anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trend: telefon fără încărcător în cutie?!?

Anonim
Neaplicabil
Se pare că e un trend: fără încărcător în cutia telefonului.
Deja a fost adoptat de Apple, Samsung și Xiaomi.
Mie mi se pare normal să îmi livreze producătorul în cutia telefonului și un încărcător de mare viteză compatibil.
Voi sunteți pro sau contra?
12 Răspunsuri 12

Anonim
Neaplicabil
Evident ca sunt contra si e o prostie imensa. Degeaba ai incarcator acasa daca nu livreaza puterea cu care se mandreste noul terminal, stai cateva ore sa-l incarci...

teacher_
#StarMember
Am înțeles că și Huawei va livra de la noua serie P50 fara încărcător (vezi doamne sa protejeze mediul). Mi se pare o exagerare, în condițiile în care un încărcător original costa cam 130-140 de lei minim.

Anonim
Neaplicabil
Sunt surprins la maxim de ce toți trebuie să copie Apple (de la ei a pornit prostia asta cu încărcătorul lipsă din cutie).

Firefly
Cunoscător
Hai la prășit fără sapă! Așa ar trebuii sa scrie pe toate telefoanele livrate fara încărcător. Cum oare imi incarc eu telefonul daca nu am acasă un încărcător? Îți cumperi! :)) Prea de tot, SUNT CONTRA! Mor cu astia care salveaza ei natura si balenele dar nu sunt in stare sa recicleze corect darmite altceva.

Vio73
#StarMember
Normal că trebuie livrat telefonul cu încărcător adecvat și căști. Dacă toată lumea spune că trebuie să folosești încărcătorul original și acela nu prea există, atunci e o mare problemă. Probabil că au adoptat așa ceva pentru mai reduce din costurile lor și de a ți le plasa ție, cumpărătorului.

FaraUnID
Campion certificat
Atat in state membre UE cat si alte state, autoritatile locale au obligat, la nivel de ligislatie, pe cei de Apple sa includa incarcator in pachetul standard de retail. Prin urmare, Cutia Pandorei a fost descisa si exista precedent. Nu m-ar mira sa intervina si Comisia Europeana in aceasta speta.

Jay
Campion certificat
In niciun caz pro.. Probabil urmeaza, incarcatorul, sa fie dat pe post de cadou, la precomenzi.. :))

Tina
Cunoscător certificat
E ca și cum cumperi mașina fără roti. Clar sunt contra.

Razvan
#StarMember
Ei se spală pe mâini, însă tu rămâi cu ochii în soare și mai trebuie să cumperi un încărcător, suplimentar mai aloci bani la cumpărarea unui telefon.

ZMA
Începător
Am vazut si eu. Si eu zic ca la telefoanele mai scumpe cu incarcatoare de putere mai mare ar trebui sa fie in cutie dar mna...

delfinas
#StarMember
Sau livreaza un incarcator de putere mai mica, cum face Samsung in cazul S20 FE 5G. El accepta 45 W, dar inarcatorul livrat e de 15, daca nu ma insel.

FaraUnID
Campion certificat
Se pare ca si Meizu sa gandeste sa adopte aceasta moda a livrarii pachetului de retail fara incarcator https://www.gsmarena.com/meizu_18_series_will_come_without_a_bundled_charger_certification_reveals-news-47408.php Partea buna este ca Meizu nu prea vinde telefoane in Europa, iar in Romania nu exista prezenta oficiala. Prin urmare, pentru noi, desi impactul este zero, este dezamagitor faptul ca tot mai multi producatori adopta aceasta metoda a reducerii costurilor.