anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tablete Apple sau Samsung?

Hurricane
Junior entuziast
Care tablete sunt mai bune? Cele de la apples sau cele de la samsung? Ce parere aveti?
18 Răspunsuri 18

Vio73
#StarMember
Eu le prefer pe cele de la Samsung, pentru că am avut mai multe modele și merg în general pe lucrurile pe care le cunosc.

teacher_
#StarMember
Eu am una de la Huawei, și se descurcă super bine. Oricum, pe partea de tablete Apple e cam supraapreciat. La aceiași bani, poți să iei ceva super tare de la alta firma.

Razvan
#StarMember
Prefer de la Samsung, găsești mai multe aplicații disponibile și în plus e mult mai ieftină ca IPad.

Anonim
Neaplicabil
Nu am avut niciuna dintre cele de mai sus dar am avut mai multe de la Lenovo. Cu siguranță sunt performante ambele (mai ales cele de ultimă generație) însă prețul este prohibitiv, cel puțin pentru mine. Folosesc des o tabletă Lenovo (ce a costat în jur de 400 Ron) pentru vizionări YouTube, HBO Go, jocuri sau chiar navigare și Facebook și nu m-am dezamăgit până acum! 😉

FaraUnID
Campion certificat
BUN. Acest bun este un termen relativ. Ce inseamna bun? Defineste defineste acel bun din punctul tau de vedere? Bun pe parte de bussiness, bun pe partea de gaming, bun sa te etalezi vara la terasa cu el ?!?!?! Vrei productivitate, vrei entertainment, vrei fitza ? Nu am fost, nu sunt si nu voi fi fan Apple din motive pe care nu stau sa le enumar aici, dar citisem la un moment dat pe www ca atat in componenta iPhone cat si in componenta iPad exista unele subansamble produse chiar de Samsung.

Tina
Cunoscător certificat
Am tableta Samsung și telefon Apple. Nimic nu se compara cu Samsung. Utilizarea Samsung este mult mai prietenoasa!

DanielaH
Moderator
@Hurricane, tu ce preferi? Care crezi că sunt mai bune? Ai utilizat vreunul din brand-uri?

Ascary
Campion certificat
Mereu am avut tableta Apple,încă de la primul model,apoi le-am schimbat odată la doi ani. Am butonat și Samsung însă mi s-au părut un pic mai puțin responsive fata de Apple. De asemenea bateria tine mai puțin la Samsung. Procesoarele celor de la Samsung la prima vedere par mai puternice însă Apple are avantajul că aplicațiile sunt în strânsă legătură cu procesorul. La fel se întâmplă și cu RAM-ul. Samsung a avut mereu mai mult insa Apple datorita modului de implementare a aplicațiilor se deschid mai repede . Nu închid niciodată o aplicație,însă iOS-ul se mișcă la fel de rapid că și cum nu ar fi deschis nimic. La Samsung trebuie sa eliberezi memoria ca totul să meargă cursiv. Tableta Apple funcționează și după 10 ani la fel de bine ca la început,doar bateria își pierde din capacitate. La Samsung după 2 ani bateria este la jumate. Un amic după doi ani a trebuit să ducă tableta Samsung în service. Pur și simplu OS-ul nu mai făcea față. Laag enervant,aplicații care se închideau brusc,etc. Să fie și din cauza update-urilor de OS făcute de Samsung? Posibil,dar și hardware-ul este inferior lui Apple. La telefon merg pe mana lui Samsung însă la tableta aleg fara ezitare Apple.

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu am spus mereu ca prima tableta a mea și doar a mea o sa fie un iPad... ceea ce s-a și întâmplat acum aproximativ 2 ani. Tableta acasa aveam deja, doar ca era una pe android de la huawei care funcționează foarte bine și astăzi. Dar pentru mine am preferat iPad întrucât am crezut și încă mai cred ca este printre cele mai stabile, dar cu câteva restricții.

Firefly
Cunoscător
Deși sunt fan samsung recomand tabletele Apple, copii mei au și sunt foarte rezistente, le au trântit de n ori și încă rezista plus ca merg foarte ușor, nu se blochează.

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt fan Samsung la capitolul mobile, tablete, TV si pana acum nu m-au dezamagit.

Gianni
Cunoscător certificat
Aș opta pt Samsung este o firmă destul de serioasă și are produse de calitatenu am fost dezamăgit pînă în prezent,.

Jay
Campion certificat
Eu nu am avut niciuna dintre aceste tablete, dar, probabil as opta pentru Samsung.. pentru ca, după mulți ani de telefonie mobila, telefoanele Samsung imi plac cel mai mult si pentru ca, sunt convinsă, ca se gasesc produse cu aceleași caracteristici la ambele firme, dar, probabil, cele de la Apple sunt mai scumpe..

Ascary
Campion certificat
Cam tot pe acolo se învârt și la preț. E drept că și tabletele Samsung au evoluat foarte mult.