anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Top 3 telefoane cu cele mai tari camere foto

Cathy
Explorator entuziast
De-a lungul timpului camera foto a devenit poate cea mai importanta functie a telefonului. Posibilitatea de a face o poza in orice moment si oriunde a devenit nu doar o necesitate ci chiar o dependenta.Totodata o amploare au luat o si filtrele, mai rar vad o poza care nu a trecut prin cel putin un filtru :).
Cum arata la voi top 3 telefoane cu cele mai bune camere foto?
Din experienta proprie dar si din ce am vazut pe la prieteni, la mine topul ar arata cam asa:
1. Huawei P30 Pro
2. Samsung Galaxy S20 Ultra
3. Samsung S 10 plus.
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
La mine e simplu: - P30 Pro - P40 Pro - Nova 5T Camere bune, Leica, zoom mare (la Pro), de anduranta. Cum zice un fotograf experimentat, Mircea Bezergheanu, cel mai mult conteaza maimuta din spatele aparatului. Iti trebuie multe cadre trase,sa experimentezi, sa studiezi ce fac fotografii cu vechime, sa-ti dezvolti ochiul. Poti face poze bune si cu aparate mai modeste, important e cum si ce fotografiezi. Nu folosesc filtre, trag pe automat, "din mana", eventual le mai editez un pic ulterior, cu ajutorul Snapseed. Poze cu P30 Pro, needitate.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Jay
Campion certificat
La mine, e Samsung & Samsung :)) Atat mai cunosc.. pana acum S10.. Am auzit lucruri bune despre Huawei, dar, n-as renunța la Samsung.. De obicei fara filtre..

Miha_Z
#StarMember
Si pentru mine tot Samsung ramane the best. 😉 Am folosit si Apple dar nu oferea aceeasi claritate pozelor. La Huawei nu ma pot pronunta ca nu m-a tentat acel brand. Ca sa fac si un top cu ce mobile am folosit si calitatea camerelor lor: 1. Note 10 plus 2. Samsung S 10 plus 3. Samsung S 9 plus

DanielaH
Moderator
@Cathy, mulțumim pentru topicul propus. Mie-mi va fi cu siguranță de ajutor pentru că vreau să-mi schimb telefonul și, așa cum ai spus și tu, camera reprezintă unul dintre criteriile de bază pentru alegere. Și pe al meu tot Samsung scrie, acum am un S7 edge de care am fost și sunt în continuare foarte mulțumită, inclusiv în materie de poze. Filtre nu prea folosesc, dar aștept cu interes cât mai multe păreri și recomandări din experiențele voastre.

FaraUnID
Campion certificat
Conform DXO Mark https://comunitate.orange.ro/questions/2306614-dxomark-top-10-camere-smartphone clasamentul atat pe camera principala cat si pe camera de selfie arata cam asa: 1. Top 3 Smartphone Camera Principala - Huawei P40 Pro 128 puncte - Honor 30 Pro+ 125 puncte - Oppo Find X2 Pro 124 puncte 2. Top 3 Smartphone Camera Selfie - Huawei P40 Pro 103 puncte - Huawei nova 6 5G 100 puncte - Samsung Galaxy S20 Ultra 100 puncte Si tind sa cred ca lucrurile stau cam in zona asta. Huawei incearca sa compenseze lipsa pachetului Google prin oferirea unui hardware mai bun comparativ cu ceea ce ofera concurenta, in momentul de fata.

Cathy
Explorator entuziast
FaraUnID, eu le-as propune astora de la Huawei sa te ia colaborator in loc de google :))). Intotdeauna raspunsurile tale sunt la obiect si bine argumentate. Ai mai avut si cateva "rautacisme" care nu prea mi-au placut dar punand in balanta ideile bune si ajutorul venit din partea ta in diverse situatii de pe aici, balanta a inclinat spre partea buna. Multumim!

Ciucuras
Cunoscător certificat
Intodeauna am ales telefonul în funcție de camera foto, ptr mine e cea mai importanta. De aceea ptr mine prima opțiune este Huawei P30 Pro urmat de Samsung s10 plus

Vrajitoarea
Cunoscător
Am urmarit acest aspect cand mi-am luat ultimul telefon, la momentul respectiv aveam de ales intre Huawei P30 Pro si Samsung S10. Pozele realizate si cu unul si cu altul aratau ok, am fost tentata sa aleg Huawei, dar pana la urma am ales Samsung pentru ca era in floare tot scandalul cu Huawei si Google, deci nu neaparat pentru pozele realizate. Intre timp am citit multe lucruri bune si despre P40 si despre S20 🙂

Ascary
Campion certificat
telefonul fiecaruia face cele mai bune poze,totusi eu va sugerez sa mai umblati si la setari pentru a scoate untul din camera foto si nu lasati totul pe auto. Note 9 face niste poze superbe dar nah,unii m-ar considera subiectiv. personal as alege camera unui Samsung in detrimeniul Huaweiului 🙂

Firefly
Cunoscător
Personal imi cumpar telefon mai mult pentru camera foto :)). Din experienta pot spune ca Samsung are cele mai bune camere dar am incercat si Huawei P20 PRO si P30 Lite, care fac poze destul de bune dar nu asa cum mi-ar place mie. Samsung are culorile si claritatea mult mai buna decat Apple dupa parerea mea. De la Apple am fost surprinsa placut doar de Iphone 11 pro care face poze chiar reusite. Topul ar fi cam asa Samsung s20 , Iphone 11Pro si Huawei P 30 Pro momentan.

Vio73
#StarMember
Cele mai bune poze le fac telefoanele Huawei, lucru știut de cunoscători! Sigur, fac poze bune și alte mărci sau toate telefoanele de top.

Diana
Cunoscător
Urmatorul telefon va fi Huawei P40 lite tocmai pentru fotografii "Cu 4 camere pe spate, HUAWEI P40 lite face fotografii ample, mai clare şi mai apropiate decât ţi-ai fi putut imagina. Fa portrete cinematice cu obiectivul bokeh, apoi comută la obiectivul macro şi fă pe loc fotografii super-detaliate ale naturii. "

Ascary
Campion certificat
Si Samsung are 4 camere pe spate 🙂

TheSpecialist
Maestru
Ca si fost posesor de Samsung și actual posesor de Huawei, pot spune ca Huawei bate orice alt brand la calitatea fotografiilor. Faptul ca cei de la Huawei au pus lentile Leica pe camerele foto, a adus un plus considerabil calității fotografiilor. Eu am un P20 Pro de aproape 2 ani, care încă își face treaba onorabil și pe partea de foto, iar soția mea are un S10+ și sincer, tot mai mulțumit sunt de Huawei pe partea de poze ( și nu numai). Evident, cum s-a discutat într-un topic anterior, cel mai important aspect îl reprezinta maimuța din spatele vizorului. Poți sa ai cea mai performanta camera pe un telefon, dacă nu știi sa faci o minima încadrare, sa alegi cantitatea corecta de lumina, expunere și asa mai departe, nu prea te ajuta. Eu, pe viitor, voi lua în considerare tot un Huawei, dar asta nu va fi prea curând, pt ca, asa cum spuneam, inca sunt foarte mulțumit de telefonul pe care îl am în prezent.

Ascary
Campion certificat
Un cumnat are un Huawei P20 Pro si ori telefonul lui e naspa ori a umblat pe la setari dar scoate niste poze aiurea. Dupa doi ani ecranul zici ca e matuit si fluiditatea i-a scazut considerabil. I-am propus sa si-l schimbe si sa treaca pe Samsung insa,Batman ca Huaweiul lui e bun si ca tot Huawei si-ar lua...vorba aia,n-ai cu cine,n-ai cu cine... :)))