anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Update Android 10 - Huawei Nova 5T

Matei_Baban
Junior
Buna ziua! Am cumparat un Huawei Nova 5T si am android 9, desi pe net spune ca a primit update din noiembrie 2019. Am dat sa caute pentru update-uri si nu imi da nimic. Ce as putea sa fac?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Versiunea de EMUI 10 este in stadiul final de optimizare si va fi trimisa automat incepand cu sfarsitul lunii februarie. Daca vrei sa fii printre primii care primesc actualizarea de sistem, poti sa te inscrii prin aplicatia HiCare (aceasta este o versiune de testare, urmand ca cea finala sa fie primita pe telefon): Pentru inscrierea in HiCare, urmeaza pasii: 1. Actualizeaza aplicatia HiCare din AppGallery, 1. Acceseaza termenii si conditiile aplicatiei si ofera toate permisiunile solicitate, 2. Asigura-te ca setezi Romania ca tara, 3. Conecteaza-te la HiCare folosind Huawei ID-ul tau, 4. Accepta termenii si conditiile pentru notificarile push, 5. Acceseaza sectiunea Serviciu – Actualizare si apasa Aplica pentru a te inscrie. Informatiile oferite sunt pentru modelul de telefon Huawei Nova 5T.

Vizualizare soluţie în postul original

51 Răspunsuri 51

Neaplicabil

Din cate inteleg eu, momentan este accesibil exclusiv prin aplicatia HiCare. Update-ul din Noiembrie cred ca era un Beta de Android 10. Dar se poate sa gresesc. 🙂

Mai multe informatii gasesti aici: https://www.getdroidtips.com/huawei-nova-5t-android-10/

Matei_Baban
Junior
Pai da, si in HiCare nu-mi arata ca am update

Neaplicabil
Mda... Vezi acel "Orange_Software.EU"? Din cate pot eu sa-mi dau seama, telefonul tau ruleaza o versiune de Android customizata de Orange. Sau pentru Orange. Ceea ce inseamna ca trebuie sa astepti pana cand Orange va lansa versiunea lor custom de Android 10 pentru telefonul asta. Cu alte cuvinte, cu toate ca exista update-ul de Android 10 de la producator, nu exista inca in varianta customizata de Orange.

Matei_Baban
Junior
A..Inteleg. Si daca dau reset la setarile din fabrica pot sa schimb asta?

Neaplicabil
Din pacate, nu. Reset la setarile din fabrica face exact asta: revenire la setarile de fabrica. 🙂 Nu-ti rescrie versiunea de Android custom cu una stock. Pe de alta parte, versiunea stock nu stiu daca incude customizarile pentru VoLTE si VoWIFI, de exemplu. Asa ca, recomandarea mea ar fi ca momentan sa mai astepti un pic, poate avem si un raspuns oficial din partea Orange si vedem cand au planificata lansarea soft-ului respectiv pentru telefonul tau. La ora asta, e un pic cam tarziu pentru asta. :)) Ma gandesc ca cel mai probabil luni ar putea sa se intample asta. Pana atunci, daca mai ai intrebari/nelamuriri, incercam sa te ajutam noi, ceilalti utilizatori, dupa cum putem. 🙂

Matei_Baban
Junior
Nu mai am intrebari. Multumesc frumos!

Ascary
Campion certificat
Te mai asteptam Matei si cu alte intrebari in caz ca mai ai nelamuriri. Toate cele bune.

Razvan
#StarMember
Acea versiune Orange Software este doar pentru aplicația My Orange și servicii integrate de către ei, ca să le instalezi ulterior. Setările Volte/Vo-wifi sunt incluse by default.

Vio73
#StarMember
Eu nu am primit încă Android 10 la P 30!

Ascary
Campion certificat
Putina rabdare Vio,trebuie sa se upgradeze si la tine. Ia da-i manual o cautare din telefon.

Neaplicabil
Mersi frumos, Razvan. Nu stiam. :) Ok, pai cam singura varianta in cazul asta, care sa nu scoata telefonul din garantie, este asteptarea. 🙂 Si eu astept de ceva vreme pentru al meu Moto Action. Si al meu nu are soft customizat. Deci...da. Lucrurile se misca, doar ca destul de incet.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Matei, ‏‏‎ ‎ Update-ul la EMUI 10 sau Android 10 pentru telefonul tau a fost lansat pe data de 21.01.2020. Momentan exista o intarziere pentru clientii Orange in livrarea acestui update. Eu am un Huawei Mate 20 Pro care la fel nu primea update. ‏‏‎ ‎ Mai jos o sa-ti explic ce am facut eu pentru a primi acest update mai devreme. PASUL 1 - Opreste telefonul, scoate cartela de Orange din telefon si porneste-l. Ai grija sa nu ai WIFI activat in acest timp. ‏‏‎ ‎ PASUL 2 - Mergi in "Setari" -> "Aplicatii" -> Aplicatii sau Toate Aplicatiile(nu stiu exact cum scrie) -> cauta in lista "HiCare", "AppGallery" si "Actualizare software", acum pe rand pentru fiecare alege "Oprire fortata" si apoi "Stocare" -> "Stergeti datele(Clear Data)". ‏‏‎ ‎ PASUL 3 - Dupa ce ai facut acesti pasi pentru cele 3 aplicatii, activeaza WIFI si reporneste telefonul, ai grija sa nu introduci cartela de Orange inca. Acum poti sa mergi din nou in "Setari" -> "Despre telefon" -> "Actualizare Soft" si in principiu ar trebui sa iti gaseasca update-ul pentru EMUI 10. Daca l-a gasit poti face update-ul si dupa poti reintroduce cartela de Orange. ‏‏‎ ‎ Daca nici asa nu gaseste, repeta pasii dar introdu o cartela de DIGI sau Vodafone in telefon dupa ce ai facut PASUL 2. ‏‏‎ ‎ Astept sa revii cu un raspuns sa imi spui daca a mers. La mine a mers cu o cartela DIGI.

Ascary
Campion certificat
Poate sa incerce si Vio aceasta metoda?

Matei_Baban
Junior
@rafa.blogger am incercat cum ai spus si nu a mers. am incercat si cu cartela vodafone dar nimic. digi nu am la dispozitie dar cand o sa am imcerc. multumesc frumos!