anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Update Android 10 - Huawei Nova 5T

Matei_Baban
Junior
Buna ziua! Am cumparat un Huawei Nova 5T si am android 9, desi pe net spune ca a primit update din noiembrie 2019. Am dat sa caute pentru update-uri si nu imi da nimic. Ce as putea sa fac?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Versiunea de EMUI 10 este in stadiul final de optimizare si va fi trimisa automat incepand cu sfarsitul lunii februarie. Daca vrei sa fii printre primii care primesc actualizarea de sistem, poti sa te inscrii prin aplicatia HiCare (aceasta este o versiune de testare, urmand ca cea finala sa fie primita pe telefon): Pentru inscrierea in HiCare, urmeaza pasii: 1. Actualizeaza aplicatia HiCare din AppGallery, 1. Acceseaza termenii si conditiile aplicatiei si ofera toate permisiunile solicitate, 2. Asigura-te ca setezi Romania ca tara, 3. Conecteaza-te la HiCare folosind Huawei ID-ul tau, 4. Accepta termenii si conditiile pentru notificarile push, 5. Acceseaza sectiunea Serviciu – Actualizare si apasa Aplica pentru a te inscrie. Informatiile oferite sunt pentru modelul de telefon Huawei Nova 5T.

Vizualizare soluţie în postul original

51 Răspunsuri 51

silviu_5
Începător
Salut , in acest moment se actualizeaza android 10 nova 5t 10.0.0.184 4,65 gb

Matei_Baban
Junior
Am primit. mulțumesc tuturor!

Ascary
Campion certificat
Sa revii, cand ai timp, cu impresii Matei.

Sorin_17
Începător
In final, cand apare update-ul pentru Nova 5t? Am reusit sa updatez la 10, dar doar prin HiSuite, prin wifi sau date nici o sansa!

Matei_Baban
Junior
Dupa 5 zile, observ ca seamana foarte tare si iOS. Se misca excelent si sunt foarte multumit.

Ascary
Campion certificat
In general cam toata lumea care a facut upgrade-ul a fost mulțumită de el.

Matei_Baban
Junior
Cred ca a fost cel mai asteptat update dintre toate, in special pentru utilizatorii Huawei.

Ascary
Campion certificat
Da,inca de anul trecut se faceau pronosticuri,cum o sa mearga,daca va fi fiabil,stabil etc. Pana acum din recenzii si din utilizare personala totul este in regula.

Alex_35
Începător
Salut, am telefonul din decembrie și observ ca mulți ați primit update la Android 10. Eu încă nu am primit update, de cand au zis ca începând cu luna februarie va primi update am tot dat update și nu am primit nimic Mai nou am înțeles ca la începutul lunii martie, sfârșitul lunii februarie începe sa primească update și totuși nimic. Am vorbit cu cei de la HUAWEI și din ce am înțeles update-ul se face pe baza de imei.

Ascary
Campion certificat
Salut Alex si bine ai venit pe comunitate. Sa speram ca vei primi si tu incurand upgrade-le. Te așteptăm cu vesti dupa ce il primesti.

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate, Alex_35! Nu-ți face probleme, vei primi upgrade în timp rezonabil dacă a început să fie distribuit deja la tipul acesta de telefon.

Alex_35
Începător
Am vb cu cei de la HUAWEI astăzi și parca una zic și alta se întâmplă, în luna Februarie mi-au zis ca urmează sa primesc update la telefon și acum îmi spun ca abia din Martie urmează sa primesc update la el.

Gelu_4
Începător
Și eu îl aștept!

Alex_35
Începător
Bună seara, am făcut upgrade la Android 10 prin aplicația Hisuite, am sa revin cu o părere după câteva zile. Mulțumesc

Vio73
#StarMember
Te așteptăm cu impresii!