anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoane Reconditionate Orange Eco

Procco12345
Junior entuziast
Va salut ! Inteleg ca de la ultima lansare Apple cu eco-friendly kk eco reprezinta doar economie ptr producatori.
In stilul acesta reconditionatele orange au devenit eco-friendly.
Inteleg multe chestii dar de ce pacaliti lumea sa plateasca 750 de euro pe un iphone 11. Sunteti sanatosi la cap?
Pana acum 1 an preturile la reconditionate erau decente , am folosit cel putin 3-4 terminale reconditionate. Se epuiza stocul la ele in 2-3 ore de cand apareau. Acum stau pe site cu lunile si normal ca oamenii informati nu dau doi bani pe eco-friendly bull**it. Raman ceilalti , neinformati , care iau decizia de a cumpara doar ptr ca dv faceti marketing pe reconditionate astfel " premium ptr mine si ptr natura , super pret".
Chiar credeti ca pe termen lung castigati clienti cu astfel de metode??
10 Răspunsuri 10

FaraUnID
Campion certificat
In reteaua #1 pretul reconditionatelor nu fost niciodata pretul corect pentru un astfel de produs. Anul trecut, de Black Fraier Month, toate, dar absolut toate reconditionatele vandute de operatorul francez cu sigla portocalie erau mai scumpte in comparatie cu acelasi telefon (marca / model / nivel de echipare) nou vandut de Altex, Flanco, Emag, etc. Si cica preturile erau in oferta speciala de Black Fraier Day. Pur si simplu gradul de nesimtire si sfidare a ajuns la rang de arta si este cel care primeaza.

Neaplicabil
iPhone 11 64 GB Black, NOU, la Altex este acum 3100 RON (aprox 630 EUR). In conditiile astea, nu vad niciun motiv pentru care ai vrea sa-l iei reconditinat de la Orange.

Procco12345
Junior entuziast
Nu cumpar nici daca e ultimul telefon din lume. Le atrageam atentia pentru preturile nesimtite de la reconditionate. In plus..ele sunt exceptate de la campania actuala cu gradele. Asta pentru ca au deja preturi prea bune:))

FaraUnID
Campion certificat
Reteaua #1 a avut lista, prin Orange Phone Credit, telefonul Orange Neva Rise (8 GB ROM / 1 GB RAM) la pretul de 355 euro. Dupa care au spus ca "dintr-o eroare" a fost listat la pretul acela. Nu mai departe de saptamana trecuta a fost un deschis un topic in oglinda referitor la reconditionatele Sony. Si acolo a venit Danela si ne-a umplu de respect, ca tot dintr-o eroare au fost listate la acele preturi. @Danela De ce, dintr-o eroare asemanatoare, nu listati un Huawei P40 Pro nou sau un Mate 40 nou la pretul de 500 lei!?!?!? Intreb pentru un prieten din reteaua Vodafone!

Procco12345
Junior entuziast
Oricine viseaza la un neva rise la 355 euro. Doar cei "insemnati" il pot prinde insa la oferta.

FaraUnID
Campion certificat
Radem noi, glumim dar este o decizie grea pe care un potential cumparator o are de luat. Daca ai un buget de cca 350 euro si de ales intre un Orange Neva Rise si un mid-range 5G de la Xiaomi cu 6 GB RAM / 128 GB ROM, HDR, 90Hz, 4K, camera de 64 Mpx se complica treaba rau de tot. Trebuie consiliere speciala din partea unui asistent de shopping.

Vio73
#StarMember
Părerea mea este că nu te mai uiți deloc la recondiționate și ai rezolvat problema. Țepe există peste tot, dar dacă vrei, le poți evita în mare parte.

Procco12345
Junior entuziast
Da Vio..corect ptr noi astia care suntem informati..dar se trezeste careva care pune botul la sloganurile astea...pret minim calitate maxima salvezi natura..ce face Orange...arunca momeli pune capcane si clientii trebuie sa stie sa sa fereasca sau cum? Le-as face un OPC insa stiu raspunsul ca fiecare comerciant e liber sa isi faca preturile iar publicitatea falsa ii depaseste pe cei de la OPC.

Procco12345
Junior entuziast
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s10-black-enterprise-edition/pret-thank-you-samsung-galaxy-s10-black-enterprise-edition cumparati acuuuum , stoc limitat

Procco12345
Junior entuziast
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s9-plus-64gb-dual-sim-blue-reconditionat distrusii vietii