anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Programul antena 1 merge sacadat

Mariana88-
Începător

Buna ziua! De ceva vreme programul antena 1 merge sacadat, menționez faptul ca am doua televizoare, pe unul imi merge ok, iar pe celălalt sacadat.

1 Soluţie acceptată‚

Este cumva pe varianta "HD"? Uneori se mai întâmplă, față de varianta fără "HD". Altfel poți verifica partea de conectică, conexiuni ale mufelor de la spliter sau TV,  sau alte elemente similare.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@Mariana88- : Bun găsit în Comunitate. Îți recomand o re-scanare a grilei de programe. Posibil ca modificarea unor frecvențe de transmitere să fi influențat recepția acelui post, iar printr-o rescanare se va remedia problema.

Am făcut re-scanare de mai multe ori,ultima acum 30 min…..văd meciul Romania-Bosnia sacadat🫣🫣🫣

Este cumva pe varianta "HD"? Uneori se mai întâmplă, față de varianta fără "HD". Altfel poți verifica partea de conectică, conexiuni ale mufelor de la spliter sau TV,  sau alte elemente similare.

Da da,pe varianta HD…. Am rezolvat,era de la cabluri, mulțumesc!

Cu plăcere. Mai ales dacă pe celălalt TV era ok, nu putea fi decât ori conectică ori scan. Te așteptăm și cu alte contribuții în Comunitatea Orange. O seară plăcută.