anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când se receptioneaza postul tv atomic tv prin satelit la orange

dumitru352
Începător
 
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu dacă îți va da cineva un răspuns oficial clar, dar să sperăm că acest lucru se va întâmpla cât mai curând!

Știu că termenul de migrare pe satelitul Hellassat este sfârșitul lunii aprilie:

https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/satelit/

Mă gândesc că ulterior se va trece la faza următoare, adică  la unificarea grilelor Orange Romania și Orange Romania Communications, pentru că se va ajunge ulterior la o fuziune și atunci se va ajunge în mod sigur la o grilă tv mai bogată și diversificată, cum este cea de pe fibra proprie Orange și care include vreo 104 canale HD ( de exemplu), dar care include și acest canal ( Atomic) și multe altele!

Este o părere strict personală și o concluzie pe care o trag din îmbunătățirea continuă a grilei din ultima vreme și sper să aducă tot ce-și doresc și clienții de pe tv satelit in grilă!

delfinas
#StarMember

Mai exista Atomic tv?

Da, există! Este în grila de cablu.

@delfinas: ”Amintirile te chinuiesc”? 😂 Ce vremuri..... Ai fi uimită să constați cât de bine se clasează între celelalte, chiar dacă nu e în vârf de piramidă.... Dar, DA, și e prezent chiar la marea majoritate a cabliștilor.

Da, Flo, amintiri.... Eu știam că dispăruse postul, că au apărut altele. 🙂  Nu mă mai uit la posturi muzicale, dar o să-l caut pe Gigi, din curiozitate. 😄

 

teacher_
#StarMember

Am ascultat și eu câteva minute. Nu e doar muzică din anii 1990-2000-2010 după cum ați crede, e muzica comerciala, cel mai bun post pentru segmentul de mai sus rămâne HIT Music Station, și chiar Magic TV.