anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Update xioami 11 lite 5G NE

DanC
Junior
Buna ziua,
As dori sa aflu cand se va realiza update -ul la Miui 13 (cu versiunea de android 12) pentru telefonul Xiaomi 11 lite 5G NE.
Intreb deoarece stiu ca deja a fost lanasata versiunea de software globala pentru Europa dar din cauza faptului ca Orange Romania furnizeaza update -uri customizate, versiunea globala pentru Europa nu este inca disponibila pentru telefonul detinut de mine are o versiune de software customizata Orange.
Multumesc.
28 Răspunsuri 28

DanielaH
Moderator
Salut, DanC! Bun venit în Comunitate și mulțumim pentru postare! Vom întreba colegii dacă dețin această informație și revenim.

Viocat
Senior certificat
Curand, nu ramai la miui 12 stai linistit

Vio73
#StarMember
Salutare! Am și eu Xiaomi mi 11 lite 5g și sunt tot la miui 12, dar nu e nicio grabă, pentru că funcționează foarte bine.

Salut, DanC! Din pacate nu avem o data precisa de lansare. Sunt sanse ca pana la mijlocul lunii mai sa se lanseze Android S/Android 12 ce va include si MIUI 13.

Vio73
#StarMember
Eu am varianta fără NE și am primit acum actualizarea.

DanC
Junior
Si pentru varianta cu NE este disponibil update la Miui 13 dar cei de la Orange pun pe telefoanele achizitionate de la ei o varianta de Miui customizata motiv pentru care chiar daca exista un update disponibil pentru europa acesta nu ajunge si pe telefoanele de la ei.

Vio73
#StarMember
De la Orange este cumpărat și al meu

DanC
Junior
Softul global pentru europa are la sfarsit XM cum e la tine (posibil ca tu sa nu ai un soft custom Orange), insa la mine se termina cu OR (de la Orange).

jetei
Junior
si la mine tot cu OR se termina si n.am primit niciun update. 😞 ma oftic. am incercat sa deblochez tel pt a instala manual update.ul dar nu ma lasa.

Vio73
#StarMember
Cred că cel mai important lucru este că sunt telefoane foarte bune, în raportul calitate-preț. Probabil că se va rezolva și upgradarea în curând, deci nu există motive de îngrijorare.

DanC
Junior
Pentru "Orange assistant" : se apropie mijlocul lunii mai si nici un semn de update la miui 13 si android 12, in conditiile in care pt varianta EU de soft pt telefon (ne customizata Orange) exista update de cca 2 luni. Care este explicatia?

jetei
Junior
daaa. daca stiam ca se intampla asta nu cumparam telefon de la ei. astia testeaza android 13 si eu nici macar nu l.am primit pe 12. rusine Orange Romania

Donn
Începător
Pe cand actualizarea la android 12 pe xiaomi 11 lite 5g NE,versiunea cumparata de la orange?

jetei
Junior
acelasi telefon il am si eu si n-am primit nimic. abia acum cateva zile si-a facut update la 12.5.7. aiurea rau