anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon Recondiționat.

YonelXP
Junior entuziast

Salutare, doresc să-mi iau la abonament un iPhone X Reconditionat Premium Space Gray | Reconditionat, însă am câteva dubi în privința asta, am înțeles că vine cu ecran care nu ar fi ORIGINAL, bateria nu o sa aibă 100% sănătate și multe altele. Voi ce credeți? Mulțumesc.

 

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

La ce pret e? Nu ar fi mai rentabil sa iei unul nou?

Telefoanele reconditionate au si ele parte de garantie 12 luni. Mai multe detalii aici. Dar, intrucat Orange nu este AASP (Apple Authorized Service Provider), chiar si daca ar inlocui display-ul sau bateria cu componente 100% originale, incepand cu iPhone X oricum nu ar fi recunoscute, pentru ca, pentru asta, trebuie imperecheate cu placa de baza a telefonului. 

Deci, parerea mea ar fi sa incerci sa-l iei de nou, daca poti (iPhone X ar trebui sa fie oricum destul de accesibile). Dar daca vrei neaparat sa mergi pe varianta asta, e posibil sa ai anumite surprize din cauza restrictiilor impuse de Apple, atat pentru achizitia de componente originale, cat si de instalare/imperechere a lor cu placa de baza. 

Client Orange

YonelXP
Junior entuziast

Am înțeles o sa mă gândesc. Era la avans de 340 lei cu voucherul DAYs reducere 100 euro.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, numai ca in momentul in care il iei asa...poti sa mai ai si surprize (in functie de cum si cat de bine se face reconditionarea).

Client Orange

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Eventual un iPhone 11, ca X(10)-le se pare ca nu mai e de gasit nou.

Client Orange

delfinas
#StarMember

Ionel, telefonul a aparut in 2017, asa ca e firesc sa aiba piese schimbate, bateria cu probleme. De ce ai vrea asa un model vechi si il vrei ca nou? Trebuie sa avem asteptari rezonabile de la telefoanele reconditionate, mai ales cu asa o vechime...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu recomand niciun fel de telefon recondiționat, decât dacă nu ai alte soluții mai bune la îndemână. Cu cele de acest fel, poți avea surprize extrem de neplăcute și tot ce faci ulterior va fi tardiv .

Deci, mare atenție !

YonelXP
Junior entuziast

O să-mi iau a53 Samsung.

Succes în alegerea făcută! Nou este altceva!