anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau sa achiziționez un telefon - iphone 13 pro max sau S22 ultra

1976
Junior
Vreau sa achiziționez un telefon iphone 13 pro max sau S22 ultra, ce părere aveți despre telefoane ?
11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember
Salutare! Ambele sunt deosebite, ca și ,,prețurile" dar nu uita că iPhone de la Orange sunt codate în rețea. În rest, fiecare alege ce dorește, ce-i place și după puterea financiară pe care o are. Îți urez succes, orice alegi!

1976
Junior
As fi vrut sa știu despre calitatea lor !

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Sunt doua "animale" diferite. Dar foarte ok amandoua. Personal, as merge pe iPhone. Nu pentru ca e iPhone. Ci pentru ca ai mai mult suport, soft-urile vin la zi, camera face poze excelente, soft-ul e foarte fluid, si nu prea se intampla sa incetineasca la fel ca Android-ul dupa mai mult timp. Per total, e o investitie mai buna, daca vrei sa tii telefonul mai mult timp. Singura chestie de care trebuie sa te pregatesti, este o eventuala inlocuire de baterie dupa vreo doi ani. Chestie care, daca nu cumva intre timp ajunge si la noi treaba cu Self-Service Repair Program, o sa trebuiasca s-o faci intr-un service autorizat Apple. Daca ai mai folosit iPhone-uri, nu-i o problema. Banuiesc ca stii si ca nu poti sa faci sideload la aplicatii. Cel putin nu in mod normal (fara jailbreak). Daca n-ai mai folosit, in functie de cat de repede te adaptezi, o sa ti se para mai greu sau mai usor de folosit. Ca idee, meniul e destul de ok, dar fiind un alt sistem de operare, e foarte diferit fata de Android. Deci o sa ai probabil nevoie de un pic de timp de acomodare. Daca esti sigur ca vrei un iPhone, intre cele doua, mie unul mi se pare o alegere mai buna. Ah, si o sugestie generala cand vine vorba de produsele Apple: daca ai ocazia, mergi si testeaza-le intr-un shop/showroom, undeva unde sa poti lua telefonul in mana, si te poti juca un pic pe el. E o vorba: nu judeca o carte dupa coperta. In cazul Apple, e cat se poate de adevarat. Nu judeca un produs Apple dupa specificatiile tehnice. Pentru ca, cu toate ca unele s-ar ptuea sa fie relevante (storage-ul de exemplu), cand vine vorba de procesor, RAM si mai stiu eu ce, nu are relevanta. Nu e totul sa ai hardware, daca soft-ul te trage inapoi. Si e cazul in special pentru Samsung. Deci, nu te lua dupa specificatiile pe hartie. Daca te uiti la asta, nu-ti vei lua niciodata un produs Apple. Si ar fi pacat, pentru ca in general sunt super calitative. Si pretul pe masura, dar nu pot sa zic ca nu se vede diferenta. Personal am avut iPhone-uri, si acces la iPhone-uri, si Androide de-a lungul timpului. Si pot sa-ti spun ca un iPhone isi va mentine valoarea si fluiditatea softului mai mult timp decat un Android. De asemenea, isi mentin mai bine valoarea de resell decat Android-ele. Deci, daca planuiesti sa-l vinzi la un moment dat, iti sugerez sa pastrezi cutia si accesoriile, pentru ca fac o diferenta la vanzare.
Client Orange

1976
Junior
Bateria ii scumpa ?

Vio73
#StarMember
Ai grija că la ambele nu ai încărcător în pachet, deci alți bani te vor costa in plus. Plus că semnalul e mai prost și bateria tine destul de putin, timpul de încărcare e cam mare, prețul enorm, etc Îți recomand un telefon mai accesibil si cu specificații mai ok. Ia vezi pe aici: https://www.emag.ro/telefon-mobil-xiaomi-11t-pro-8gb-ram-256gb-5g-meteorite-gray-xiaomi-11t-pro-256-8-gray/pd/DF2Z3XMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android Sau la Orange ( dar nu mai e disponibil): https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/xiaomi-11t-pro-5g?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjw2_OWBhDqARIsAAUNTTEd716r6fc4IP9S3ll3IxaX3hvOC5yC1X1PkobwtgMM3i4luAR99N4aAl1oEALw_wcB Atenție, are încărcare de 120 W.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
La 13 Pro Max inlocuirea bateriei, la iStyle, cu manopera inclusa, daca faci reparatia la ei, in momentul asta este 460 de RON. Ai aici lista de preturi: https://istyle.ro/service-istyle/ E destul de mult, intr-adevar. Acuma, depinde si cum intretii bateria respectiva. Dar in general cam la doi ani se schimba bateriile.
Client Orange

1976
Junior
Dacă nu va supărați care dintre cele doua tel. le folosiți?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Niciunul dintre cele doua. Samsung n-am mai cumparat de mult timp, datorita problemelor de soft pe care le-am tot avut. M-am orientat catre ceva mai light ca soft (si am mers pe Motorola). Iar pe partea de iOS, am un iPhone 12, si am tot avut si am lucrat cu iPhone-uri.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Eu folosesc Xiaomi mi 11 lite 5g și am mai luat un Redmi Note 11 Pro 5g de curând, dar o să îl iau pe cel care ți-am spus mai sus la prelungire. Am avut Samsung până la S 20 și când am văzut cum se comportă Huawei ( din păcate nu are servicii google) sau Xiaomi, nu mai vreau nici să aud de astea scumpe și foarte slabe în raportul calitate- preț.

1976
Junior
Acumulatorul în general la iphone tine o zi încărcat ? Eu momentan folosesc samsung A70 !

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, tine. Daca tine la mine 2 zile cu utilizare medie spre light, si e bateria mult mai mica, un iPhone 13 Pro Max sigur tine doua zile fara probleme. Daca te apuci sa-i dai chestii grele (jocuri intensive, sau aplicatii grele), si mai stai si mult timp pe ele, niciun telefon nu cred ca te tine mai mult de o zi. Dar cu utilizare normala, eu zic ca da, tine. De obicei, doua chestii mananca bateria destul de mult la un telefon, si de obicei nimeni nu le ia in calcul: 1. ecranul. Aici recomandarea mea ar fi sa-l tii cu luminozitate pe la jumatate. Asta daca nu bate soarele direct in ecran. Caz in care, nu prea ai de ales decat sa-l dai la maxim. Ideea e sa nu-l tii permanent cu lumina la maxim, daca nu ai nevoie. Si dezactiveaza auto-brightness-ul ca sa nu se mai duca dupa cum il taie capul. 2. semnalul. Aici nu prea am ce sa-ti recomand. Sper ca stai bine cu semnalul in zona ta. Si foloseste pe cat posibil VoWIFI pentru apeluri. Pe langa astea doua, binenteles ca exista si procesorul, GPS-ul (daca e pornit), BT (daca e pornit) si multe altele.
Client Orange