anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau un iPhone 14 dar fără sa cresc abonamentul

MargaritescuAle
Începător
 
4 Răspunsuri 4

Anonim
Neaplicabil

Poți lua iPhone și la abonamente mai mici dar vei plăti un avans care este destul de mare. De obicei la telefoanele vârf de gama se plătește avans indiferent de valoarea abonamentului 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Simplu. Îl iei la liber, cu un card de credit. Fără abonament pe încă 24 de luni, fără mărire abonament, fără avans, fără nimic de genul asta.

Ca si card de credit, ai o multitudine variata de opțiuni. Îți pot recomanda ca idee cardul de credit Orange Money. Nu pentru ca e "Orange", ci pentru ca am așa ceva și-mi place. Ce-mi place? Faptul ca am 12 rate oriunde în lume, la orice comerciant care suporta plata cu card sau online.

Ai mai multe detalii aici.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți să îl iei după terminarea perioadei contractuale, dar da, trebuie un avans considerabil și nu vei avea cine știe ce beneficii. Poți face card de credit Orange Money sau să îl iei în rate de la un alt magazin dedicat.

Succes!

Pololică
#StarMember

Ca sa centralizez. ai doua optiuni:

  • prelungesti abonamentul curent si, ulterior, poti luat telefonul in rate (evident, daca ai prelungit deja, fa o simulare sa vezi daca poti achizitiona un telefon si in ce conditii)
  • il cumperi cu "banul jos" si poti avea orice abonament vrei (daca vrei, evident)

Dar, cum zic si colegii, fiind telefon scump, asteapta-te sa platesti un avans pe masura pretului.