anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon recondiționat - bateria are sănătate 60%

Cyupy
Junior
Buna ziua, am achiziționat pe data de 21.12.2021 un Samsung s10 recondiționat premium grade,în descrierea produsului se specifica ca este un telefon ca nou 100% și ca vine cu toate accesoriile compatibile.
La primirea telefonului am constatat ca într-adevăr telefonul arată ca nou dar bateria are viața sănătate 60% ceea ce nu o face fiind noua și doar un cablu de încărcare cu un adaptor priza de cea mai slaba calitate și nicidecum sa fie fastcharge sau quickcharge.
Problema mea este ca nu îmi poate da nimeni o explicație ptr.ca la suma de 2300lei te aștepți sa primesti toate accesoriile originale macar și acumulatorul sa fie și el la o performanța ridicată.
Sper sa primesc un răspuns, mulțumesc
12 Răspunsuri 12

svetalex
Senior certificat
Este întradevăr regretabilă situația și personal i-aș face retur. - Dacă ai achiziționat telefonul din magazinul fizic nu se poate face retur, decat in situatiile in care au defecte de fabricatie.... - Daca l-ai luat printr-o comanda online, intri in contul tau Orange de pe care ai efectuat comanda, la sectiunea ''Magazin'', apoi ''Comenzile mele'', iar apoi alegi comanda respectiva unde vei vedea ca apare un buton denumit ''Doresc sa fac retur''. 2.1 Returul se poate face și printr-un email la magazinul online in care specificati numarul facturii.Veti primi un email de confimare cu inregistrare returului cu numar de ordine in care veti fi anuntat ca va veni curierul sa ridice telefonul returnat in termen de 3 zile lucratoare ''Dupa predarea produsului la curier, in termen de maxim 14 zile lucratoare returul va fi inchis, corectiile vor fi efectuate pe contul dumneavoastra, astfel vor fi anulate ratele, va fi retrasa perioada contractuala adaugata pe cont, vor fi realocate punctele Orange Thank You si vi se va reda dreptul de achizitie a unui nou telefon". Sursa https://comunitate.orange.ro/questions/2515014-returnare-telefon-cumparat-rate-magazin-online https://comunitate.orange.ro/questions/2012942-returna-telefon-achizitionat-magazin-orange-shop

mihai_13
Maestru
ce aplicatie ai folosit ca sa vezi "sanatatea" bateriei ? si daca vrei te rog sa postezi un print .

delfinas
#StarMember
Trebuie dus în service și să se verifice starea bateriei. Daca e chiar 60% , clar trebuie schimbat macar acumulatorul.

Viocat
Senior certificat
Ai activata incarcarea rapida din telefon? Verifica astfel: Settings/Device care/Battery/Battery charging/ ...(in dreapta sus)/Settings/ in partea de jos la sectiunea Charging asigurate ca e activa optiunea Fast cable charging. Cat de repede sa incarca?

Cyupy
Junior
Nu prea as vrea să-l returnez ptr.ca îl folosește soția și deja i-am pus pe el toate aplicațiile contul etc. Și nu am alt tel sa-i dau pana găsesc altul iar. Accubattery se numește aplicația dar trebuie lăsată vreo doua zile ca sa poate face ciclurile. Da este activa încărcarea rapida și încarca bine.

delfinas
#StarMember
Atunci nu inteleg rostul postarii tale! Ramai cu el asa, desi ai dat prea multi bani pt un model reconditionat si vechi de 2 ani. Daca voiai neaparat modelul asta, mai puneai cateva sute si il luai NOU din alt magazin.

mihai_13
Maestru
ORICUM nu poti sa ai pretentii mari de la S10 un telefon an de productie 2019 - bateria de 3400mAh era pe val atunci , acum se vorbeste de 4500mAh ceva normal , ce poti sa-ti zic ca S10 este un telefon "reusit si frumos" , mai putin in directia bateriei ..

Viocat
Senior certificat
Cauta atunci o baterie externa care are fast charging si tine-o la indemana.

Cyupy
Junior
In primul rând am postat cu gândul poate îmi Răspunde vreun administrator de la orange sau cineva care îmi poate da un răspuns de ce nu se specifica chestiile astea la vânzarea unui tel recondiționat Ca preț am dat undeva la 1700lei am zis 2300lei ptr ca atât vor ei dacă îl iei la liber și am zis ca ținând cont de acest preț ar trebuie sa existe niște pretenții. Nu o sa-i schimb bateria la service ci o sa duc tel la garanție in momentul când o sa dea semne de schimbat bateria și sa nu mai țină cât trebuie. Dacă mă iau după standardele lor la un tel nou ai garanție 6-12luni după nu mai tine de ei. Adică după 1an de zile te interesează dar așa îți dau o baterie folosită aproape 2ani pe un tel. ca nou și funcțional 100% cum specifica ei(orange)

Cyupy
Junior
Ideea este ca ea săraca tine momentan bine la utilizare normala ptr ca nu se joaca sau sa aibă apeluri video care sa ceara curent așa mult. Astăzi spre exemplu a plecat la servici cu 100% și s-a întors cu 70% asta cu netul oprit ptr ca nu îl ținem deschis dacă nu avem nevoie și doar apeluri

Cocodrillo
Junior entuziast
Cu ce aplicatie ai constatat viata bateriei? Ofer solutie alternativa!

Cyupy
Junior
Accubaterry