anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon in rate sau la abonament

Magda26
Junior
Bună ziua. As dori sa mi iau un telefon în rate, un ipone.. Se poate oare? Care ar fi condițiile? Mulțumesc.
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ai o vechime de minim 18 luni, poți lua în rate pe factură, dar probabil că trebuie să dai și un avans. E in funcție de valoarea telefonului și dacă ești eligibilă ( ai platit facturile la timp, valoarea abonamentului, etc). Poți face o simulare in Magazinul online și vezi acolo ce rate ai și dacă ți se cere avans. Baftă!

Magda26
Junior
Dar dacă n am avut abonament niciodată. Nici în rate luat nimic pana acu

Vio73
#StarMember
Nu se poate în rate pe factură dacă nu ai minim 18 luni vechime. Detalii aici: https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/ Poți face in schimb un card de credit Orange Money și îl poți lua în rate fără dobândă, dacă îndeplinești condițiile să îți poți face card. Ai detalii aici: https://www.orange.ro/money/card-credit/

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Intre cele doua (abonament sau card de credit), prefer si recomand card de credit, daca exista posibilitatea. Din multe motive. In special daca vrei sa-ti iei iPhone. De asemenea, intrucat iPhone-urile cumparate de la Orange (chiar si cele luate la pret intreg, fara abonament) vin codate in reteaua Orange, recomandarea mea ar fi sa te uiti si la alte magazine (online sau nu) care il au la vanzare, si necodat. Da, poti sa-l decodezi ulterior, si fara costuri, daca e cumparat de la Orange si nu e luat la abonament, dar e un pas in plus. De ce sa te complici? Deci, si eu iti recomand Orange Money card de credit. Se face usor, se aproba usor, n-ai nevoie de drumuri la banca (pentru ca nu exista un sediu fizic Orange Money). Si ai 24 de rate oriunde in lume la cumparaturi de minim 300 de lei. Din punctul meu de vedere, un avantaj foarte mare fata de alte banci.
Client Orange

Pololică
#StarMember
Din pacate, daca nu ai abonament pe numele tau, nu poti lua in rate (inca) la Orange. Daca ai, totusi, pe cineva in familie cu abonament, poate iti ofera posibilitatea sa cumperi pe abonamentul acelei persoane telefonul in rate. @radu: eSIM stiu ca decodeaza IPhone (si e gratis). Legat de alte posibilitati de finantare (imprumuturi): cardul de credit ar fi cel mai la indemana. Depinde de tine cat de stapan pe tine esti sa tii acel card de credit sub control (vei avea tentatia sa cumperi cu el).

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, asa e. Uitasem de trucul asta cu eSIM-ul. 🙂 Nu stiu, eu in continuare nu mi-as face abonament pentru telefon. Dar da, e si asta o varianta.
Client Orange

mihai_13
Maestru
si inca ceva la ce au precizat colegii - o sa ai de asteptat ceva timp ca sa primesti telefonul acasa (iphone) si este necesar si un avans consistent - mai ales daca vrei ceva din gama iphone 13pro/max