anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon Samsung s20 fe America o sa funcționeze în Orange Romania?

Laviniu_t
Începător
As vrea sa cumpăr un Samsung s20 fe , versiune SM-G781U
O sa funcționeze în Orange Romania
6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da si nu. Da, probabil ca o sa functioneze pe 4G, pentru ca pare sa aiba benzile necesare, dar foarte probabil nu vei avea VoLTE/VoWifi si posibil nici semnal foarte bun. Pe 5G...cel mai probabil nu. Oricum, acolo iti trebuie si un abonament special, si acoperire, si activat 5G pe cont. E mai complicat. Sugestia mea: nu-ti cumpara telefon de pe alta regiune. Modelul SM-G781B este cel international, daca il gasesti de cumparat. Dar cel mai bine nu cumperi de pe site-uri atat de indepartate (decat daca esti eventual in US, si poti sa-l primesti acolo). Altfel nu se merita.
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
Abandoneaza ideea pentru binele tau. Cel cu U in coada de obicei e codat in mod oficial. U1 e decodat. Nu va functiona in 5G la noi pentru ca nu stie benzile necesare. Va merge in 4G, dar nu iti pot spune daca vei avea 4G+, VoLTE si toate cele.

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu vă complicați inutil, pentru că am văzut destule persoane care se vaită că nu le funcționează diverse benzi sau te miri ce!

Lord_Paul
Junior entuziast
Am trecut și eu printr-o astfel de experiență, cumpărând un Xiaomi Mi10 Ultra cu soft de China, o variantă aniversară și greu de găsit în România. Un telefon excelent de-altfel, mai ales pe partea de semnal, dar nu "cunoștea" banda B20, astfel că în rețeaua Orange de la noi îmi mergea doar semnalul 4G, fără să poată 4G+. Fiind dual sim, în slotul 1 aveam SIM de Vodafone, dar la care telefonul recunoștea semnalul 4G+, Vodafone având o altă combinație de benzi, respectiv B1+B3+B3+B20.

Pololică
#StarMember
Recomandarea colegilor ramane: asigura-te ca aparatul are active benzile 4G si 5G din Romania. Foarte probabil sa aiba alt procesor (nu mai stiu care e in SUA si care e in restul lumii: Exinos sau Snapdragon). Poate fi tras in banda, dar va fi cost suplimentar si, daca adaugi drumul si taxele vamale, nu stiu daca vei simti (la portofel) vreo diferenta. De soft, teoretic se poate pune soft de Romania (sammobile), dar daca fizic nu e ce trebuie...

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Cu toate ca Samsung mai are intr-adevar obiceiul sa vanda acelasi model de telefon cu alt SOC in functie de regiune, in cazul asta, pare sa fie acelasi pentru toata lumea: Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 5G. Deci ar ramane doar transportul/livrarea + vama + soft-ul de rezolvat. Teoretic, nu e imposibil, dar...trebuie analizat daca merita sau nu, luand in calcul toate lucrurile.
Client Orange