anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut pe Android și iPhone?

Vio73
#StarMember

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut pe Iphone sau Android?

Recepționarea apelurilor de la numere necunoscute poate fi uneori deranjantă și neliniștitoare. Din fericire, există câteva modalități de a afla cine te sună cu număr necunoscut pe Android și iPhone.

Cum să suni / apelezi cu număr necunoscut în Orange, Vodafone, Telekom și Digi?

Dacă doriți să sunați sau să apelați cu număr necunoscut, există o modalitate simplă de a face acest lucru în rețelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Telekom și Digi. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați prefixul „#31#” în fața numărului de telefon către care doriți să apelați. De exemplu, dacă doriți să sunați la numărul 0721123456 cu număr ascuns, trebuie să compuneți „#31#0721123456” și să apăsați butonul de apel.

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut?

Dacă doriți să aflați cine v-a sunat cu număr necunoscut, există mai multe opțiuni disponibile pentru utilizatorii de Android și iPhone.

1.Verificați în jurnalul de apeluri

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut pe Iphone sau Android. Primul lucru pe care trebuie să îl verificați este jurnalul de apeluri. Pe Android, deschideți aplicația Telefon și accesați jurnalul de apeluri. Dacă numărul necunoscut este deja înregistrat în jurnal, atunci este posibil să aveți informațiile de care aveți nevoie.
Pe iPhone, deschideți aplicația Telefon și accesați jurnalul de apeluri. Dacă numărul necunoscut este deja înregistrat în jurnal, atunci ar trebui să vedeți numele și fotografia asociate cu numărul.

2.Utilizați o aplicație de identificare a apelurilor

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut pe Iphone sau Android. Există mai multe aplicații de identificare a apelurilor disponibile pentru utilizatorii de Android și iPhone, care pot fi descărcate gratuit sau contra unei taxe modice. Printre cele mai populare se numără Truecaller, Hiya, Caller ID și Mr. Number.

Aceste aplicații utilizează o bază de date globală de numere de telefon pentru a identifica apelurile cu număr necunoscut și pentru a vă oferi informații suplimentare despre numărul de telefon, cum ar fi numele și fotografia asociate cu acel număr, precum și feedback-ul de la alți utilizatori care au primit apeluri de la acel număr.

3.Utilizați funcția de căutare inversă a numărului de telefon

Dacă apelul cu număr necunoscut nu este înregistrat în jurnalul de apeluri și nu a fost identificat de o aplicație de identificare a apelurilor, puteți utiliza funcția de căutare inversă a numărului de telefon. Această opțiune este disponibilă pe mai multe site-uri web, cum ar fi Whitepages și Spokeo.


Pentru a utiliza această opțiune, introduceți numărul de telefon necunoscut în căsuța de căutare și apăsați butonul de căutare. Dacă numărul este înregistrat în baza de date a site-ului web, ar trebui să obțineți informații suplimentare despre numărul de telefon, cum ar fi numele și adresa persoanei asociate cu acel număr.

Ce este TrueCaller și cum funcționează? Cum aflu cine suna cu numar necunoscut?

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut pe Iphone sau Android. TrueCaller este o aplicație de identificare a apelurilor pentru telefoanele mobile, care este disponibilă pentru utilizatorii de Android și iPhone. Această aplicație utilizează o bază de date globală de numere de telefon pentru a identifica apelurile cu număr necunoscut și pentru a vă oferi informații suplimentare despre numărul de telefon, cum ar fi numele și fotografia asociate cu acel număr.


De asemenea, TrueCaller vă permite să blocați apelurile de la numerele nedorite și să raportați apelurile spam, ceea ce face această aplicație utilă pentru protejarea utilizatorilor împotriva apelurilor nedorite și a spam-ului telefonic.

Pentru a utiliza TrueCaller, trebuie să descărcați aplicația și să vă creați un cont. Aplicația vă va solicita permisiunea de a accesa jurnalul de apeluri și contactele de pe telefonul dvs. După ce ați acordat permisiunile necesare, TrueCaller va începe să identifice apelurile cu număr necunoscut și să vă ofere informații suplimentare despre numărul de telefon.

Concluzie – Cum afli cine te sună cu număr necunoscut pe Iphone sau Android

Aflarea cine te sună cu număr necunoscut pe Android și iPhone poate fi uneori o provocare, dar există mai multe opțiuni disponibile pentru utilizatorii de telefoane mobile. De la aplicațiile de identificare a apelurilor, până la funcțiile de căutare inversă a numărului de telefon, există multe modalități de a afla informații suplimentare despre numărul de telefon necunoscut.

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut pe Iphone sau Android. Cu toate acestea, trebuie să fiți precaut atunci când utilizați aceste opțiuni și să verificați întotdeauna legislația locală înainte de a apela cu număr necunoscut. De asemenea, trebuie să vă protejați întotdeauna informațiile personale și să nu oferiți informații confidențiale către numere necunoscute sau suspecte.

În ceea ce privește aplicațiile de identificare a apelurilor, acestea pot fi foarte utile pentru a vă proteja împotriva spam-ului telefonic și a apelurilor nedorite, dar este important să verificați politica lor de confidențialitate și să vă asigurați că datele dvs. personale sunt protejate.

În final, utilizarea acestor opțiuni poate face diferența în identificarea apelurilor cu număr necunoscut și în protejarea dvs. împotriva spam-ului telefonic și a apelurilor nedorite. Cu toate acestea, este important să fiți precaut și să protejați întotdeauna informațiile personale și confidențiale.

24 Răspunsuri 24

In desfasurator apar doar taxarile. In Romania, niciun operator nu taxeaza apelurile primite (decat daca sunt cu taxa inversa). Deci nu au cum sa apara apelurile primite in factura din moment ce nu sunt taxate. In roaming apar intrucat exista taxare (nu conteaza daca se incadreaza la 0.00 lei sau contra cost). Si da, daca este taxat, operatorul trebuie sa justifice.

In urma cu un an jumatate mi-a aparut, acum, in 2023, nu stiu cum apare (ar fi de preferat un abonat Orange sa ne arate).

Pardon... poate nu m-am exprimat corect: ambele numere erau în posesia mea. Verificarea am făcut-o în ”registrul de apel” și ”desfășurătorul” apelatului. Și apărea ca ”anonim” doar în ”registrul de apeluri”. Pe telefonul numărului care apelează, în registrul de apel, clar că apare, doar el a inițiat apelul.

La cel care apeleaza este normal sa apara (atat in aparat, cat si in "taxare" [abonament/optiune cartela]). Problema pe care am inteles-o eu era la cel care primeste apelul ascunt/privat/necunoscut. In aparat nu va aparea numarul (ci doar ascuns/privat/necunoscut). In roaming la mine a aparut un astfel de apel in factura (ce am postat mai devreme). Daca acum, la un an jumatate au aparut modificari, nu pot confirma (sau infirma) acest lucru.

Peste 3 luni verific povestea cu roamingul și revin pe topic (dacă nu uit). Până atunci .... doar național. 😁

ma ofer voluntar 🙂  ca sa fie clara "problema"

Razvan
#StarMember

Cel mai ușor se poate testa, dacă ești în apropiere de graniță cu Bulgaria, pe malul Dunării, de exemplu la Zimnica, Turnu Măgurele, Călărași etc. 

fortheworld
Junior entuziast

solutie alternativa 👉 https://orange-telephone.com 

Si cum ar identifica Orange Phone un numar ascuns? Imi scapa informatia...

fortheworld
Junior entuziast

*edit: solutie alternativa la app TrueCaller mentionata de catre initiator la https://orange-telephone.com 😉

Ca o informatie suplimentara: aplicatia este si in AppGallery (Huawei), desi pe site nu am vazut sa specifice acest lucru.