anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Update 10.0.0.161 Huawei P20Pro

Razvan
Campion certificat
Azi am făcut update la 10.0. 0.161 pe telefonul Huawei P20 pro. Știam de problema de la P30, că indoor nu mai cuplează 256 QAM, cel puțin pe antenele recent upgradate de Orange la 4G+. Zis și făcut, am făcut update-ul și asa cum m-am așteptat, în teste de viteză nu mai depasesc 250 Mbs. Rămâne, să mai testez mâine, într-o zonă cu 4G+, de mai mult timp. Întrebare, telefon, cumpărat prin Orange, nu ar trebui ca și operatorul să tragă de mânecă compania Huawei că le face un deserviciu, așa cum au făcut pe telefoanele P10/P10 Pro/Mate 10, când la trecerea de la android 7 la 8, a dispărut 4G+ (B3 cu B7) și nu și-a mai revenit? Am o părere bună despre Huawei și update-ul de azi, primește 9/10.
11 Răspunsuri 11

TheSpecialist
Maestru
Sa ma ții la curent cu treaba asta ca să știu dacă dau și eu drumul la update sau nu.

Vio73
Campion certificat
Razvan, al meu Huawei P 30 sare și de 350. Am pus pe Softpedia destule teste. Uite unul de ieri!

cocolosh
Senior certificat
Posibil să revină cu un update și să repare acest lucru. Eu aștept update-ul pentru P20.

TheSpecialist
Maestru
Ma gândesc sa nu fie vreo șmecherie cu update-ul asta, cum practica și Apple. Practic, o noua versiune de sistem nu face decât sa scadă performantele terminalului și atunci ai 2 variante : ori îl rootezi și faci downgrade la versiunea cea mai buna, ori cumperi alt terminal, model mai nou, acesta ultima varianta fiind cea mai practicata de utilizatorii de mobile, indiferent de modelul folosit. Mai așteptăm ceva teste sa vedem dacă e unanim valabila situația descrisa de #Razvan.

Razvan
Campion certificat
Da, Vio am văzut că al tău prinde atât. Maine fac teste la o antenă 4G+ montată mai demult. La mine acasă au pus B7 în martie 2020, posibil să nu îi convină ceva. Am scos azi dimineață 307. Ca Idee, upload-ul nu mai sare de 52 Mbs. Primele 2 atașamente cu teste la P20 pro și al treilea cu P30.

Vio73
Campion certificat
Cine știe, poate nu funcționează pe o antenă pe care te conectezi în mod frecvent și merge pe altele mai bine.

cosmin_ppop1978
Începător
Răzvan, Cum ai actualizat la android 10? Clasic, hi care,..?

Razvan
Campion certificat
Prin aplicația Asistență, am dat la actualizări și a găsit android 10 disponibil.

cocolosh
Senior certificat
Am primit și eu update-ul pe Huawei P20 (nu Lite, nu Pro)... Pur și simplu m-a atenționat că există un update, nu l-am "căutat" eu. La prima vedere pare că ține mai mult bateria (cu modul Dark activat) și că s-a schimbat meniul camerei. În rest, nu am observat schimbări majore.

Razvan
Campion certificat
Camera pe modul noapte pare mai slabă, inclusiv pe zi, nu mai focalizează repede. Câteva teste, indoor, în această dimineață.

Vio73
Campion certificat
Cine știe ce s-a întâmplat cu camera! Viteze de internet însă, sunt excelente, mai ales că sunt și indoor.