anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

vreau să cumpăr un mouse

Claudiu_Georgic
Începător
buna, am văzut din întâmplare pe site că aveți mouse; de merg pe la magazine prin Botoșani găsesc un mouse? va mulțumesc
9 Răspunsuri 9

arsradu
Specialist certificat
Nu cred ca au... Dar poti incerca fie sa faci o plimbare si sa vezi la fata locului, fie sa dai un telefon. De exemplu Orange Shop-ul de pe 1 Decembrie 1918, la nr 25, pe Google apare cu nr de telefon: 021 203 3030. Vezi daca e valabil si daca il au pe stoc. In general, nu cred ca tin pe stoc mouse-uri. Dar...cine stie? Poti incerca.

Pololica
Senior certificat
Poti incerca, dar de ce nu il comanzi online? Nu ar fi mai simplu?

arsradu
Specialist certificat
Probabil costurile de livrare n-ar justifica o cumparatura de valoarea asta.

Pololica
Senior certificat
3.5E transportul. E oarecum taxa standard la toti (15-20 lei pentru sume mici). PS: se pot folosi puncte (evident, sunt la libera alegere daca se folosesc sau nu).

arsradu
Specialist certificat
Da, dar de-aia zic... La 15 lei mouse-ul, tot atat sau chiar mai mult transportul...parca nu-ti convine. Taxa este standard, intr-adevar. Si e aceeasi indiferent ca iei un produs de 15 lei sau unul de 5000 de lei. :)) Dar...avand in vedere ceea ce vrei sa cumperi, parca nu-ti convine. La 15 lei produsul, 15 lei transportul e 100% valoarea produsului cumparat. De banii aia iei doua mouse-uri, si eventual iti ramane si de-un suc. :)) La un produs de 5000 de lei, 15 lei e 0.3% (daca matematica nu ma inseala). Daca nu ai nimic altceva de cumparat, si vrei doar mouse-ul...parca nu se merita. Daca ai puncte, da. Daca nu...incerci sa-l iei direct din magazin. 🙂

Pololica
Senior certificat
Depinde... In ianuarie am avut la fidelizare 3 telefoane (un Huawei Nova 8i (in rate si puncte folosite) plus 2 telefoane Maxxcom). Am avut de plata 0.10 lei (ramburs pentru cele doua Maxxcom). Iti dai seama ca am primit promisiunea spargerii geamurilor de catre curier, nu? :))

arsradu
Specialist certificat
:)))) Da... Cu siguranta va reveni. Cu un cadou surpriza.

Pololica
Senior certificat
Ca sa fiu offtopic: as avea o preferinta la caramida... un Nokia 3310 daca se poate :))

Vio73
Campion certificat
E ok ăla la banii ăia adus acasă. Am luat și eu mai înainte unele, dar era drumul gratuit.