anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefonul pliabil Pablo Escobar Fold 2

FaraUnID
Campion certificat

Dupa Pablo Escobar Fold despre care am discutat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2172546-pablo-escobar-fold-1-ieftin-telefon-pliabil-piata iata ca avem anuntul oficial cu succesorul acestuia, si anuma telefonul pliabil Pablo Escobar Fold 2.

Modelul Escobar Fold 1 a fost anunţat la finalul lui 2019 drept telefonul care va „îngropa Apple”, iar acum primim un anunţ nou pentru Escobar Fold 2, care pare să ia în vizor Samsung... cu un telefon care arată identic cu Galaxy Fold.

 

Toată situaţia este cel puţin bizară. Originalul Escobar Fold 1 era un simplu Royole FlexPai cu o altă vopsea pe carcasă. În acelaşi timp, CEO-ul Royole a declarat la CES că nu cunoaşte detaliile vreunui parteneriat cu brandul Pablo Escobar pentru lansarea unei versiuni noi de FlexPai. În timp ce FlexPai costa peste 1.000 de dolari, modelul promis de fratele lui Escobar era listat la numai 350 de dolari americani.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VFjtKTct4Lo

 

Chiar dacă livrările modelului Escobar Fold 1 nu au fost încă onorate, Roberto De Jesus Escobar Gaviria anunţă sub brandul Pablo Escobar modelul Escobar Fold 2. Acesta este disponibil acum la pre-comandă la preţul de 400 de dolari americani şi arată identic cu un Samsung Galaxy Fold. Această decizie este cel puţin ciudată, având în vedere că clipul de promovare al noului model Escobar prezintă modele Playboy din Rusia în bikini care sparg un Galaxy Fold cu barosul. Ba chiar apar şi mesaje de genul „RIP Samsung” pe parcursul reclamei.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RBoiWQ2_8eU

 

Escobar spune că poate vinde aceste telefoane atât de ieftin pentru că sunt cumpărate de la producători din China care au stocuri prea mari. Anunţul original menţionează că Escobar Inc. va deveni în 2020 „regele supra stocurilor”, pentru că poate cumpăra tehnologia la preţ mic de la companii secundare pe care nu le bagă nimeni în seamă.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ltdMzCiI6TU

 

La nivel de specificaţii, telefonul pare să fie identic cu Galaxy Fold-ul celor de la Samsung, un telefon care costă de 5 ori mai mult, la 2.000 de dolari/euro: Snapdragon 855, 8 GB memorie RAM, 128 GB stocare, cameră foto triplă cu diafragmă variabilă pe camera principală, ecran Dynamic AMOLED de la Samsung, Android 10, etc. La 550 de dolari există şi o variantă cu 12 GB RAM şi 512 GB stocare.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4ch9-YL0GAA

 

Totul pare să fie o nouă „ţeapă”, aşa că până când nu apar clienţi care au comandat şi au primit într-adevăr un Fold rebranduit cu logo-ul Escobar la 400 de dolari, probabil că nu este o idee prea bună să comandaţi un astfel de dispozitiv. Escobar Fold 1 nu a fost încă livrat, iar faptul că este o clonă a unui telefon pe care îl ridiculizează chiar în clipul de promovare nu pare să ofere prea multă încredere în brand.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/telefonul-pliabil-pablo-escobar-fold-2-a-fost-anuntat-este-o-clona-de-galaxy-fold-la...-400-de-dolari-18785593/

Sursa 2 - https://www.escobarinc.com/product/fold2/

 

2 Răspunsuri 2

gabrielacik
Începător
Tare vreau si eu un asa telefon...

Jay
Campion certificat
Cu siguranta, n-a reusit, din motive obiective, sa livreze nici macar unul :D... sau, le tine pe toate pentru el, ca ii plac prea mult sa le dea.. deci poate sa le vanda ieftin, dar, nu vrea.. :)))