anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

National Geografic va întra in viitor și în grila Orange DTH?

Geo_3
Explorator entuziast
O sa intre și National Geografic in grila Orange după preluarea Telekom?
7 Răspunsuri 7

Viocat
Senior certificat
Ar putea sa apara si acest post in grila. Vom vedea de mâine ce modificari apar.

Geo_3
Explorator entuziast
Dacă ar întra National Geografic și Warner TV... Ar fii grila perfecta.....

Salut, Geo_3! Iti multumim pentru postare. Am transmis colegilor nostri interesul vostru pentru introducerea acestor canale in grila DTH. Momentan grila de programe ramane aceeasi, dar va asiguram ca Orange cauta permanent oportunitati pentru imbunatatirea ofertelor si pastreaza informati clientii cu privire la toate modificarile aparute.

Geo_3
Explorator entuziast
Am înțeles... Dar cred ca introducând Național Geografic făcând un efort... Orange ar câștiga mulți clienți care ar acoperi costurile și pe partea de satelit care oferă cea mai buna calitate, ar deveni aproape perfecți, oricum sunt cei mai buni și asa... Mulțumesc pentru răspuns....

FLo1
#StarMember
@Geo_3: După cum ai declarat-o, fiind deja ”cei mai buni”, la ce folos să devină ”perfecți”??? Pretențiile oricum ar exista și tot nu ar face suficient. De ce? Pentru că indiferent de domeniu, CALITATEA mereu va solicita un , iar perfecțiunea este un caz ideal dincolo de care nu ai mai avea cu ce să te lauzi că ai îmbunătățit. Dacă nu ai înțeles, va fi nevoie doar de o perioadă de.... acomodare. Omul e ființă adaptabilă. Succese!

Vio73
#StarMember
Salutare! Încă mai așteptăm și sperăm să se întâmple. Anul acesta, toată lumea speră într-o unificare a grilelor tv, care poate să conducă, sperăm, chiar la adăugarea altor canale. Speranța moare ultima, dar este și în interesul Orange să facă așa ceva, pentru a câștiga cât mai mulți clienți și a deveni nr.1 și pe acest segment, așa cum își doresc și au și declarat.

Vio73
#StarMember

Se pare că,  în sfârșit, au intrat sau vor intra canalele National Geographic în grilele Orange tv cablu ( grila proprie) și tv satelit. 

Detalii aici:

https://www.media-max.ro/posturile-national-geographic-agro-tv-prima-sport-5-in-grila-orange-romania...

Și eu așteptam de multă vreme acest moment.

Baftă!