anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Un bug puțin enervant la Huawei Watch GT 3 PRO

Anonim
Neaplicabil

Vine, vine primăvara... bine v-am regăsit dragilor!

Astăzi doresc să vă aduc în atenție un bug micuț, dar tare enervant, descoperit la Huawei Watch GT 3 PRO.

Știți, presupun, opțiunea aceea prezentă pe toate smartwatch-urile Huawei care-ți reamintește la fiecare 60 de minute să te ridici de la birou pentru a face puțină mișcare? O poți dezactiva dar am ales să nu fac aceasta nu neapărat pentru mișcare cât pentru a-mi desprinde privirea de la ecran și a privi departe în zare pe fereastră admirând peisajul.

Nu bag mâna în foc dar bănuiesc că principiul de funcționare trebuie să fie acesta: se monitorizează perioada de inactivitate fizică și la 60 de minute scurse din momentul în care ai devenit relativ inactiv din punct de vedere fizic ești alertat să faci mișcare.

Ei bine lucrurile nu stau deloc așa cum te-ai aștepta: mă ridic de pe scaun de la birou, cobor un etaj pentru o cafea, după 5 sau 10 minute urc și mă așez la birou și ceasul, nici bine nu apuc să mă fac comod și primesc alertă de mișcare.

Am putut constata în cele 3 luni de când port la mână non-stop acest ceas că de fapt algoritmul acestei funcții este cel mai probabil următorul: se detectează momentul în care te trezești și apoi din acel moment la fiecare 60 de minute tot ești notificat să faci mișcare până când știe că e perioada în care-ți faci somnul de frumusețe de noapte.

Și constat zi de zi amuzat acest aspect... te așezi și-ți vibrează ceasul să te miști... m-am obișnuit și nu mă deranjează.

De ce-am ajuns să scriu despre acest lucru dacă spun că nu mă deranjează? Aseară m-am întins în pat mai devreme decât de obicei și... am adormit buștean până când am sărit ca ars din pat că domnul Huawei Watch GT 3 PRO a considerat că e momentul să fac mișcare.

Știți câți sfinți sunt în calendar? I-am pomenit pe toți...

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Salut!

Ai incercat sa raportezi la Huawei? De obicei, sunt receptivi (in ultimii 4 ani, de cand Unchiul Sam a cerut divortul, parca se misca mai bine in implementari). Activez si in comunitatea Huawei si, in ultimul an, am primit diverse functii pe telefoane care erau disponibile pe telefoanele cu GMS, dar nu si pe telefoanele lor (unele inca le mai asteptam, cum ar fi HiCar ["Android Auto" al Huawei care, din cate vad, este disponibil doar in Asia).

Anonim
Neaplicabil

Sincer nu m-am gândit... dar cred că trebuie actualizat algoritmul care gestionează funcția în cauză... adică să detecteze de fiecare dată momentul aproximativ când începe inactivitatea și-apoi să contorizeze inactivitatea... aștept să livreze Harmony 3, dacă se va întâmpla în 2023 și poate se remediază.

Inca nu am purtat un ceas smart pana acum si nici alte ceasuri pe timpul noptii (organismul ma cam impige singur sa ma misc, plus ca mi-am format un tic ca, aleatoriu, sa ma ridic de jos [pat sau birou] si sa ma misc cateva minute prin casa sau firma). Oricum, vezi daca se rezolva cu o actualizare.

delfinas
#StarMember

Îmi dau seama cum te-ai simțit! 🙂 Înseamnă că ai somnul mai ușor sau vibrația e puternică. 🙂

Eu am un ceas de la Honor și mi-ai adus aminte de funcția asta.... mi-am dat seama că de ceva timp nu mai e activa, nu știu exact de ce. Dacă am uitat de ea, înseamnă că pot trai și fără alerta respectivă, mă ridic și singură. :)) Pe principiul scoțian "nu sunați la sonerie, ieșim noi din când în când". 🙂

Anonim
Neaplicabil

Vibrația e destul de puternică și cel mai urât e că eram în somn din acela profund sau aceea a fost impresia mea că m-am trezit speriat, îmi bătea inima cum tremură iepurașul la injecție... o fi și din cauza cutremurelor din ultima perioadă și creierul avea setat ceva în subconștient. N-am idee... dar o chestie aparent banală, pe care am observat-o dar nu mă deranjează în mod evident în timpul zilei mi-a venit de hac când mi-era lumea mai dragă.

Anonim
Neaplicabil

După ultima actualizare s-a întâmplat un lucru drăguț, au dispărut notificările din timpul nopții dar ziua povestea a rămas... eu sunt în mișcare de ceva timp și el îmi spune: hei boss, e vremea să-ți miști posteriorul...