anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi mi mix 3 5G sau Huawei mate 20x 5G?

Razvan
#StarMember
Dacă mâine se da drumul la 5G la ORO, pe care telefon l-ați cumpăra și de ce?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Eu unul aș alege Xiomi Mi mix 3 5g, mai ales pentru preț, care am înțeles că este undeva pe la 600 de euro. Altfel, Mate 20 X, este mult mai dotat. Xiomi mi mix 3 5g Display super amoled, de 6,39 inch, cornilla glass 5, procesor Qualcomm Snapdragon 855, de tip octacore de 2,84 ghz +2,42 Ghz + 1,8 Ghz, baterie de 3800 mAh, cu încărcare rapidă, camere de 24 și 12 Megapixeli, cu stabilizare frontală, 6 GB ram și 64/128 memorie stocare, modem 5g, etc. Sursa: https://www.gadget.ro/xiaomi-mi-mix-3-5g-flagship-cu-tehnologie-5g-la-un-pret-accesibil/ Smartphone-ul are un ecran mare, de 7,2 inci, şi reuneşte o gamă largă de tehnologii brevetate, compatibile cu toate modurile de funcţionare a reţelelor existente, inclusiv cu actuala versiune de implementare a reţelei 5G (5G NSA - non-standalone - sau ancorată de tehnologia 4G), precum şi cu viitorul mod de funcţionare de sine stătător a reţelei 5G Huawei Mate 20 X (5G) integrează sistemul Matrix Camera format din trei obiective Leica montate într-o cameră cu unghi larg şi o rezoluţie de 40 MP, o cameră cu unghi ultra-larg de o rezoluţie de 20 MP şi o cameră telefoto cu rezoluţia de 8 MP. Telefonul are o baterie de 4200mAh şi este compatibil cu tehnologia de încărcare SuperCharge de 40W a companiei din Shenzhen. Huawei Mate 20 X (5G) are un preţ recomandat de 6.499 lei Sursa: https://adevarul.ro/tech/mobile/huawei-lanseaza-smartphone-comercial-5g-huawei-mate-20-x-5g-1_5d2331eb892c0bb0c63e1da6/index.html

Vizualizare soluţie în postul original

42 Răspunsuri 42

Ascary
Campion certificat
Siguranță la spargerea contului și la furtul datelor de pe telefon,la asta se referă. Lucram cu bani și cu bănci. Daca terminalul nu este sigur te trezești lefter.Knox-ul lui Samsung oferă cel mai mare grad de securitate.

Neaplicabil
Hai mai las-o cu spartul, sau te pomenesti ca Sud coreeni & US nu trag cu ochiul ?! :D Sa nu fim naivi, sustinand mascat o marca sau alta. Eu am avut si din astea 'care se sparg' si din alea 'care nu se sparg' si fix de asta nu puteam sa dorm noaptea... Knox-ul ala o fi sigur la suprafata safe, fiecare are backdoor-ul lui, ce se da la mase pentru consum au brese pentru 'acces' la nevoie. Deci concluzia e ca indiferent care ne spioneaza functienl de terminalul folosit, macar sa ma bucur de performantele lui pentru ce-mi place sa folosesc.. atat

Razvan
#StarMember
Mda, nu știu ce sa zic, deocamdată nu consider o prioritate plata pe telefon. Oricum Androidul oferă o siguranță mare și pe celelalte telefoane, nu e cu nimic mai special pe Samsung.

Vio73
#StarMember
Sincer, nici eu n-am încredere că e totul în regulă cu plățile pe telefon! Adică nu salvez contul/urile pe el! Dar revenind on topic, telefonul lui Emanu mi s-a părut foarte capabil la partea radio!

Ascary
Campion certificat
Nu mă refer la utilizatorul obișnuit cum sunteți voi. Mă refer la cei care rulează sume mari de bani,printre care mă număr și eu. Telefonul este a doua mea secretara . In fine,divagam și nu este tema întrebării.

Razvan
#StarMember
Pana una, alta, Samsung a fost prins spionând oamenii prin intermediul camerei de la Smart TV și trimițând datele pe servere lor.

Vio73
#StarMember
Nici unii nu cred că sunt siguri din acest punct de vedere. Dar cum n-ai ce să faci, mergi înainte!

Florin_D
Cunoscător certificat
Presimt ca intr-un an sau maxim 2, telefoanele cu 5G vor fi la ordinea zilei cu un pret destul de decent. Daca va uitati in trecut, la putin timp dupa lansarea tehnologiei 4G, pretul telefoanelor a inceput s-o ia in jos, tehnologia 4G sa ajunga pe toate telefoanele de la cel mai cel la cele mai slabe din ele. Eu personal nu ma grabesc sa-mi cumpar un telefon cu modem 5G mai devreme de un an sau 2 de acum inainte. Astept ca tehnologia sa se perfectioneze, acoperirea sa se mareasca, dar mai ales pretul telefoanelor sa scada!

Vio73
#StarMember
Cu siguranță va fi forfotă în primul an și după aia, lucrurile vor decurge ca și până acum. Un telefon este important la lansare, după care își pierde valoarea. Așa este cu orice bun mobil!

ApplePie
Junior
Daca vrei,desigur,ceva mai sigur in aceasta retea 5g ti as recomanda Xiaomi.Am comparat amandoua telefoane,viteza de download difera foarte mult.Dar Xiaomi este o firma care se axeaza doar pe un anumit lucru,atunci vei avea de pierdut.

Lupul_cu_un_sin
Începător
Huawei Mate 20

DanielaH
Moderator

@Lupul cu un singur ochi, bun venit în Comunitatea Orange!

 

Pentru că scopul acestei comunități este ca membrii să se ajute între ei adăugând întrebări, răspunsuri, sfaturi utile, te rugăm să-ți argumentezi comentariile și să ne împărtășești din experiențele tale personale. De ce preferi Huawei Mate 20?

 

Mulțumim și te mai așteptăm!

Vio73
#StarMember
Cel mai ieftin smartfone 5g din România, la doar 1600 lei https://www.gadget.ro/cel-mai-ieftin-smartphone-5g-din-romania-1599-lei/