anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Smartphone sau tableta cadou GRATIS pentru fidelitate?

Hallow_87
Junior entuziast
Eu sunt client Orange de vreo 10 ani, ultimii 7 cu abonament 14 €, baiatul 13€ si sotul la fel.Nu am primit niciodata un cadou de fidelitate.Doar internet,dar si ala prea putin .Nu stiu poate trebuie sa imi fac abonament de 20€ ?
Ati primit vreodata cadou un smart sau tableta GRATIS de la Orange pentru fidelitate ?
31 Răspunsuri 31

Hallow_87
Junior entuziast
@FaraUnID iti dau dreptate,dar daca iti spune cel din Bucuresti de la Orange ca nu poate sa faca nimic ?sotul meu a patit-o luna trecut.Oricum fiecare stie cat e de multumit sau nu.Eu la fiecare prelungire de abonament am luat teapa....cum ca nu se poate mai mult doar cu marirea abonamentului.Poate nu am avut norocul altora.Multumesc

Hallow_87
Junior entuziast
@teacher_ nu cred ca am specificat o suma sau un produs "super scump" asa cum ai mentionat mai sus.Si normal ca faci prelungire de abonament tot la 2 ani .Nu sunt o cersetoare sau vreau sa cersesc ceva.Eu am pus o intrebare simpla dar se pare ca nu toti o inteleg.Unele persoane fac prelungire de abonament si primesc un telefon ex:samsung j7 CADOU .Nu vorbim de telefon de 1000 € ok? Un Cadou....o pereche de casti.....o baterie externa...sunt multe exemple....Nu credeam ca pentru o simpla intrebare trebuie sa ma justific eu ca om ,ca persoana.Care nu intelegeti intrebarea nu mai raspundeti sa ma atacati pe mine ca eu vreau telefoane "super scumpe" , ca nu are rost.Pentru ce platesti nu este cadou sau bonus

DanielaH
Moderator
Vă rog să nu vă îndepărtați de la subiect și să revenim la discuția inițială. Aș vrea să vă reamintesc că orice experiență personală referitoare la anumite produse, servicii sau oferte împărtășită în comunitate nu trebuie considerată ca fiind o soluție sau recomandare pentru un anumit produs sau serviciu. Nevoile fiecăruia dintre noi sunt specifice și ceea ce funcționează pentru unii poate să nu fie valabil pentru ceilalți și invers. Haideți să dezbatem ideea și nu persoana și cu siguranță toată lumea va avea de câștigat. Vă mulțumesc!

Ciucuras
Cunoscător certificat
@Halow_87, poate atunci cand ai fost intr-un magazin Orange nu ai avut noroc, insa poti incerca la telefon sa negociezi contractul. Anul acesta eu am micsorat abonamentul cu 2 euro si beneficiez de aceleasi resurse de voce si cu net mai mult. Eu zic ca trebuie sa stii cum sa negociezi, sa pui problema. La expirarea contractului poti reduce valoarea abonamentului, nu trebie sa fie mai mare. Eu zic sa mai incerci si cu siguranta data viitoare o sa fie un succes.

FaraUnID
Campion certificat
Negocierea unui abonament se face telefonic impreuna cu un consultant de la retentie. Angajatii din Shop-uri nu au acces la ofertele disponibile consultantilor de la retentie. Sunt 2 cai de comunicare diferite. Si eu cand am fost in Shop sa intreb de o prelungire mi-au spus ca-mi pot oferi resurse dublate si cam atat, fara puncte si fara alte reduceri. Pentru oferte personalizate doar departamentul de retentie.

teacher_
#StarMember
@Halow_87, întrebarea ta era referitoare la un Smart sau tableta, nu la căști sau baterii externe. 🙂 Am răspuns în consecință. Primești gratis doar daca prelungești abonamentul, e simplu. Ai un abonament de 20 de Euro, primești un Samsung S7 (de exemplu) cadou, la reînnoirea pe 2 ani a abonamentului...Eu la asta m-am referit.. îmi pare rău că am deviat discuția de la subiect.

Hallow_87
Junior entuziast
Daca am abonament de 7 ani normal ca l-am prelungit si mi-am luat de fiecare data alt telefon pentru ca am vrut dar am si platit pentru el .E adevarat ca doar in Shop am fost cand mi-am prelungit abonamentul.La urmatoarea prelungire nu mai merg.Am sa vad ce oferta o sa primesc atunci prin telefon.Si cum ai scris @teacher_.... "Primești gratis doar daca prelungești abonamentul, e simplu. Ai un abonament de 20 de Euro, primești un Samsung S7 (de exemplu) cadou, la reînnoirea pe 2 ani a abonamentului "....asta era ideea.Beneficiile sunt individuale pentru fiecare in parte .De asemenea cadouri vorbeam .Nu am specificat cu prelungire de abonament pentru ca era irelevant.Majoritatea au abonament din cate am vazut in comment-uri.Si sigura ca sunt persoane cu ai zis tu cu prelungire care primesc.Multumesc tuturor pentru raspuns

Danny_1
Junior
Salut, Orice costa bani pentru ca in zilele noastre banu' vorbeste. Aici nu stiu daca este vorba de fidelitate. Eu din 2010 tot cu orange colaborez si singura chestie pe care am primit-o a fost un telefon din ala ieftin pe care il gasesti mai mult gratis in rafturile din magazine. Eu te sfafuiesc sa iti faci tu cadou unul, nu astepta sa-ti faca iei cadou unul. Eu am procedat la fel.

Miha_Z
#StarMember
@Halow_87 eu sunt abonat de vreo 14 ani si cel mai scump abonament a fost in jur de 35Euro. La acele abonamente luam mobile noi aparute cu o reducere considerabila. Cand faceam fidelizari si nu mai aveam nevoie de un mobil asa de performant, luam "gratis" diverse mobile mai slabute. Poate costul lor se regasea in abonament, dar si acum imi aduc aminte ca operatorii cand ma sunau imi spuneau ca beneficiez de un mobil cadou la prelungirea abonamentului. Asa"cadou" am luat si o tableta dar am facut un abonament special pentru ea. Deci ceea ce ei dadeau sub forma de gratuitate-cadou se regasea in pretul abonamentului.

Barcan_Bogdan
Începător
Nu; și ar fi fost frumos din partea lor pentru vechimea care o am.

Hallow_87
Junior entuziast
@Miha Z sa faci o prelungire de abonament , adica sa ramai cu acelasi abonament in continuare si sa primesti sa zicem un j5 sau j6 cadou dupa o perioada de cativa ani buni de vechime , nu cred ca lumea ar refuza asa ceva.Poate ai copii sau nepoti si le faci cadou.Iar ma repet , se face atata tam-tam , raspuns simplu da sau nu .Eu nu am mers la Orange sa cer telefon gratuit.Cum a scris si @Ciucuras mai sus cine vrea sa citeasca....Aceea era ideea.Asa cum mama si-a facut abonament anul trecut si a primit un j5 sau j6 si plateste abonamentul 10€ 2 ani.E un telefon nu?Eh na , eu nu am avut acest privilegiu.Am intrebat daca a primit cineva nu am dat in cap la nimeni si nici nu am pretins sa-mi luati voi mie telefon.Parerile sunt impartite , dar asta nu va da dreptul sa ma luati la 11 m.Fiecare stie cat este de multumit/nemultumit.Nu mai faceti referire la persoana mea va rog.Cine vrea sa raspunda scurt si la obiect

Jay
Campion certificat
Smart sau tableta gratis n-am primit, dar, a fost pretul foarte ok la un smart achizitionat la prelungirea anterioara de abonamente... Am prelungit 3 abonamente si am adus 1 din alta retea, dar, am vrut doar un telefon clasic si un smart.. atat am avut nevoie, asa ca probabil s-au cumulat niste reduceri.. Valoric, abonamentele nu sunt mari, per total fac ~ 30€..

eda2k
Cunoscător
Salut, "Gratis" nu poți primi, deoarece toate telefoanele sau tabletele au un preț de intrare în gestiune. Așadar, poți primi un discount în valoare de X euro. Acești X euro pot reprezenta puncte Thank you, sau câte 10 euro pentru fiecare an de vechime în rețea, în anumite cazuri (de exemplu dacă optezi pentru pachetul Orange Love). Acești X euro pot fi folosiți pentru diferite achiziții. Pot spune că am primit un smartphone "gratis" din partea Orange, deoarece aveam un bonus de 160 euro pentru vechime, și i-am cumpărat fetei un terminal + husă + baterie externă, cu discount 100%. Succes !

Miha_Z
#StarMember
@Halow_87 ce ti s-a parut din mesajul meu atac la persoana ta, ca nu inteleg? Eu doar ti-am relatat intamplarile mele si ce am primit la abonamentele detinute. Nu am condamnat cu nimic ceea ce ai zis sau intrebarea in sine. Prin faptul ca trecem "@urmat de nume" este pentru a fi mai usor de inteles carei persoane ne adresam in momentul in care raspundem dupa alti membri. Daca vei citi si alte intrebari vei vedea ca asa s-a raspuns si acolo. Nu are nimeni nimic personal cu tine. Eu ti-am dat de inteles ca asa zisul lor cadou, era de fapt acel produs inclus in pretul abonamentului. Deci NU am primit nimic cadou. Poate doar vreun castig la vreun concurs.

Laura_cio
Senior
Nu am primit niciodată un cadou de care zici tu. Și nici nu trebuie sa îți faci vreun anumit tip de abonament ca sa primesti pentru ca nu se va întâmpla. Prin programul de fidelizare, poti primi oferte la pachetele Orange, reduceri la produse prin puncte Thank You și șansa de a-ți negocia un abonament.