anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoane Huawei fara Google

Andreea_E
Junior entuziast
Buna!
Cei care ați cumpărat Huawei de când nu mai au contract cu Google, cum e fara Magazin Play, fara Google? Mă gândesc să achiziționez ultimul model de Huawei dar mă gândesc că e rău fara Google, eu având acum un model de Huawei achiziționat în urma cu 3 ani și în acel timp aveau contract cu Google.
Zi frumoasa!
13 Răspunsuri 13

Lucifer
Cunoscător
Buna Andreea, Lipsa magazinului Google te poate afecta daca ai nevoie de aplicatii exclusive din Google Play, care nu pot fi descarcate din alte surse cum ar fi magazinul Huawei.

Andreea_E
Junior entuziast
Exista oare o lista cu ce aplicații au cei de la Huawei fata de cei de la Google?

Lucifer
Cunoscător
Hmm... nu stiu. Depinde de tine si de necesitatile tale. Spre exemplu daca ai nevoie de aplicatii de mobile banking, poti intra pe site-ul oficial al bancii respective sa vezi daca ofera aplicatia si in magazinul Huawei. Pentru aplicatii obisuite gen retele de socializare sau aplicatii generice de productivitate, magazinul Huawei nu duce lipsa. Inaintea achizitionarii unui Huawei, poti verifica manual fiecare aplicatie mai putin populara.

Lucifer
Cunoscător
P.S. Daca ai nevoie de aplicatile din Google Play, poti sa incerci sa achizitionezi un Honor. Aparent telefoanele produse de Huawei si Honor sunt identice (desi Huawei a vandut Honor cu un an in urma)

Vio73
#StarMember
Eu nu am mai luat Huawei, ci am trecut la Xiaomi. Și pot spune că sunt ok și acestea din toate punctele de vedere, ca și Huawei, pe lângă faptul că au și serviciile Google. Am un Mi 11 lite 5g, cu 8 Gb RAM, care își face treaba excelent.

Razvan
#StarMember
Cu excepția aplicațiilor google (maps, magazin play, google pay, aplicații bancare, de exemplu Orange Money și alte bănci, My Orange), le poți găsi în App gallery și Apk Pure. Pentru navigație, poți utiliza petal maps, waze, etc.

Andreea_E
Junior entuziast
@Vio73 ce fel de Xiaomi ai luat? @Razvan, am nevoie de aplicații bancare, My Orange..păcat că nu mai au Google,îmi plăceau telefoanele de la ei.

Pololică
#StarMember
Cel mai bine ar fi sa faci o lista cu aplicatiile pe care le folosesti (nu conteaza care) si vezi daca le gasesti in AppGallery (magazinul de aplicatii Huawei). Daca le gasesti pe toate (sau poti folosi cele compatibile), atunci nu ai de ce sa-ti faci griji ca nu vei putea folosi telefonul la intreaga lui capacitate. PS: daca ai un Huawei la indepamana, poti sa cauti aplicatiile in AppGallery si sa vezi ce gasesti. Eu am fost utilizator de Windows Phone (gama Lumia) si aplicatiile dedicate le puteam folosi in browser fara probleme. In cazul tau, vorbind de telefon cu Android, cred ca vei gasi peste 90% din ele, fara sa fie nevoie sa cauti aplicatii compatibile

user_14622650
Junior

pentru anul 2023 exista orice vrei in AppGalery la  Huawei, Facebook, Wathsap, facebook etc, Singurele neajunsuri sint lipsa lui Google pay pentru platile NFC de la orangepay sau BCR spre exepmplu neajuns trecut rapid daca folosesti aplicatia de la Curve. Appgalery sau Aptoide sau ApkPure.. exista multe "Magazin Play" de unde poti instala tot ce vrei

Curve mi se pare o alternativă bună la Google Pay: pot pune mai multe carduri și să aleg cu care plătesc. Nu mai spun de faptul ca aplicația cere confirmarea identității la plata prin NFC. Un pas în plus, dar... depinde de fiecare dacă e de bine sau nu. 

Anonim
Neaplicabil

In mod normal poti gasi aproape orice aplicatie online insa va fi o munca suplimentara pentru tine pe unele va trebui sa le updatezi manual.

Anonim
Neaplicabil

Huawei fără magazin play este precum Nokia în urmă cu 15 ani rămas pe symbian. 😏

Oare așa să fie?... 

Screenshot_20231230_072424.jpg