anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot viziona Orange sport 1 și 2

Danielioan1
Începător

Nu pot viziona Orange sport 1 și 2. Am abonament și opțiunea cumpărată dar nu mă lăsa să mă autentific decât prin SMS dar așa nu merg cele două posturi. Prin user și parola, la autentificare, îmi dă eroare. Nu pot vedea nici emisiuni în reluare de pe cele două posturi, de înregistrat nu am incercat. In plus, am opțiunea de vizionare filme in Orange TV go dar nu pot vedea nici un film. Mai am un număr de yoxo cu 5g dar nu am primit 5g decât după ce m-am târguit îndelung pe chat, că nu e telefonul compatibil că o fi și-o păți, până la urmă au activat 5g-ul. Niste șmecheri. 

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator

Salut, Daniel!

Este o situație recentă sau ea persistă de mai mult timp? Ai luat legătura cu colegii noștri pentru o verificare a contului?

Am vorbit de nenumărate ori la serviciul clienți, tot îmi spun sa reinstalez că au făcut o reasociere. Nu merge, îmi dă eroare după ce bag userul și parola și dau conectare, doar pe PC sau pe tableta pe browser merge să mă conectez prin SMS, dar așa îmi spune că acest program nu face parte din oferta dvs. Problema persista de o luna, aproximativ.

Razvan
#StarMember

Posibil ca Orange Sport 1 și 2 să nu fie disponibile în aplicația Orange TV GO.