anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ticwatch Pro 3 LTE

Costi_14
Junior
Se pare că cei de la Mobvoi au făcut disponibil ceasul Ticwatch Pro 3 LTE și pe reteaua Orange. Exista vreo șansă să fie disponibil și la Orange România?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Momentan nu este disponibil decat in Orange Franta. Cand vom avea noi modele compatibile cu tehnologia Number Share vom comunica cu siguranta.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Salutare! Probabil că dacă a început să apară pe la alții, va fi disponibil și pe la noi. Destul de interesant gadgetul și poate, poate se va întâmpla! Cel mai probabil, doar cei de la Orange vor putea să-ți spună! Baftă!

Salut! Momentan nu este disponibil decat in Orange Franta. Cand vom avea noi modele compatibile cu tehnologia Number Share vom comunica cu siguranta.

Klaudden
Începător
Salutare. Există vreo noutate legat de TicWatch Pro 3 LTE? Care este lista oficiala de smartwatch-uri LTE suportate în rețeaua Orange România?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Klaudden salut și bine ai venit în comunitate! Deocamdată nu avem vești cu privire la TicWatch Pro 3 LTE. Aici poți vedea lista smartwatch-urilor compatibile Number Share: https://www.orange.ro/servicii/number-share/ Te interesează și un alt model de ceas sau doar TicWatch?

Klaudden
Începător
Bună Mihaela. Mulțumesc pentru clarificări. Nu sunt interesat de alte modele. E singurul smartwatch cu o durată a bateriei mai decentă. Ciudat că Samsung watch 4 e singurul smartwach wear OS suportat de Orange. Nu văd limitari tehnice, ceea ce ma duce cu gandul la un contract de exclusivitate intre Samsung si Orange. Lipsa de opțiuni e dezamagitoare sincer.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Klaudden serviciul Number Share este momentan la început de drum și pe măsură ce vor apărea noi dispozitive care să funcționeze cu Wear OS vom încerca să le introducem în ofertă. Protocolul de activare pentru Samsung este diferit de protocolul pe care alt dispozitiv cu Wear OS îl folosește. Nu este vorba de un contract de exclusivitate ci despre protocoale noi care trebuie implementate în rețea și care necesită o analiză riguroasă.

crisanionut79
Începător
Poate fi folosit serviciul number share pe ticwatch pro 3 lte, am vazut ca functioneaza in rețeaua Orange Franța, UK, Polonia, s.a. ?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@crisanionut79 smartwatch-urile compatibile Number Share la noi în țară sunt afișate aici: https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Buna ziua. Am cumpărat și eu un ticwatch pro 3 lte si constat mirat ca nu pot activa number share. A trecut totuși ceva timp, iar acest ceas nu este compatibil cu orange. Tragem speranța pentru activare sau nu. Am avut Samsung 3 ai 4 SI se incalzeau ca plita de era nevoie sa-l dai jos de la mana, din aceasta cauza am luat ticwatch