anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturi Prima Sport2-5 si Prima 4K lipsa

Maddoxx0412
Junior

Salut! In aceasta seara am constatat ca nu mai receptionez posturile Prima Sport 2-5 și Prima 4K deși am abonament TV Premium și opțiunea 4K. Cardul CI+ este introdus în televizor. Are cineva idee ce s-a întâmplat? Scoaterea posturilor fără o notificare prealabila pare o schimbare a regulilor în timpul jocului. Opțiunea 4K include 4 posturi printre care și Prima 4K, de care acum nu mai beneficiez. Am sa renunț cel mai probabil la abonament.

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Incearca o rescanare automata a canalelor din setarile televizorului, se mai fac modificari pentru unificarea grilelor ORO/OROC.

Daca nu functioneaza, poti lua legatura cu serviciului clienți pentru suport. Telefonic sau prin chatul din aplicatia my Orange.

https://www.orange.ro/contact/ 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sunt posturile, fără probleme. Probabil că trebuie să dai vreo rescanare la toată grila și mai verifică să nu ai probleme cu conexiunea.

Eu sunt acum la sora mea, care are pachetul mai mic și merg anumite posturi Prima Sport.

1000089513.jpg

1000089510.jpg

1000089511.jpg

1000089512.jpg

Deci problema este la tine. Dacă nu reușești să le regăsești, apelează la suportul lor prin Chat Djingo  , din My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne sau la numărul 300, în timpul programului ( azi după ora 9).

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Maddoxx0412
Junior

Bună dimineața! Acum am verificat și funcționează posturile fără sa fac alta scanare. Mulțumesc pentru răspunsuri! 

MihaiC99
Campion certificat

Mă bucur că funcționează posturile acum și că nu a mai fost nevoie de o altă scanare. Probabil a fost o problema temporara. 

O zi frumoasa in continuare!