anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sony Xperia 1

Razvan
#StarMember
Acest terminal este disponibil și în oferta magazinului online/Orange shop/store? Exista vreo oferta, care merita sa fie luata în calcul?
1 Soluţie acceptată‚

Laura_cio
Senior
Îl au pe stoc in magazinul online, așa cum a spus și teacher. Însă, are un preț cam piperat. Abia e lansat in România, mai așteaptă puțin sa se mai reducă prețul.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Este un gadget de ultimă generație, existent în oferta Orange. Acum se poate beneficia și de programul Hot Summer! https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/sony-xperia-1-128gb-dual-sim-black Dispozitivul Xperia 1 a fost creat pentru profesionişti, încorporând cea mai avansată tehnologie a afişajelor Sony. Acesta oferă în premieră un afişaj OLED 4K HDR în format 21:9 CinemaWideTM şi un sistem profesional al aparatului foto, cu trei obiective.Bucuraţi-vă de un raport de aspect ca în cinema cu noul afişaj 4K HDR OLED de 6,5" în format 21:9 CinemaWide al dispozitivului Xperia 1. Graţie colaborării cu inginerii de la "CineAlta", dispozitivul poate reproduce culorile aşa cum intenţionează regizorii. Fiind inspirat de tehnologia profesională Sony Master Monitor de reproducere a culorilor, utilizată de studiouri de producţie de top de la Hollywood, vă puteţi bucura acum de o precizie fără precedent cu noul mod Creator, pentru a aduce conţinutul la viaţă exact aşa cum şi-au imaginat creatorii.Obţineţi o calitate extraordinară a imaginii în fiecare fotografie, cu un aparat foto cu trei obiective, pentru orice situaţie şi pentru orice condiţii de iluminare: un obiectiv de 16 mm pentru peisaje în format larg, un obiectiv versatil de 26 mm şi unul de 52 mm pentru zoom optic de 2x. Xperia 1 aduce tehnologia profesională Sony Alpha pe un smartphone prin intermediul motorului de procesare a imaginilor BIONZ X™ pentru dispozitive mobile. Acesta permite reducerea zgomotului în formatul RAW, pentru imagini clare în condiţii de lumină redusă şi focalizare precisă pentru portrete uimitore. În plus, dispozitivul include în premieră pentru un smartphone tehnologia de focalizare automată a ochilor şi oferă focalizare automată/expunere automată la 10 cps. Este rezistent la apă, praf și șocuri și are multe alte caracteristici de luat în seamă. Acestea pot fi vizualizate pe site-ul Sony: https://www.sonymobile.com/ro/products/phones/xperia-1/#gref

teacher_
#StarMember
Bineînțeles că există, ai aici detalii https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/sony-xperia-1-128gb-dual-sim-black?gclid=Cj0KCQjwp5_qBRDBARIsANxdcilUXVbX2-7u7DJnlmN8GTc4N5LkaTdR86e-1Ckv9XA_sVR5Coed1D4aAgOPEALw_wcB Ai 6% reducere cu hot summer 🙂

teacher_
#StarMember
Părerea mea este să aștepți, poate vine și cu o reducere mai mare.

Laura_cio
Senior
Îl au pe stoc in magazinul online, așa cum a spus și teacher. Însă, are un preț cam piperat. Abia e lansat in România, mai așteaptă puțin sa se mai reducă prețul.

DanielaH
Moderator
@Razvan, intenționezi să achiziționezi un Sony Xperia 1? Ce te atrage la acest telefon? Ce caracteristici/ performanțe îl recomandă din punctul tău de vedere? Crezi că merită luată în calcul oferta pe care ti-au indicat-o membrii Comunității aici?

Miha_Z
#StarMember
Chiar daca temperatura in Bucuresti este scazuta, magazinul online ofera reduceri personalizate. Astfel poti lua Sony Xperia1 cu o reducere de 19%. Dispozitivul Xperia 1 ofera in premiera un afisaj OLED 4K HDR in format 21:9 CinemaWideTM si un sistem profesional al aparatului foto, cu trei obiective. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/sony-xperi...

Razvan
#StarMember
@daniela, iau în calcul un telefon cu procesor Snapdragon 855, ecranul oled, memoria RAM, construcția telefonului (rezistent la apa, praf și șocuri). La dimensiunile lui, bateria e cam mica, dar poate softul e bine optimizat și tine o zi întreaga.

DanielaH
Moderator
@Razvan, te așteptăm cu impresii. Spor la achiziție!