anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Tutorial] Cum verific lista castigatorilor Pinata Party?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

 

Am decis sa deschid acest topic pentru toti cei care nu stiu cum/unde pot verifica lista castigatorilor Pinata Party.

Ca regula generala, toti castigatorii sunt contactati inaintea afisarii lor pe site. Deci, daca ati fost contactati, stiti deja ca va aflati si pe lista castigatorilor. Daca nu, cel mai probabil nu veti fi nici pe lista castigatorilor. Dar daca totusi vreti sa va asigurati ca nu sunteti, aveti mai jos cativa pasi care sper sa va ajute.

 

1. Mergeti pe pagina Pinatei. De aici: https://www.orange.ro/pinata-party

2. Deschideti sectiunea Termeni si Conditii de mai jos cu click pe +. 

arsradu_0-1700806686037.png

 

3. Alegeti campania care va intereseaza si dati click pe "aici" pentru a vizualiza pagina documentului de T&C pentru campania respectiva.

Daca are deja lista de castigatori afisata, o veti gasi la finalul acelui document. Daca nu, inseamna ca inca nu exista o lista finala. Fie nu s-a facut tragerea la sorti (cum e in cazul asta), fie dureaza mai mult pana se finalizeaza lista cu castigatori.

Toata lumea vrea sa stie care sunt castigatorii, si mai ales, daca se numara printre ei. Dar ca idee, inainte sa fie publicata lista, veti fi contactati de catre un reprezentant Orange pentru validarea premiului. Daca nu raspundeti sau nu reusesc sa va contacteze, exista niste rezerve care se aloca (conform punctului 4.6.5 lit. b) ). 

b. Pentru fiecare Premiu se vor extrage câte 1 câştigător și 3 (trei) câştigători de rezervă.

Ideea e ca tot procesul asta ia timp. Ca nu poti sa aloci o rezerva la un singur apel la care nu s-a raspuns. Poate omul nu are semnal, nu e in aria de acoperire, sau nu poate raspunde in momentul respectiv. Ce faci? Treci direct la urmatorul? N-ar fi ok, nu? Mai incerci de cateva ori, inclusiv in zilele urmatoare. Si abia dupa aceea, daca nu reusesti, incerci rezervele. Altfel spus, o iei de la capat. :))

De-aia zic, cred ca ar fi bine de inteles un pic si cum functioneaza tot procesul asta. Si, cu toate ca uneori poate dura mai mult timp, si asta nu doar din cauza Orange-ului, e bine ca oamenii sa inteleaga lucrurile astea si sa incerce sa aiba un pic de rabdare. 🙂

Mult succes! 🙂

Client Orange
1 Răspuns 1

Pololică
#StarMember

Deci, un mic rezumat (cel putin pe partea de timpi):

  • tragerile la sorti sunt la aproximativ 7 zile de la finalul campaniei (de verificat fiecare campanie pentru data exacta a tragerii la sorti)
  • validarea (contactarea castigatorilor) se face in urmatoarele 10 zile
  • total de asteptat: 17 zile (adica doua saptamani si jumatate).