mai important decat clienteala lor a celor de la Orange. "Inventia" e folosita de Orange ca sa ii scuteasca de munca pe cei care lucreaza in teren pentru ei. Cei de pe teren in loc sa aleaga satelitull si sa dea o scanare de pe televizor, baga CAM modulul se instaleaza profilul direct pe TV si merge.... 

Inainte se putea din Menü-ul CAM sa dezactivezi instalarea acestui profil si functiona, de ceva timp poti sa faci acea dezactivare.... insa nu mai conteaza ca o dezactivezi, profilull tot vrea sa ti se instaleze pe TV. La mine e un Grundig, desi am dezactivat instalarea acelui profil el se instaleaza... dar TV-ul are o posibilitate din Menü sa pot alege pe ce profil sa mearga TV-ul. Pot alege intre Profilul TV-ului sau Profilul CAM-ului ( Orange ), Am noroc, aleg Profilul TV-ului iar pe TV ramane instalat si profilul operator al lui Orange instalat insa e fara functiune... in cazul asta nu imi mai apare nimic pe TV cand ii dau drumul. 

patric
Junior

Pot confirma: si eu am in casa 3 televizoare LG cu card CI+ bagate in ele, bineinteles de la Orange. La doua cardul vrea sa-si faca actualizari oarecum aleatorii (n-am depistat inca un model), dar la al treilea incearca sa-si faca update la software zilnic, la pornirea televizorului. Este exasperant si, exact cum au spus multi inainte aici, e clar o problema de la Orange, deoarece inainte am avut abonament Vodafone (UPC), tot cu card CI+, iar probleme de genul asta nu au aparut niciodata.

Citind raspunsul Orange vad fenta clasica de "n-avem chef sa ne batem capul": "nu e de la noi". Pai daca nu e de la voi, cum **beep** ca de la aialalti mergea?!

SilviuC7
Începător

Confirm si eu. Practic nimeni nu vrea sa isi bata capul cu problema aceasta, nici in call center, nici tehnicienii care au venit sa inlocuiasaca cardul/cartela si carora le-am explicat de fiecare data care este problema. Cardul SMiT_1670 are acel profil operator ce cere resetarea canalelor la fiecare prepornire, pe cand SMiT_1660 nu il are si nu creaza probleme televizoarelor LG/Sony.

Le-am zis ca daca nu vor sa rezolve soft cu o actualizare macar sa imi gaseasca un card model 1660 de la returnari, rezilieri, inlocuiri de echipamente. Sanse mici de rezolvare.

Asa ca am trecut la rezolvarea pe cont propriu. Am gasit un vecin cu acelasi pachet TV, card SMIT_1660 si cu TV Samsung, fara aranjarea canalelor, cu care am facut schimb de carduri. Totul functioneaza perfect. Cardul/cartela  mele pe Samsungul lui si cardul/cartela lui pe LG-ul meu.

Singurul lucru pe care ar trebui sa il faca cei de la Orange acum ar fi sa schimbe intre cele 2 conturi cel 2 carduri. Parca vad ca o sa imi zica ca nu se poate. Deja in call center operatoarea de la deranjamente cind am intrebat-o de acesta posibilitaste a sarit ca arsa. Dupa ce le-am facut si treaba.

Parca vad ca ma pomenesc ca imi zic ca le-am utilizat in mod fraudulos echipamentele.

twisted
Junior

Fix aceiasi problema o am si eu si m-am saturat sa dau no de fiecare data la prompt-ul ala la pornirea tv-lui.

CAM Modul - Comunitatea Orange

E o inventie made in romanica.... sa mai complicam ceva!!! am descris-o si eu.... dar nu intereseaza pe nimeni!

e un Update de Soft care s-a incarcat de curand si anume softul 4.1.1.6, cel anterior cu 4.1.1.3 il anulezi o data si nu mai apare cand pornesti tv-ul din nou!.... 

A trebuit sa inaintez cererea de renuntare la serviciile Orange Satelit,.... pentru ca nu mai sunt favorabile clientilor. 

Sunt aici destui cei care au sesizat problema se Soft la Hard-ul CAM Modul, adica noul Soft actualizat 4.1.1.6 care isi insaleaza Profilul Operator cu tot ce are el pe TV deci il setez din Menü-l CAM -ului " Dezactiveaza instalarea / actualizarea".... practic nu mai suport ca in fiecare zi daca dau drumul la TV sa imi apara pe unele Marci de TV-uri intrebarea de a instala profilul, iar altele se instaleaza instand fara sa ma mai intrebe.... pe Soft-ul CAM-ului anterior, 4.1.1.3, o data setata acea dezactivare de Profil se tinea cont si nu te mai intreba nimic si nici nu se instala agresiv pe TV daca nu doresti. Aceasta problema o au toti care nu isi doresc profilul, lista de canale pe TV.... si sunt destui atat cei care au semnalat-o pe forum cat si cei care nu scriu pe aici.... 

Multumesc Orange.. 

Salut, eu ma confrunt cu aceasta problema de aproape 1 an si jumatate. Voi mai face cateva sesizari pentru a avea un portofoliu cu care sa ma duc la protectia consumatorului, poate asa se va rezolva ceva. Este ultima speranta.

user_15852956
Începător

Panasonic și Sharp, 2 televizoare cu televizoune prin fibra de la Orange, aproape în fiecare zi îmi cere actualizare, la ambele am decodor. Din vara voi renunța la serviciile lor, treaba asta e mult prea enervantă!

AlexHuniadi
Începător

20231128_132120.jpg

20231128_132127.jpg

20231128_132101.jpg

 la samsung se face asa...teoretic si LG ar trebui sa poti gasi acest meniu.iar pasii sunt urmatorii:

1.dai autotunning la canale cuvoperatorul selectat si cardul CI bagat.

2.exporti lista de canale pe usb stick

3. Modifici canalele in ordinea dorita cu programul Chansort pe laptop.

4.IMPORTANT:Inainte de a importa lista de canale moficata inapoi pe TV....intri in meniul TV ului tau si aplici setarea din pozele atasate....