anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau un telefon in rate. Pot?

Hervisglobal1_
Începător
Vreau un telefon in rate. Cum pot face?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Dacă ai un abonament cu vechime în rețeaua Orange mai mare de 18 luni sau un număr prepay cu vechime de cel puțin 12 luni și îl migrezi la abonament, atunci poți cumpăra un telefon în rate.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Jay
Campion certificat
Salut! Poți face o simulare din contul tau My Orange, cauți pe site telefonul care te interesează și iti va afisa variantele de abonamente si rate, daca te încadrezi.. asa vezi cât te costa pe tine.. Sau, poti merge intr-un Orange Shop.. Acestea sunt variantele de a afla oferta pentru tine.. Ratele depind de mai multe condiții.. In functie de istoricul tau, poate fi nevoie sa dai si avans.. nu ai cum sa afli un preț personalizat in comunitate.. Cel mai important de știut este ca trebuie sa ai vechime de 18 luni ca si client Orange pentru a putea avea acces la rate.. Sunt mai multe intrebari despre acest subiect in comunitate... ai link-uri mai jos, cu întrebări... unde poti gasi informatii, dar, ma repet, doar un consultant iti poate spune exact la ce te incadrezi tu.. https://comunitate.orange.ro/questions/2369975-abonament-telefon-rate-2-ani https://comunitate.orange.ro/questions/2299138-achizitona-telefon-rate-portez-vodafone-orange https://comunitate.orange.ro/questions/2368141-pretul-final-telefon-rate https://comunitate.orange.ro/questions/2337383-lua-telefon-rate-factura https://comunitate.orange.ro/questions/2188380-telefoane-cumpara-rate https://comunitate.orange.ro/questions/2322221-perioada-lua-telefon-rate-factura-cesiunea-abonament https://comunitate.orange.ro/questions/1972238-cumpara-telefoane-rate

Razvan
#StarMember
Dacă ai un abonament cu vechime în rețeaua Orange mai mare de 18 luni sau un număr prepay cu vechime de cel puțin 12 luni și îl migrezi la abonament, atunci poți cumpăra un telefon în rate.

Vio73
#StarMember
Cu siguranță poți, dacă ai vechime mai mare de 18 luni ca și abonat. Trebuie să mai știi și că valoarea ratei lunare nu poate depăși valoarea abonamentului.