anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce televizor ați alege între cele produse de Samsung și LG?

Razvan
#StarMember
Ambele companii sunt din Korea de Sud și sunt recunoscute pentru calitatea oferită, totuși ce v-ar determina sa alegeți un anumit tv în detrimentul celuilalt. La ce va uitați prima data, când vreți sa cumpărați un TV nou, caracteristici tehnice, preț, raport, etc.
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Mie imi plac ambele. Am Smart TV 3 D de la LG si sunt foarte multumita de el. Din pacate nu prea gasesc filme 3D, iar cand le gasesc sunt scumpe. Deci nu-l pot folosi la valoarea lui adevarata. In schimb vizionez mai mult pe Smart TV de la Samsung curbat, care are o claritate deosebita si ecranul curbat iti ofera sansa de a vedea fiecare detaliu din orice colt al camerei ai fi. De-ar fi sa judec dupa numarul tv-urilor din casa ar castiga Samsung cu 2 la 1. Cum o buna parte din timp il petrecem in bucatarie, am acolo un Samsung clasic, numai bun pentru vizionarea emisiunilor sau ascultarea de muzica.

Vizualizare soluţie în postul original

37 Răspunsuri 37

Neaplicabil
ambele sunt bune,oferta conteaza:)).

Vio73
#StarMember
Corect, doar că Lg-urile sunt de obicei mai ieftine.

Ascary
Campion certificat
Va spun din experiența proprie,nu contează marca ci mărimea. LG sau Samsung dar sa fie cat mai mari 🙂 Alegeti-l pe cel mai mare că sa nu vă gândiți după aceea că ar fi mers unul mai mare in living 🙂

Vio73
#StarMember
Așa e, ambele sunt super ok.

Ascary
Campion certificat
Cine stie,cunoaște 🙂

Mădălin
Cunoscător certificat
Am ales un Smart tv de la LG .Criteriul de selecție a fost unghiul din care am văzut imaginea .pe peretele plin cu televizoare de la Altex m-am uitat aproape paralel cu televizoare și singurul care se vedea bine era un lg și un Sony..Sony era extrem de scump așa că am cumpărat LG .folosesc foarte mult aplicația VLC player de pe telefon și partajarea wireless a imagini pentru a vedea filmele descărcate în telefon.Avantajul la VLC player e că îmi închide lumina display-ului la telefon când vizionez la distanță pe ecranul televizorului.In dormitoare am optat pentru 81cm full HD de la hitachi care are iptv preinstalat și sunt lowcost ,699 lei bucata iar în living-ul de sus am montat de curând un 4k de la Allview de 50" cu android . Cel mai utilizat e LG fiindcă se află într-un spațiu utilizat zilnic , și unul dintre hitachi .In rest celelalte probabil nici nu merg...sau nu sunt programate fiindcă de curând am tras tv prin fibră.

RstdWoo
Cunoscător
Daca e Samsung Seria 7 sau mai mult, nu, pentru ca nu mai au suport pentru un codec audio folosit la scara larga: DTS. Desi LG este mai slab la ecran, (parerea mea), ofera suport DTS. In plus, am citit destule review-uri legate de televizoare Samsung smart din seria 7, gen NU7xxxx unde sistemul de operare de pe ele, Tizen, are o gramada de probleme... Daca vorbim de seria 5 de la Samsung, gen UEM5502 de ex, asta are tot ce vrei, dts, audio prin BT, wifi AC, etc, si merge bine, eu am unul in dormitor. Dar, la ce reviewuri am vazut la seria 7, am zis pas si am mers pe LG pt sufragerie pe 4K. Da ca ai buget mai mare si nu te scot banii din casa :)) mergi pe Sony cu Android TV. Sunt scumpe, dar merita.

DANNY
Junior entuziast
Recomand Samsung

Vio73
#StarMember
Foarte bine, dar în raportul calitate-preț sunt mai scumpe decât Lg-urile.

DANNY
Junior entuziast
Da sunt mai scumpe. O parere personala este ca sunt si mai bine facute. Tehologia led este de la Samsung

Vrajitoarea
Cunoscător
De cativa ani am tot urmarit Samsung pe partea de TV, am analizat diverse modele/ oferte, de fapt cum ai scris si tu eram destul de siguri ca vom alege intre Samsung si LG, iar pana la urma am cumparat un televizor cu display OLED de la Philips

Vio73
#StarMember
Sunt foarte bune și Philips, mai ales că au și android. Din câte am observat, la unele modele nu există mari diferențe față de Sony. Dacă zici că e OLED, e și mai tare! Să-l folosiți cu plăcere!

Sumanu
Începător
Samsung este mai super

DanielaH
Moderator
@Sumanu, pentru că scopul acestei comunități este ca membrii să se ajute între ei adăugând întrebări, răspunsuri, sfaturi utile, te rugăm să-ți argumentezi comentariile și să ne împărtășești din experiențele tale personale.De ce preferi Samsung? Ce-l face să fie mai bun, în opinia ta, fața de LG?

Florin_D
Cunoscător certificat
Sincer eu am ambele branduri de televizoare, mai precis doua LG-uri, unul in sufragerie si altul in bucatarie si un Samsung in dormitor. LG-ul din sufragerie si Samsungul din dormitor sunt smart, iar cel din bucatarie l-am facut smart cu ajutorul unui chromecast3.Toate televizoarele sunt conectate la internet, cel din sufragerie si cel din dormitor sunt cablate, iar cel din bucatarie doar wi-fi. Eu personal nu sunt mare fan Samsung, dar nu am mai scapat de sotie asa ca a trebuit sa aleg samsung pentru dormitor. Am preferat LG pentru celelalte intrucat din punctul meu de vedere, raportul pret, imagine, calitate sunt mult mai bune decat la samsung. Repet, este parerea mea personala. In sufragerie am ales unul dintre cele mai performante, as putea spune varful de gama in materie de LED. Am ales LED intrucat OLED-ul desi se vad incredibil de bine, au totusi niste probleme care m-au facut sa mai astept ca tehnologia sa se mai maturizeze, dar mai ales sa se ieftineasca. Am uitat sa precizez faptul ca televizoarele LG au ambele panouri IPS, in schimb Samsungul are panou VA ceea ce inseamna ca unghiurile de vizualizare putin mai slabe plus acuratetea culorilor nu sunt la fel de bune.