anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sondaj telefoane Pixel

VlaDi88
Junior entuziast

Salutare,

Avand in vedere ca deja a aparut Google Pixel 7, poate ar putea Orange sa faca un sondaj in urma abonatilor si persoanelor care folosesc reteaua, cate telefoane Pixel sunt active in retea in acest moment, probabil ca se poate verifica acest lucru...si in urma acestor rezultate sa se decida daca suntem multi care folosim telefoane Pixel si sa se rezolve problema cu 5G volte si ce lipseste... 

Nu cred ca Orange nu ar putea lua legatura cu Google si sa le zica ca s-a facut un sondaj si sunt multe telefoane Pixel in retea si vor sa activeze serviciile lipsa..🤔

37 Răspunsuri 37

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Telefoanele Pixel nu sunt vandute oficial in Romania. De ce? Nu stiu. Ar merge o intrebare la Google in sensul asta. Dar ma indoiesc ca vom primi vreun raspuns. Ideea e ca, pana cand acel telefon nu va fi disponibil pe canalele oficiale, in Romania, nu cred ca se poate pune problema de integrarea serviciilor respective. Doar parerea mea, binenteles. 

Client Orange

Piorel
Junior

Ce anume nu funcţionează în afară de 5G la Pixel 7 în Orange? eSIM bănuiesc că merge, nu?

Sunt pe punctul de a cumpăra Pixel 7 din Germania şi nu ştiu dacă e o idee bună sau nu? Noroc că am găsit acest thread.

Mulţumesc!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Pentru volte/vowifi/5G oricum nu face nicio diferență. Așa că dacă e mai ieftin in Germania, poți să-l iei și de acolo. eSIM ar trebui sa mearga. Nu am incercat, deci nu pot sa ofer exemplul personal. Dar...teoretic, ar trebui sa meargă.

Client Orange

Deci, în esenţă, serviciile 5G şi cele asociate lor nu merg, nu? Adică asta e sigur, înţeleg, corect? Nu m-ar deranja asta. Mulţumesc pentru promptitudine!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, cel mai probabil n-o sa mearga. Lipseste suportul pentru ele pe partea de soft. Deci daca nu cumva a fost adaugat intre timp, sansele sunt minime sa mearga. Cel putin nu fara root si Magisk. Lucru care o sa dea peste cap alte chestii. Dar da, din cate stiu, n-o sa mearga. 

Client Orange

VlaDi88
Junior entuziast

Eu exact de acolo l-am luat, si da functioneaza e-sim, am orange ca e-sim si digi cartela fizica...

mihai_13
Maestru

problema nu este numai pentru Orange Romania  - pe comunitatea pixel sunt prezentate multe probleme de genul  tau  si exista si pe pixel 6 https://forum.xda-developers.com/t/drop-calls-in-unsupported-countries-with-sim-esim-trick.4514193/  https://support.google.com/pixelphone/thread/178759527/dual-sim-problems-when-using-e-sim?hl=en    iar daca google nu produce pixel special pentru piata din RO nu cred ca ai sa  ai  volte/wifi-call pe telefonul tau servicii csc pentru o anumita tara(androidul pur folosit pe telefoane pixel nu stie de csc)

Piorel
Junior

Am zis pas până la urmă, după ce am citit şi pe XDA dar mai ales pe Softpedia despre ce probleme au avut unii cu el. Sunt cumva heavy user pe partea de comunicare, cu două sim-uri etc. Nu-mi permit să am probleme de conectivitate, chiar dacă nu am nevoie de 5G, pentru că nu pot lucra normal = pierd timp = pierd bani.

Mulţumesc tuturor pentru răspunsuri!

VlaDi88
Junior entuziast

Din ce am vazut doar 7 Pro ar avea probleme, 7 simplu nu am vazut sa se planga lumea...eu de ex pe 7 simplu nu am nici o problema de semnal, 5G nu este peste tot in tara deci nu are rost...

Raspuns simplu!

 

Pe Orange il doare in **beep** pe noi! Sa incaseze banii pe abonament so gata.

Vezi exemplu Poloniei deja sunt 2 operatori care au deschis ticket in bugtron si au rezolvat problema si au VoLTE. Dar aici operatoru trebuie sa faca pasul! Dar lenea si foamea dupa bani este maaare!

VlaDi88
Junior entuziast

Te referi la DT? se pare ca o sa ajunga sa aiba Telekom volte 😄 si Orange nu stiu ce asteapta ..

statement of the mobile operator Czech republic - Tmobile CZ :

 
Good day,
 
 Google Pixel is currently only offered in Germany, i.e.  that it is being tested for the networks of German operators, has open 5G, etc. Our group is trying (at the level of the entire DT EU group, not at the national levels) to convince Google to expand at least testing and product support for other DT countries, incl.  The Czech Republic, where, thanks to the free movement of goods in the EU and individual and organized imports, Google Pixles are also found among users.  But it is entirely up to Google whether it will do so, or whether it will also expand the list of countries in which the Pixel is officially offered to include other countries, including the Czech Republic.  Negotiations are still ongoing.  I am very sorry, but we do not have more detailed information available.  Thank you for understanding.
 
 Sincerely
 
 Veronika Strakova
 Customer feedback and complaints team
 _______________________________
 Customer centre
 T-Mobile Czech Republic a.s.

Pe pagina Pixel Phone Help am gasit acest raspuns "Maybe you could talk to Orange and learn why they are not pursuing it. No one wants to believe us, but it really is up to the cellular companies, along with legal challenges." Treaba asta este deja de a dreptul hilar si deja sunt convins ca nu se va rezolva niciodata. 

 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Un link ai cumva?

Client Orange

Da, am. https://support.google.com/pixelphone/thread/170220686?hl=en-au

Aici este o intreaba discutie, dar e aceasi placa si zero solutii.